Horoscop Rac aprilie 2017

Horoscopul Racului aprilie 2017 anticipează o fază iniţială de derută, dezlănţuire a unor energii negative interioare şi exterioare, atât în plan social, profesional, cât şi personal. Ai de a face, de fapt, cu o serie de lecţii de viaţă care îţi vor fi benefice în a doua parte din aprilie în regăsirea autenticităţii tale şi căilor de a te împlini în toate aspectele existenţei, inclusiv în dragoste.

Horoscop Rac aprilie 2017 - Horoscop general 


Speranţele tale cele mai arzătoare par să fie îngrădite de obligaţiile zilnice sub impactul turnurii retrograde preluate din 3 aprilie 2017 de Venus în Peşti şi a noua casă a Racului. Poţi chiar să-ţi pui la îndoială viabilitatea lor, să te îndoieşti de capacitatea ta de a le duce la bun sfârşit. Este nevoie să-ţi recapeţi încrederea în tine însuţi şi să nu-ţi minimalizezi calităţile, înzestrările.

Pe 9 aprilie, Mercur devine retrograd în Taur, creând derută, nedumerire în relaţiile cu prietenii. Unii dintre ei par să se distanţeze nejustificat de tine, ba chiar să nu-ţi mai răspundă la telefoane, mesaje. Înainte de a-i învinovăţi, este indicat să te gândeşti dacă şi cum le-ai greşit. Poate că nu le-ai fost alături atunci când aveau nevoie de tine ori poate că nişte cuvinte, gesturi de ale tale au fost interpretate greşit. Nu este exclus, totuşi, ca nişte amici să îşi dea arama pe faţă, să îţi releve că au fost ipocriţi cu tine până acum.
Horoscop aprilie 2017 Rac

Luna plină găzduită pe 11 aprilie 2017 de Balanţă şi a patra casă a Racului te poate impulsiona să refuzi să accepţi o situaţie din trecut care se iveşte din nou în existenţa ta sau una recentă din familie. Cu cât amâni mai mult să te confrunţi cu ea, cu atât consecinţele ei se agravează! Nu uita că persoanele apropiate sunt mereu gata să te sprijine şi să îţi ofere o soluţie!

Viitorul tinde să-ţi fie mai luminos, mai promiţător, debarasat de false dileme ale prezentului, graţie tranzitului direct asumat de Venus, din 15 aprilie, în a IX-a ta casă. Eşti inspirat cum să-ţi împaci, împleteşti responsabilităţile uneori covârşitoare de azi, cu înaintarea viguroasă către ţelurile tale majore, pe termen lung. Ştiind ceea ce este cu adevărat important pentru tine te ajută să nu mai consumi timp şi energie pentru ceea ce este neesenţial.

Începând cu 19 aprilie 2017, Soarele prezent în Taur şi a XI-a casă a Racului destramă cât de cât influenţele negative mercuriene, îţi este de folos în desluşirea prietenilor veritabili, lărgirea reţelei tale sociale şi înfiriparea de noi amiciţii. Integrarea ta într-un grup de oameni asemeni ţie, animaţi de aceleaşi convingeri, capătă întâietate în această perioadă. Ai parte de beneficii, atât spirituale, afective, cât şi materiale în urma intensei activităţi sociale din acest ciclu solar. Mintea îţi este traversată de idei originale, aparent trăznite, dar care pot avea un rol însemnat în evoluţia ta personală.

Horoscop Rac 2017

Intuiţia şi imaginaţia îţi ajung pe culmi rar atinse altădată ca efect al tranzitului pornit, pe 21 aprilie, de Marte în Gemeni şi a douăsprezecea ta casă. Ai şansă să îţi scoţi la lumină talente nebănuite, să afli căi inedite de a te împlini, îndeosebi pe plan spiritual. Preferi cât mai des singurătatea, iar oamenii care se vâră pe nepusă masă în viaţa ta îţi repugnă şi îi poţi repezi fără să mai ţii cont de simţămintele ori orgoliile lor.

Relaţiile de prietenie sunt marcate de un plus de vitalitate, exuberanţă, sub efluviile Lunii noi ce adastă pe 26 aprilie 2017 în Taur şi a unsprezecea casă a Racului. Ai ocazia să pui la punct alianţe cu persoane neobişnuite, excentrice, capabile să-ţi zguduie nişte credinţe interioare poate învechite. Gândurile tale zglobii, inovatoare îşi pot afla ceva mai târziu o aplicaţie în practică.


