Horoscop Taur august 2016

Horoscopul Taurului august 2016 lasă să se întrevadă o transformare pozitivă în existenţă, o sporită combativitate în interacţiunea cu oamenii, dar şi o mai bună înţelegere a acestora, şansa de a câştigă respectul şi aprecierea lor, posibilitatea de a te bucura din plin de viaţă, mari oportunităţi în dragoste şi o activitate financiară şi profesională de bun augur.

Horoscop Taur august 2016 - Horoscop general 


Nu mai eşti dispus să te laşi în voia unui aspect negativ, neplăcut din viaţa ta şi ai voinţa de a-l elimina sau transforma în bine. Marte mărşăluieşte din 2 august 2016 în Săgetător şi a opta casă a Taurului, inzestrandu-te cu o combativitate care nu-ţi este totuşi de folos atunci când nu este echilibrată de răbdare şi realism. Ai capacitatea să desluşeşti mecanismele lumii, să descoperi indicii preţioase despre cei din jurul tău, despre intenţiile lor ascunse, un lucru care-ţi facilitează alianţe cu ei sau sprijinul lor.

Luna nouă ivită tot pe 2 august în Leu te îndrumă să-ţi purifici casa, să o eliberezi de lucruri inutile care îi fură din spaţiu şi armonie. Poţi avea de gând să-ţi pregăteşti totodată locuinţa pentru un eveniment festiv, o petrecere. Extrage-ţi din minte amintirile valoroase legate de copilărie şi evoluţia ta de până acum, şi împărtăşeşte-le celor dragi. Ai în acest fel potenţialul de a reintra în acord cu sinele tău şi a-ţi regăsi idealuri esenţiale.
Taur

Graţie pătrunderii lui Venus în Fecioară şi a V-a casă a Tauruluiu, din 5 august 2016 eşti mult mai încrezător în tine însuţi şi mai dornic de a fi în centrul atenţiei, o năzuinţă ce este pe cale să ţi se împlinească datoritei aurei de farmec şi abilităţii de a comunica dăruite de planeta frumuseţii. Ai la îndeamnă o creativitate de zile mari, fiind necesar să-ţi consemnezi pentru mai târziu ideile inspirate pe care nu le poţi pune deocamdată în aplicare.

Horoscop Taur 2016

Soarele, prezent începând cu 22 august în Fecioară, îţi trezeşte apetitul pentru frumuseţile lumii, îţi răpeşte întrucâtva focalizarea asupra responsabilităţilor şi obligaţiilor zilnice. Mai îndrăzneţ şi mai spontan decât altădată, deguşti cu nesaţ plăcerile vieţii, eventual alături de persoana iubită, iei parte la petreceri, te întâlneşti cu prietenii ori te dedici hobby-urilor tale preferate. Încă o dată, ai darul să ajungi sub luminile reflectoarelor, să te bucuri de aprecierea altora, poate şi din cauza căldurii sufleteşti pe care o emani, a entuziasmului şi umorului ce te străbat în interacţiunea cu oamenii.


Horoscop Taur august 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa ta sentimentală trece printr-una din cele mai favorabile perioade ale anului ca urmare a tranzitului iniţiat de Venus, pe 5 august, în a cincea ta casă. În cazul în care eşti singur, ai la dispoziţie o mulţime de oportunităţi de a înfiripa o idilă fericită, lipsită de griji şi îndoieli. Persoanele de sex opus sunt cu ochii pe tine din cauza siguranţei şi expresivităţii de care dai dovadă în activitatea socială. Dacă ai un partener, Venus izgoneşte inerţia, obişnuinţele şi neînţelegerile din conexiunea ta de cuplu, făgăduind o împrospătare, revitalizare a acesteia.

Din 13 august 2016, întoarcerea lui Saturn în tranzit direct în Săgetător şi a opta casă a Taurului este asociată cu o vindecare a rănilor provocate de o dezamăgire în iubire, cu relevarea celor mai adânci dorinţe ţinând de relaţia ta de cuplu. În acest context, ar trebui să ştii cât se poate de bine ce vrei să-ţi ofere dragostea, inclusiv pe plan senzual, şi să îţi clarifici viaţa amoroasă.

Amplasarea lui Venus, odată cu 30 august, în Balanţă, îmbracă dragostea în armura unei raţiuni uneori excesive. Este posibil, aşadar, în special în septembrie, să fii mai puţin înclinat să te îndrăgosteşti pur şi simplu de dragul iubirii şi să cauţi motive raţionale, avantaje colaterale în apropierea de un potenţial partener. Dacă cineva reuşeşte totuşi să răzbată până la inima ta, este de aşteptat să întâlneşti o astfel de persoană în mediul tău profesional.

Potrivit astrologiei tradiţionale, tranzitul lui Mercur în a V-a ta casă, ce ia startul pe aceeaşi dată de 30 august 2016, şi ale cărui ecouri vor fi evidente tot în septembrie, nu este auspicios începerii unei poveşti de dragoste. Cu toate astea, poţi fi însufleţit iarăşi de fiorii unei iubiri mai vechi. Un partener din trecut te poate face să-ţi aminteşti cu intensitate cât de fericit ori nefericit ai fost împreună cu el. Pe de altă parte, acest eveniment astral este prielnic reaprinderii vâlvătăii afecţiunii într-o legătură de cuplu uzată de obişnuinţe şi rutină.

Horoscop Taur august 2016 - Bani şi muncă 


Ieşirea lui Saturn din turnura să retrogradă din a VIII-a ta casă este asociată cu debarasarea de frustrări din sfera financiară. Nu îţi mai doreşti luna de pe cer, îţi evaluezi cu realism posibilităţile de câştig, iar simţul practic împletit cu conştientizarea resurselor tale te poate călăuzi către exploatarea eficientă a unor surse de bani mai noi şi mai vechi. Ai capacitatea să-ţi organizezi şi optimizezi balanţa de venituri şi cheltuieli.

Pe 18 august, Luna plină din Vărsător şi a X-a casă a Taurului te îndeamnă să te rupi de ritmurile obişnuite din muncă, să îţi cauţi un alt job sau să porneşti într-un demers profesional individual, pe cont propriu. Eşti încrezător în forţele tale şi în faptul că îţi poţi croi singur un drum de succes în existenţă.

Horoscop Taur iulie 2016

Viaţa profesională este caracterizată de armonie, o relaţionare plăcută, prietenească cu colegii sub impactul tranzitului demarat de Venus, pe 30 august 2016, în a şasea ta casă. Eşti plăcut şi respectat la serviciu, şi te integrezi fără probleme în munca de echipa.
Horoscop Taur august 2016 Horoscop Taur august 2016 Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2016 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.