Horoscop Vărsător septembrie 2016

Principalele repere ale horoscopului Vărsătorului septembrie 2016 sunt încrederea sporită în destinul tău, în împlinirea ta, o atitudine pozitivă în interacţiunea socială, şansa de a călători şi a te perfecţiona prin studiu, regăsirea controlulului asupra sensibilităţii tale emoţionale şi, spre sfârşitul lunii, o relativă cufundare în singurătate, proprice reflecţiei şi demersurilor individuale. Viaţa
 amoroasă este în general senină, iar activităţile profesionale şi financiare îţi rezervă satisfacţii deosebite.

Horoscop Vărsător septembrie 2016 | Horoscop general 


Pe 1 septembrie 2016, Luna nouă din Fecioară şi a opta casă a Vărsătorului implică o adâncire în necunoscut, în zona crepusculară a fiinţei tale. Eşti călăuzit spre o însănătoşire spirituală, sufletească ce presupune exorcizarea demonilor interiori, a temerilor tale profunde şi îndepărtarea de vampirii energetici din preajma ta.
Zodie Vărsător

Credinţa în tine însuţi şi într-un sens mai înalt al vieţii tale te înseninează şi îţi deschide porţi închise cu străşnicie până acum sub influenţa tranzitului pornit de Jupiter, pe 9 septembrie, în Balanţă şi a IX-a ta casă. Expresivitatea şi optimismul sunt atuuri de bază în tot ce întreprinzi. Stăpânit de curiozitate şi neastâmpăr, năzuieşti şi ai ocazia să călătoreşti, să îţi extinzi cunoaşterea, orizonturile, să faci cunoştiinţă cu oameni interesanţi, originali. Eşti mobilizat de înveţi lucruri noi, în special în domenii neabordate până în prezent şi poţi profita de avantaje neaşteptate, neobişnuite ţinând de studii. Poate fi vorba despre o bursă ori o călătorie asociată cu învăţătura.

Odată cu 22 septembrie 2016, amplasarea Soarelui în a noua casă a Vărsătorului se aliniază cu tendinţele imprimate de Jupiter. Eşti deschis spre noi experienţe de viaţă, către alte stiluri şi perspective ale trăirii, stimulat şi încurajat din nou să îţi îmbogăţeşti bagajul de cunostiinte. Nu este exclus să intri în contact cu oameni de pe alte meridiane ale lumii. Te identifici cu credinţele, convingerile tale, şi nu poţi să nu le dai glas ori de câte ori ai prilejul. Onest în exprimarea opiniilor tale, poţi uneori să dai cu bâta în baltă, să vorbeşti de frânghie în casa spânzuratului, să gafezi în comunicarea cu ceilalţi. Gândeşte-te de două ori înainte de a-ţi da cu părerea!

Horoscop Vărsător 2016

Mercur renunţă la mişcarea sa retrogradă în Fecioară tot pe 22 septembrie, aşa că ar trebui ca nişte bariere aşezate în drumul tău să cadă de la sine, să constaţi că încurcăturile din finanţe şi viaţa ta intimă, de cuplu, sunt pe punctul să dispară ca prin minune.

Sensibilitatea emoţională excesivă nu mai reprezintă pentru tine un călcâi al lui Ahile din 26 septembrie 2016, atunci când Pluton îşi părăseşte turnura retrogradă în Capricorn şi a douăsprezecea casă a Vărsătorului. Ştii să-ţi controlezi mai bine emoţiile şi eşti mai puţin influenţat de gândirea negativă a altora.

Călătoria demarată de Marte, începând cu 27 septembrie, pe aceleaşi meleaguri ale Capricornului înteţeşte orientările plutoniene şi pare să te predispună meditaţiei şi retragerii din lume. Câteodată simţi că cei din preajmă te secătuiesc energetic, şi, indiferent cu ce te ocupi, ai cele mai bune rezultate când te focalizezi pe activităţi individuale. Visurile, atât cele de noapte, cât şi cele cu ochii deschişi, devin tot mai pregnante, mai tulburătoare, şi pot conţine mesaje relevante ale subconştientului. De asemeni, intuiţia poate să-ţi furnizeze indicii preţioase despre tine şi alţii, aşa că nu ţi se recomandă să îi neglijezi călăuzirea!

Horoscop Vărsător septembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală îşi caută împliniri palpabile, notabile chiar, şi înfloreşte în interacţiunea socială graţie tranzitului iniţiat de Venus, pe 23 septembrie 2016, în Scorpion şi a zecea casă a Vărsătorului. Dacă eşti angajat într-o relaţie de cuplu de cursă lungă, poţi fi cerut în căsătorie de partenerul tău, eventual cu ocazia unui eveniment public. Acest ciclu venusian este, de altfel, auspicios pentru nunţi şi înălţarea conexiunilor în doi pe un nivel nou de împărtăşire afectivă. În caz că eşti singur, ai posibilitatea să începi o idilă cu o persoană întâlnită în mediul profesional ori cu prilejul unei reuniuni sociale.


Horoscop Vărsător septembrie 2016 - Muncă şi bani 


Din 9 septembrie, vizita lui Jupiter în a noua casă a Vărsătorului vesteşte noroc în afaceri, îndeosebi prin colaborarea sau asocierea cu persoane din străinătate. Nativii lansaţi profesional în activităţi corelate cu publicitatea, promovarea şi marketingul au parte de beneficii însemnate.

Luna plină găzduită pe 16 septembrie de Peşti tinde să-ţi schimbe viziunea despre aspectul material al existenţei. Poţi descoperi că atunci când te eliberezi de obsesia stresantă de a face cât mai mulţi bani, aceştia îşi află cu o uşurinţă sporită drumul spre tine. Această Luna plină este asociată cu oferirea de sprijin material, cu punerea talentelor şi timpului tău în slujba unor cauze nobile, generoase.

Activitatea financiară ţi se limpezeşte, nu mai este contorsionată de contradicţii şi derute odată cu 22 septembrie 2016, ca efect al întoarcerii lui Mercur în tranzit direct în a VIII-a casă a Vărsătorului. Cu toate că ai şansa de a accesa un împrumut avantajos, poţi să-ţi dezvălui că sursele/resursele tale trecute cu vederea au potenţialul să-ţi furnizeze banii de care ai nevoie! Un şir de idei de afaceri se pot dovedi profitabile dacă le sortezi şi le ajustezi înainte de a le pune în aplicare.

Horoscop Vărsător august 2016

Dorinţa fierbinte de a fi remarcat la serviciu este pe cale să ţi se împlinească sub impactul parcursului lui Venus în a X-a ta casă, ce îşi face debutul în ziua de 23 septembrie. Şefii te pot recompensa pentru eforturile tale printr-o avansare sau mărire salarială. Dacă eşti în căutarea unui job, poţi să-l afli mai uşor în această circumstanţă astrală datorită unor modalităţi mai inspirate de a-ţi prezenta calităţile, înzestrările în cadrul unui interviu de angajare!
Horoscop Vărsător septembrie 2016 Horoscop Vărsător septembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.