20 septembrie: Ziua Fitness-ului

 Ziua Fitness-ului din 20 septembrie are an de an scopul de a-i motiva pe oameni din întreaga lume să fie "în formă". Cu acest prilej, mii de săli de gimnastică, centre de relaxare, parcuri și cluburi își deschid porțile pentru sesiuni de activități gratuite. 


Exercițiul fizic este mai important decât îl cred mulți oameni. Ne este imperativ nu numai din punct de vedere al sănătății fizice, având un mare rol și în privința sănătății mentale. S-a demonstrat că exercițiul fizic diminuează simțămintele de stres, depresie și ne îmbunătățește starea de spirit.              

          

20 septembrie: Ziua Fitness-ului

Fitness-ul, menținerea formei fizice au o lungă istorie. Din vremea imperiului roman până în prezent au existat diverse dezvoltări ale fitness-ului. În timp ce Evul Mediu a prețuit sufletul mai presus de trup, perioada Renașterii a determinat un nou start în examinarea corpului în cercetarea medicală, aducând noi metode de conștientizare asupra funcțiunilor trupului.


19 septembrie: Ziua Budincii cu Unt și Zahăr Brun


Abia în anii 1.800 ideea de fitness a devenit populară. Apoi, tehnologia secolului al XX-lea a condus fitness-ul la un nou nivel. Odată cu creșterea de zahăr și grăsimi în dietă din cauza comercializării, conceptul de fitness a ajuns să fie un termen zilnic în viețile oamenilor și i-a ajutat să fie mai conștienți de nivelurile de consum energetic ale activităților lor și  alimentația lor. 


Ziua Fitness-ului ca sărbătoare a debutat la începuturile anilor 2.000 și, de atunci, a devenit o cale de optimizare a modului cum se simt oamenii, a pierderii greutății și învigorării corpului lor. 


20 septembrie: Ziua Orezului Prăjit

20 septembrie: Ziua Fitness-ului 20 septembrie: Ziua Fitness-ului Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.