Horoscop Taur septembrie 2016

Horoscopul Taurului septembrie 2016 insistă pe îmbunătăţirea stării de sănătate, a unei activităţi sociale intense şi fertile, a învigorării credinţei în idealurile tale, desprinderii de monotonia zilnică, a unei vieţi sentimentale incărcate de bune auspicii şi a uneia profesionale guvernate de ambiţie şi minuţiozitate.

Horoscop Taur septembrie 2016 | Horoscop general 


Joaca de-a vacanţa, bucuria trăirii cu intensitate a fiecărei clipe pun stăpânire peste tine sub vibraţiile Lunii noi răsărite pe 1 septembrie 2016 în Fecioară şi a cincea casă a Taurului. Nu mai eşti dispus să faci sacrificii enorme în vederea concretizării unor ţeluri îndepărtate, nu-ţi mai refuzi sau amâni plăceri mult râvnite. Carpe Diem! Trăieşte momentul! Este vremea relaxării, deconectării, debarasării de griji şi obligaţii convenţionale!
Zodie taur

Jupiter străbate din 9 septembrie sectorul astrologic al Balanţei, îmbiindu-te să descoperi satisfacţii sporite în muncă, să îţi perfecţionezi abilităţile şi să acorzi mai multă importanţă stării tale de sănătate. Oricum, această conjunctură este asociată cu optimizarea tonusului fizic şi psihic, cu proceduri medicale şi tratamente încununate de succes.

Graniţele traiului cotidian se disipează pe 16 septembrie 2016, permiţându-ţi să te focalizezi pe aspiraţii înalte, proiecte de mare anvergură graţie amplasării Lunii pline în Peşti şi a XI-a casă a Taurului. În acelaşi timp, poţi să renunţi la unele prietenii şi să fii antrenat în altele, caracterizate de concentrarea pe aceleaşi obiective.

Odată cu 23 septembrie, Venus străbate tărâmurile Scorpionului, aşa că eşti pe cale să te simţi ca peştele în apă printre oameni, să te integrezi cu brio în diverse medii sociale. Ai astfel ocazia să îţi extinzi contactele folositoare în viitor, să iei parte la numeroase evenimente sociale, reuniuni şi petreceri.

Horoscop Taur 2016

Posibile îndoieli ţinând de viabilitatea şi materializarea visurilor tale de căpătai sunt gata să se destrame din 26 septembrie 2016, în urma finalizării traiectoriei retrograde a lui Pluton în Capricorn şi a noua casă a Taurului. Pe lângă faptul că eşti înzestrat cu un plus de realism în evaluarea năzuinţelor tale, acestea tind să fie favorizate de un şir de circumstanţe exterioare!

Marte îşi face şi el loc, de pe 27 septembrie, în regiunea Capricornului, înteţind tendinţele plutoniene, canalizandu-le îndeosebi spre studiu şi experienţe de viaţă înnoitoare. Tentat să sfidezi rutina zilnică, eşti în măsură să întreprinzi ceva deosebit. Dacă unii nativi au şansa să călătorească, alţii îşi pot nutri apetitul pentru inedit schimbând abordarea lumii pornind de la lucrurile cele mai mărunte, de la drumul spre serviciu/şcoală, până la grupul social pe care îl frecventează.


Horoscop Taur septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Pe 1 septembrie, Luna nouă poposită în a V-a ta casă crează împrejurări propice înfiripării unei idile cu o persoană spontană, imprevizibilă, originală, având darul de a te face să întrezăreşti perspective proaspete, neobişnuite despre lume şi sine.

Eventualele dificultăţi din relaţiile de cuplu tind să fie înlăturate începând cu 22 septembrie 2016, sub impactul revenirii lui Mercur în tranzit direct în Fecioară şi a cincea casă a Taurului. Dacă interacţiunea cu persoana iubită a fost marcată de certuri, neînţelegeri în ultima vreme, pari să ai în mână toate atuurile pentru a le pune capăt.

Activitatea efervescentă din plan social şi aura ta de farmec înlesnite din 23 septembrie de prezenţa lui Venus în a şaptea casă a Taurului îţi pun la dispoziţie o grămadă de oportunităţi de a întâlni pe cineva special, în stare să te convingă să te avânţi într-o nouă poveste de dragoste. Legăturile de cuplu deja formate sunt binecuvântate cu un ataşament mai intens şi, dacă este cazul, se pot îndrepta cu paşi repezi către o căsătorie!

Horoscop Taur septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Sarcinile şi responsabilităţile profesionale nu ţi se mai par a fi împovărătoare, stresante, ca urmare a tranzitului pornit de Jupiter, pe 9 septembrie, în a VI-a casă a Taurului. De fapt, eşti înclinat să te dedici cu pasiune activităţilor foarte laborioase, implicând concentrarea către detalii, un lucru ce îţi măreşte productivitatea şi îţi atrage aprecierea şefilor. Condiţiile de lucru se îmbunătăţesc şi, dacă nu eşti mulţumit de jobul actual, îţi poţi afla cu uşurinţă un altul, mai avantajos.

Influenţele lui Jupiter sunt reluate şi învigorate din 22 septembrie 2016, ziua de debut a călătoriei Soarelui în aceeaşi zona astrologică a Balanţei. Încă o dată, dai dovadă de eficienţă în demersurile necesitând răbdare, minuţiozitate, însă poţi avea dificultăţi în perceperea imaginii de ansamblu a unui proiect. Năzuieşti să te apropii de perfecţiune în muncă, riscând uneori să fii prea autocritic, prea aspru cu tine însuţi!

Horoscop Taur august 2016
Horoscop Taur septembrie 2016 Horoscop Taur septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 24, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Daca tot vom intra in luna septembrie, astept cu nerabdare horoscopul pentru zodia fecioara!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.