Horoscop Săgetător octombrie 2016

Potrivit horoscopului Săgetătorului, în prima jumătate a lunii octombrie 2016 oscilezi între o atitudine serioasă, responsabilă, şi aspiraţia de a te bucura cât mai mult de plăcerile şi frumuseţile existenţei. În a doua parte a lunii, ai înclinaţia să te cufunzi în singurătate pentru a te debarasa de impulsuri subconştiente şi probleme trecute. Viaţa sentimentală poate ajunge la o răspântie hotărâtoare şi trebuie să fie guvernată de o atenţie sporită acordată partenerului tău.

Horoscop Săgetător octombrie 2016 | Horoscop general 


Luna nouă răsărită pe 1 octombrie 2016 în cerurile Balanţei şi a unsprezecea casă a Săgetătorului scoate în prim plan prieteniile şi grupurile sociale la care ai aderat. Poţi să-ţi dezvălui, dintr-o dată, că unii amici ori colegi nu sunt de încredere, să-i înlocuieşti cu alţii, ce-şi dovedesc loialitatea. De asemeni, te poţi alătura unei colectivităţi animate de aceleaşi idei, idealuri ca şi tine.
Horoscop Săgetător octombrie 2016

Frivolitatea din viaţa socială îţi repugnă în urma sextilului Soarelui cu Saturn de pe 4 octombrie. Nu te implici decât în conversaţii serioase, cu persoane capabile să te îndrume către o viziune realistă a lumii, să te ajute să pui bazele proiectelor tale esenţiale în vederea dezvoltării tale pe termen lung.

Impulsionat de năzuinţa de a te descătuşa de obligaţii convenţionale, a te distra şi a sorbi până la fund cupa plăcerilor vieţii, tinzi să îţi asumi prea multe riscuri sub vibraţiile Lunii pline ivite pe 16 octombrie 2016 în Berbec şi a V-a casă a Săgetătorului. Responsabilităţile elementare pe care le eviţi astăzi îţi pot crea dificultăţi în plan profesional şi social începând cu ziua de mâine!

Horoscop Săgetător 2016

Dacă Luna plină ţi-a refuzat delectări mult dorite, din 18 octombrie, Venus, amplasată în prima ta casă, ţi le dăruieşte cu inima largă şi te răsfaţă chiar mai mult decât ai putea spera. În acest context, eşti înclinat să te bucuri din plin de fiecare clipă, mai ales că pari a fi străbătut de o sporită receptivitate şi sensibilitate emoţională. Petrecerile, distracţiile, întâlnirile cu prietenii şi oamenii îndrăgiţi sunt la ordinea zilei!

Solitudinea te atrage ca un magnet odată cu 23 octombrie 2016, sub impactul tranzitului Soarelui în Scorpion şi a douăsprezecea casă a Săgetătorului. Emotivitatea crescândă te face vulnerabil faţă de oameni, aşa că preferi să stai în banca ta, să nu ajungi sub luminile reflectoarelor. Probleme sau griji trecute sunt pe punctul să revină în mintea ta, cerându-şi cu insistenţă o soluţionare, în special dacă ai căutat să le ocoleşti până acum. Este vremea să te eliberezi de trecut, astfel încât să poţi păşi mai încrezător şi mai eficient către viitor.

Din 24 octombrie, Mercur urmează Soarele în a XII-a ta casă, intensificând influenţele anterioare. Ai posibilitatea să intri în contact cu zona ta subconştientă, să îţi lămureşti impulsuri şi năzuinţe obscure, să te vindeci de vechi răni emoţionale. Comunicarea cu persoane apropiate îţi stimulează imaginaţia şi creativitatea. Uneori, acest tranzit este asociat cu aspiraţia de a te smulge din mijlocul obligaţiilor cotidiene şi a te dedica unui ideal înalt.

Horoscop Săgetător septembrie 2016

Venus în cuadrat cu Neptun şi în sextil cu Jupiter pe 26 octombrie 2016 îţi stârneşte dorinţa de a te înconjura cu frumuseţe şi a evita tot ce este vulgar, agresiv, neplăcut. Încrede-te numai în prietenii intimi şi nu apleca la urechea la linguşirile unor oameni care nu vor altceva decât să profite de tine.

Conjuncţia dintre Venus şi Saturn de pe 30 octombrie îţi dăruieşte răbdarea de a te ocupa de lucruri nu tocmai plăcute, dar necesare, amânate mereu de pe o zi pe alta. În acelaşi timp, se impune să fii selectiv cu cei din jur, să te întovărăşeşti numai cu persoane care îţi plac şi au capacitatea să te facă să te simţi bine. O veste din străinătate te poate aduce mai aproape de un ţel mult visat.


Horoscop Săgetător octombrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Pe 16 octombrie, Luna plină poposită în a cincea ta casă semnalează frecvent o sărbătorire a afecţiunii reciproce din cuplu şi, câteodată, apariţia unor furtuni năpraznice în viaţa amoroasă. Opinii şi simţăminte nemărturisite între parteneri pot ieşi brusc la lumină, dând curs unor certuri şi reproşuri amare. În funcţie de fundamentul solid ori şubred al conexiunii în doi, aceste confruntări cu toate cărţile pe masă conduc fie către o relansare a acesteia, fie spre o despărţire iminentă, necesară.

Dragostea reprezintă o prioritate începând cu 18 octombrie 2016, graţie pătrunderii lui Venus în Săgetător. Simţi nevoia să ai tot timpul alături de tine tovarăşul de cuplu, să te priveşti şi apreciezi prin ochii săi, prin inima sa. În această conjunctură astrologică, unii nativi trebuie să se ferească totuşi de predispoziţia de considera că merită cu prisosinţă, indiferent ce ar face, iubirea partenerului lor, neglijând astfel nevoile şi dorinţele acestuia! Cei singuri au mai mulţi sorţi de izbândă în înfiriparea unei idile datorită atractivităţii cu care îi înzestrează planeta frumuseţii.

Horoscop Săgetător octombrie 2016 - Muncă şi bani 


Ca efect al sextilului dintre Soare şi Saturn din 4 octombrie 2016, responsabilitatea ta iese în evidenţă în sfera profesională. Eşti sigur pe tine însuţi, şi îţi abordezi cu meticulozitate şi răbdare sarcinile încredinţate, un lucru care nu are cum să scape ochilor vigilenţi ai unor şefi.

Sârguinţa şi precizia ce te caracterizează iarăşi în activităţile de la serviciu îţi măresc productivitatea ca urmare a sextilului lui Mercur cu Saturn de pe 14 octombrie. Simţul practic te sprijină să afli rezolvări eficiente ale unor probleme complexe, însă este nevoie să nu dai o prea mare importanţă unor detalii nesemnificative şi să îţi rezervi câte un răgaz pentru a te relaxa, detensiona.
Horoscop Săgetător octombrie 2016 Horoscop Săgetător octombrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.