Nascut pe 20 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 20 septembrie , zodia ta este Fecioara si esti sub stapanirea planetei Mercur si a Lunii.

Imaginatia te poate inalta sau dobori, te poate duce catre mari succese sau impresionante esecuri.Daca stii in ce fel sa iti canalizezi fantezia , ai sansa de a te realiza in viata.
Norocul tau dar si dispozitia ta sunt intr-o continua schimbare pe parcursul intregii tale existente.Incearca sa gandesti mai putin maret, ramai cu picioarele pe pamant si straduieste-te sa iti fixezi si implinesti si unele obiective pe termen scurt.
Orienteaza-te catre educatie , recunoasterea meritelor altora si disciplina interioara.
Nu te lasa prins in capcana vorbelor fara sare si piper , a izbucnirilor temperamentale si a tentatiei de a-i dezaproba din principiu pe ceilalti.

Culorile tale norocoase sunt albul si verdele.

Pietrele tale norocoase sunt perla si piatra lunii.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica , luni si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 20 septembrie : Cesare Zavattini , Charles Williams, Gary Cole, George Cosbuc , Kristen Johnson , Marian Hudac , Michael Hurst , Serghei Aksakov , Scarlat Callimachi , Sophia Loren, Upton Sinclair.Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ziua de nastere in aforisme, citate, maxime

Nascut pe 18 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 19 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 20 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 20 septembrie– Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.