Nascut pe 13 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti serbezi ziua de nastere pe data de 13 noiembrie , zodia ta este Scorpionul si esti sub obladuirea planetelor Pluton , Marte si Uranus.

Esti intreprinzator, independent si plin de vointa .Foarte motivat , inzestrat cu o remarcabila vitalitate , esti strabatut adeseori de nerabdare, dorind sa iti vezi cat mai repede visele cu ochii.Actionezi cu rapiditate , impulsiv , fara a sta mult pe ganduri.

Nu esti un conformist si nu iti place sa fii ingradit de reguli si programari impuse de ceilalti.Nu poti tolera autoritatea si, din cand in cand, te revolti fara a mai tine cont de interesele tale fundamentale.Ai nevoie de o libertate personala si un spatiu personal.Esti foarte direct si chiar repezit in relatiile cu cei din jur .Trebuie sa inveti sa te relaxezi si sa incerci a domoli ritmurile trepidante ale existentei tale.

Orienteaza-te catre etica , aprecierea oamenilor apropiati si implinirea dorintelor tale cele mai intime.
Nu te lasa cuprins de stres , rea vointa si lipsa de respect pentru ceilalti.

Culorile tale norocoase sunt albastrul si albul.

Pietrele tale norocoase sunt granatul si agata.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76 .

Personalitati nascute pe 13 noiembrie : Ioana Craciunescu , James Clerk Maxwell , Jan Zach , John Hammond, Noah Hathaway , Reuven Rubin, Robbie Tomlin , Robert L. Stevenson, Robert Sterling , Sfantul Augustin, Steve Altes, Whoopi Goldberg .


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ziua de nastere in aforisme, citate, maxime

Nascut pe 11 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 12 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 13 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 13 noiembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 13, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.