Horoscop Rac aprilie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea tinde să ţintească spre idealuri foarte ori chiar prea înalte odată cu 3 aprilie. Mişcarea inversată a lui Venus în a IX-a ta casă te poate face să fii deranjat de lucruri mărunte, nesemnificative din comportamentul tovarăşului tău de viaţă, să îi cauţi cu tot dinadinsul greşeli. Dacă observi aceste simptome, înseamnă că este necesar să ţi le stăpâneşti şi să priveşti mai degrabă înlăuntrul tău, pentru că acolo este problema! Este posibil, de fapt, să te simţi cumva nedemn de iubirea partenerului tău şi să nu îţi recunoşti acest simţământ, căutăndu-i, în schimb, lui nod în papură! Racii singuri trebuie, la rândul lor, să nu impună unui potenţial partener standarde prea înalte.

Viaţa amoroasă îşi regăseşte echilibrul şi ajungi să cântăreşti cu grijă nevoile şi dorinţele partenerului tău şi pe cele ale tale, fiind chiar dispus să faci sacrificii pentru persoana iubita. Din 15 aprilie 2017, aspectul direct adoptat de Venus în a noua casă a Racului îndepărtează tendinţele nefaste anterioare, te îndrumă cum să îţi armonizezi conexiunea în doi, să laşi deoparte un eventual egoism neconştientizat. Nativii solitari din Rac sunt acum în stare să se coboare de pe un piedestal închipuit şi să aprecieze ceea ce le poate dărui o idilă pe cale de a se închega.

Pluton se înscrie într-un parcurs retrograd pe 20 aprilie, în Capricorn şi a VII-a ta casă, aşa că trebuie să-ţi ţii în frâu imboldul de a da brusc o nouă direcţie legăturii tale de cuplu. Înainte de a face o schimbare notabilă în acesta privinţă este de recomandat să te consulţi pe îndelete cu partenerul tău. Dacă eşti la debutul unei poveşti de iubire, se impune să nu te avânţi, plin de entuziasm în ea, să nu te laşi antrenat de valurile pasiunii şi să cumpăneşti în ce măsură îţi idealizezi ori nu femeia/bărbatul de care te simţi atras.

O atitudine răbdătoare, precaută, infuzată din 28 aprilie 2017, de tranzitul lui Venus în a zecea casă a Racului are menirea să contrabalanseze influenţele de mai sus. Eşti înzestrat cu capacitatea de a lua decizii inspirate, chibzuite, în viaţa sentimentală, fără a mai riscă să gafezi ori să te implici într-o aventură păguboasă.


Horoscop Rac aprilie 2017 - Muncă şi bani 


Chiar dacă nu-ţi place munca actuală sau nu ai găsit încă modul de a fi incitat de ea, se impune să dai dovadă de cât mai multă răbdare şi să nu te laşi în voia impulsivităţii. Călătoria retrogradă a lui Saturn în Săgetător şi a şasea casă a Racului, demarată pe 5 aprilie 2017, este, uneori, asociată cu dificultăţi în adaptarea faţă de un job nou sau sarcini profesionale noi. Fii, aşadar, cât mai calm, nu îi acuză pe alţii pentru neîmplinirile tale, şi focalizează-te pe ceea ce ai de făcut.

Din 20 aprilie, Mercur retrograd în a X-a ta casă tinde să-ţi perturbeze şi el activitatea de la serviciu. Colegii şi şefii care îţi erau alături până mai ieri-alaltăieri, par să te critice constant, aparent nejustificat. La mijloc pot să fie disfuncţiuni în comunicare, ce îi determina pe cei din jur să îţi distorsioneze cuvintele, acţiunile. Tocmai de aceea, apare dezideratul de a-ţi alege cu grijă vorbele, a-ţi explica amănunţit intenţiile şi demersurile.

Din fericire, odată cu 28 aprilie 2017, vizita lui Venus în Berbec are darul de a destrămă impresiile greşite despre tine. Cei de la locul de muncă îţi recunosc priceperea, competenţa, şi ai abilitatea să le sugerezi că interesele tale sunt şi ale lor.

Horoscop Rac martie 2017
Horoscop Rac aprilie 2017 Horoscop Rac aprilie 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.