Stația de călcat rufe: un Must- Have în 2017


Dacă relaţia ta a trecut la un alt nivel şi îţi împarţi acoperişul cu un tip pretenţios, purtător de cămăşi scrobite şi pantaloni la dungă sau eşti o tânăra mămică care se luptă de câteva ori pe săptămâna să calce hăinuţele micuţe şi drăguţe ale copilaşului tău, trebuie să ştii că o staţie de călcat rufe este mană cerească, transformând practic operațiunea de călcat a rufelor dintr-o corvoadă într-o plăcere. Cum? 

Fierul de călcat obişnuit nu dă  rezultatele dorite de prima dată! 
Călcatul rufelor, pe lângă faptul că îţi fură din timpul preţios în care ai putea să te odihneşti sau să citeşti o carte, forţează călcarea repetată a țesăturii obiectului în cauză și duce,  pe lânga deterioararea acestuia, spre un consum mult mai mare de energie electrica si, normal, spre o factură la curent uriașă.




Astfel, alegerea unei staţii de călcat, care produce de două ori mai mult abur decât un fier de călcat normal, pe lânăa faptul că hidratează şi emoliaza fibrele textile, o face într-un timp neverosimil de scurtț

Staţiile de călcat utilizeza un singur ingredient şi anume apa, care este de departe cel mai ecologic mod de curăţare, fara a insista asupra netezirii cutelor, lasând hainele netede şi curate.



  • Descoperă călcare rufelor verticală 

Staţiile de călcat vin cu o caracteristică unică, care se dovedeşte a fi foarte utilă: călcarea verticală. 
Ori de câte ori vei avea nevoie vei putea folosi fierul de călcat în poziţie verticală, pentru obiectele mari ,care necesita atârnarea pe umeraş, precum costumele de haine sau paltoanele, precum şi draperiile sau tapiseria. 

Călcarea verticală este, de asemenea, oportună pentru hainele delicate, cărora li se recomandă a nu fi călcate. Odată ce jetul de abur este îndreptat şi pornit spre obiectul respectiv va îndrepta cută fără nici o altă operaţiune de atingere. Jetul de abur vertical oferă performanţe excepţionale pentru nevoile oricui.



  • Cele mai bune stații de calcare in 2017

Cele mai performante statii de calcare a rufelor apartin brandurilor Philips si Tefal, o spun forumistele, care au testat si folosesc aceste masinarii ultra.

Astfel, statia de calcat rufe se vadeste a fi de departe un instrument necesar atat pentru persoanele independente si active cat si familistilor.




Stația de călcat rufe: un Must- Have în 2017 Stația de călcat rufe: un Must- Have în 2017 Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.