25 august: Ziua Garderobei Second-Hand

 Ziua Garderobei Second-Hand din 25 august ne îmboldește anual să scotocim prin magazine de haine de mâna a doua în căutarea unor comori vestimentare. Astfel de comori există cu adevărat, mai ales dacă le dați ascultarea pasionaților și, mai ales pasionatelor din România, care nu se mai satură să descopere astfel de chilipiruri!


Numeroși români și, nu numai, fac incursiuni în astfel de magazine profitând de avantajul de a achiziționa îmbrăcăminte de calitate, foarte ușor sau deloc uzată, și de a-și pune astfel, deoparte, și niște bani albi pentru zile mai negre!   

                                              

25 august: Ziua Garderobei Second-Hand

Pe de altă parte, Ziua Garderobei Second-Hand ne îndeamnă să ne eliberăm șifonierele de straie pe care nu le mai purtăm de mult ori nu ne mai vin, nu ne mai plac, nu mai sunt în pas cu modă, și a le dona unor organizații nonprofit de binefacere în scopul ajutorării unor oameni mai puțin favorizați de soartă.


24 august: Ziua Internațională a Muzicii Ciudate


Achiziționarea și donarea de îmbrăcăminte second-hand reprezintă, de fapt, înscrierea într-un proces de reciclare și reutilizare, unul demn de a fi deprins de următoarele generații. 


25 august: Ziua "Împacă-te și sărută-te"

25 august: Ziua Garderobei Second-Hand 25 august: Ziua Garderobei Second-Hand Reviewed by Diana Popescu on august 24, 2021 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.