Horoscop Peşti noiembrie 2016

Horoscopul Peştilor noiembrie 2016 aduce în prim plan avantajele furnizate de acţiunile individuale, oportunităţi determinate de o abordare diferită, inedită a existenţei, aportul major al creativităţii într-un climat favorabil în sfera profesională şi o viaţă amoroasă ce-şi extrage sevele din prietenie.

Horoscop Peşti noiembrie 2016 - Horoscop general 


Începând cu 9 noiembrie 2016, ai înclinaţia să îi ţii pe alţii la respect, la distanţă, întrucât interacţiunea socială pare să te streseze, să te secătuiască energetic. Marte tranzitează Vărsătorul şi a XII-a casă a Peştilor, aşa că ai cele mai bune rezultate în activităţi individuale, ce îţi permit să te concentrezi la maximum şi să-ţi pui în valoare creativitatea crescândă. Deşi poţi să nu conştientizezi asta, intuiţia îţi transmite indicii preţioase despre tine şi cei din jurul tău.

Originalitatea personalităţii tale, individualitatea ta inconfundabilă continuă să reprezinte repere prioritare din 12 noiembrie, atunci când Venus pătrunde în Capricorn.
Gândurile tale se îndepărtează de cărările bătătorite ale lumii şi ţintesc spre modalităţi insolite, neconformiste de a trăi şi a te împlini.
Peşti noiembrie 2016
Din acest motiv, eşti predispus să ţi-i ţii aproape numai pe acei amici care ies din tiparele obişnuite şi au capacitatea să-ţi inspire perspective înnoitoare despre univers şi tine însuţi. Ai, de altfel, ocazia să închegi relaţii de prietenie cu persoane ce te îndrumă către aventuri incitante, planuri nemaincercate până acum.

În curând, pe diane.ro: Horoscop Peşti 2017

Luna Nouă ce adastă pe 14 noiembrie în Taur şi a treia casă a Peştilor îţi înviorează, dinamizează relaţionarea socială şi îţi oferă şansă de a-ţi extinde și învigora reţeaua de cunostiinţe, contacte utile în viitorul apropiat. Informaţiile ajunse la tine în această zi au darul de a-ţi reconfirma că te afli pe drumul cel bun în intreprinderele tale principale.

Imaginaţia ţi se înalta la cote rar atinse că efect al cuadratului lui Mercur cu Neptun dn 18 noiembrie. Poţi avea realizări de excepţie într-un proiect creativ, însă ai tendinţa de a încurcă borcanele în activitatice ce necesită grijă faţă de detalii. Pe de altă parte, sensibilitatea emoţională exacerbată te poate determina să fii mai uşor de rănit de cuvintele şi gesturile celor din preajma.

Odată cu 19 noiembrie 2016, Neptun revine în tranzit direct în Peşti, limpezindu-ţi imaginea personală, impresia pe care o faci altora. Ştii din ce în ce mai bine cum să te amplasezi în lumina cea mai favorabilă, să îţi impui personalitatea, fără să faci compromisuri majore, cmpromitatoare.


Horoscop Peşti noiembrie 2016 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea se întrepătrunde cu prietenia sau capătă o nuanţă de camaraderie în urma tranzitului iniţiat de Venus, pe 12 noiembrie 2016, în a XI-a casă a Peştilor. Dacă eşti singur, tinzi să te apropii afectiv de cineva în stare să-ţi înţeleagă aspiraţiile, să le dea avânt sau să înfiripi o idilă cu o persoană de care te lega o simplă, dar sinceră prietenie. În cuplurile căsătorite sau de cursă lungă predomină o atmosfera de amiciţie, o înţelegere pătrunzătoare, reciprocă a dorinţelor şi năzuinţelor. Ar fi de bun augur, totuşi, ca în astfel de conexiuni să se menţină o umbră de mister, capabilă să întreţină vălvătaia senzualităţii.

Venus în sextil cu Neptun în ziua de 20 noiembrie îţi dăruieşte o viziune spirituală asupra vieţii sentimentale. Realizezi ce îţi doreşti de la dragoste şi eşti impulsionat să-ţi muţi legătura în doi pe un palier superior, deasupra vulgarităţii sau inerţiei traiului zilnic. De asemenea, îţi exprimi sugestiv, cu forţă de convingere, simţămintele faţă de persoană iubită.

Horoscop Peşti noiembrie 2016 - Muncă şi bani 


Sub impactul trigonului dintre Soare şi Neptun, de pe 1 noiembrie 2016, eşti cât pe aci să storci bani şi din piatră seacă. Ai posibilitatea să îţi fructifici investiţiile şi demersurile financiare mai vechi sau să obţii beneficii însemnate din iniţiative de a face afaceri susţinute de aliaţi influenţi, aduşi de partea ta graţie intuiţiei tale de a le descoperi motivaţiile secrete.

Mercur străbate din 12 noiembrie meleagurile Săgetătorului şi ale celei de-a zecea case a Peştilor, generând un climat de efervescenţă mentală şi bună înţelegere cu colegii din sfera profesională. Sprijinit şi de tranzitul lui Venus în Capricorn, posezi abilitatea de a descoperi soluţii inedite, dar eficiente ale unor probleme de la serviciu. O veste bună picată că din cer sau o discuţie cu un superior îţi pot netezi drumul spre avansarea în carieră. În acelaşi timp, se poate ivi dezideratul de a te perfecţiona din punct de vedere profesional.

Încă o dată, efluviile tale creative îşi pun amprenta peste activităţiile profesionale sub influenţă lui Neptun aflat pe 20 noiembrie 2016 în sextil cu Venus. Trebuie să fi mai prudent în tranzacţiile financiare, să nu te laşi stăpânit de un optimism exagerat în afaceri. Poţi fi silit să abordezi cu un plus de încredere şi simţ practic investiţiile prezente şi viitoare.

Horoscop Peşti octombrie 2016 

Odată cu 21 noiembrie, Soarele se alătură lui Mercur în sectorul astrologic al celei de-a zecea case a Peştilor, într-un tranzit marcat de bilanţuri pozitive sau negative ţinând de jobul tău, în funcţie de felul cum te-ai achitat în ultimul timp de sarcinile şi responsabilităţile tale. În faţă ţi se pot deschide noi traiectorii profesionale, ce au putinţă să îţi transforme radical viaţă, în general. Te simţi mobilizat să depui oricâte eforturi este nevoie pentru a-ţi materializa un obiectiv din carieră.

Pe 29 noiembrie 2016, Luna plină apărută tot în Săgetător pune şi ea accentul pe o schimbare din viaţă profesională şi îţi relevă blocaje nesesizate până în prezent din activitatea ta de la serviciu. Poate fi necesar să te desprinzi de rutina cotidiană şi să abandonezi nişte vise vechi legate de cariera ta. Perseverenţa ta are potenţialul de a preschimba un eşec aparent într-un succes.
Horoscop Peşti noiembrie 2016 Horoscop Peşti noiembrie 2016 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2016 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.