Superstiții despre portofel și norocul la bani din el

Știai că portofelul tău, modul în care ți-l organizezi, îți așezi banii în el, amplasarea, proveniența, ba chiar culoarea sa atrag sau nu norocul la bani. Desigur, este vorba despre superstiții dar, mulți oameni care pretind că sunt extrem de raționali apelează la ele, așa, pentru orice eventualitate!

Îndepărtează din portofelul tău tot ce este inutil, chitanțe, facturi de demult, tot felul de însemnări, carduri expirate ori pe care nu le utilizezi... În acest mod, elimini din el o energie stagnantă, și îi faci loc uneia proaspete, înnoitoare, având harul să momească banii către acesta!

Sortează-ți pe categorii bancnotele din portofel! Acest lucru denotă că respecți banii și îi îndemni să ți se înmulțească! Așează, totodată, în el, bancnotele cu partea superioară în sus, pentru a crea o conexiune armonioasă între acestea și portofel! Pe de altă parte, japonezii obișnuiesc să le pună invers, fiind încredințați că astfel le vor rămâne multă vreme în portofel.

Alege-ți un portofel cu forme regulate, dreptunghiulare, destul de mare pentru a ține în el bancnotele neîndoite și a-ți mări astfel bafta la bani. În Japonia, se recomandă să-ți cumperi unul nou primăvara. De ce? În limba japoneză, cuvântul "haru" înseamnă atât "primăvară", cât și "a umple" ori "a înghiți"! 
Superstiții portofel și bani din el

Nu folosi, cu nici un preț, un portofel second-hand sau jupuit, rupt. În primul caz, riști să preiei ghinioanele proprietarului anterior al acestuia. În al doilea caz, conform tradiției chinezești, împiedici norocul să pătrundă în viața ta. În plus, portofelele găurite, deteriorate, determină bogăția să dispară, să se "scurgă" din ele!

În Feng Shui, culoarea portofelului este benefică sau nu creșterii prosperității.

Unul negru este de bun augur, deoarece această culoare reprezintă averea, bogăția, și este, se spune, potrivită mai ales persoanelor care vor să avanseze în carieră și în afaceri!

Unul maro te sprijină să economisești bani, să nu cheltui mai mult decât câștigi.

Întrucât simbolizează creșterea, evoluția, viața, verdele ar fi culoarea auspicioasă a portofelului antreprenorilor, oamenilor lansați într-o afacere nouă.

Chinezii optează adeseori pentru galben la portofelul lor, o culoare care semnifică pentru ei fericire și, drept urmare, șansa multiplicării banilor!

Găsește un loc special pentru portofelul tău în casă. Ferește-te să-l arunci pe / sub pat, și mai ales să-l lași pe jos, căci așa ceva te duce spre sărăcie!

Într-o superstiție răspândită în lume se pretinde că e bine să-ți rămână întotdeauna măcar o monedă în portofel, astfel încât să nu rămâi niciodată în pană de bani. De asemeni, când faci cadou un portofel, e musai să pui în el cel puțin o sumă mică de bani!

Dacă japonezii sunt convinși că o bucată de piele lepădată de un șarpe amplasatăîn portofel te sprijină să acumulezi foarte mulți bani, evreii consideră că, dacă ai, de Anul Nou, bani în portofel, nu vei fi lipsit de resurse financiare în decursul viitorului an.

Superstiții despre bani din toată lumea
Superstiții despre portofel și norocul la bani din el Superstiții despre portofel și norocul la bani din el Reviewed by Diana Popescu on aprilie 01, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Tin cont intotdeauna sa am macar o moneda in portofel si sa nu dau cadou un portofel sau o geanta fara macar un leu in ele. Nu stiu daca sunt adevarate sau nu superstitiile, dar consider ca daca intr-adevar crezi in ceva, sunt sanse mai mari sa se intample. Indiferent cum ar fi, nu strica sa ai ganduri bune si energie pozitiva.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.