Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017

Horoscopul iunie 2017 este marcat de următoarele aspecte/evenimente astrologice: tranzitul lui Marte în Rac, cel al lui Venus în Taur, al lui Mercur în Gemeni şi apoi în Rac, întoarcerea lui Jupiter în aspect direct în Balanţă şi asumarea de către Neptun a unei mişcări retrograde în Peşti, intrarea Soarelui în Rac, Luna plină din Săgetător şi Luna nouă din Rac. 

Berbecii par să aibă o viaţă de familie furtunoasă ce poate fi îmbunătăţită totuşi printr-o mai strânsă comunicare cu rudele şi oamenii dragi, îşi pot învigora relaţiile de parteneriat, dar sunt ameninţaţi de o viziune idealistă asupra existenţei.

Nativii din Taur sunt tot mai plăcuţi de cei din jurul lor, îşi impun cu uşurinţă punctele de vedere în interacţiunea cu ceilalţi, se simt mai bine în sfera profesională, însă pot avea probleme în legăturile cu prietenii.

Gemenii au un sporit spirit de iniţiativă în afaceri, îşi impun lesne opiniile şi interesele, dar par să aibă proiecte neinspirate în activitatea profesională.
Horoscop iunie 2017

Nativii din Rac îşi afirmă cu fervoare personalitatea, pot fi antrenaţi într-o aventură amoroasă cu un amic/ o amică, îşi întăresc conexiunea cu rudele, şi trebuie să-şi supravegheze impulsul de a se avânta spre idealuri prea înalte.

Leii pot fi antrenaţi de tendinţe subconştiente păguboase, sunt pe cale să îşi interfereze dragostea cu profesia, au parte de beneficii prin extinderea cercului social, şi este nevoie să nu se lanseze în planuri cutezătoare în asocierile financiare.

Cei născuţi în Fecioară oscilează între extreme, între bine şi rău, în relaţiile cu prietenii, beneficiază de o atmosferă de bună înţelegere şi cooperare în muncă, au oportuntatea de a-şi majora veniturile, dar pot fi mai puţin inspiraţi în consolidarea unor legături de parteneriat.

Nativii din Balanţă pot avea realizări notabile în carieră graţie combativităţii şi perseverenţei, dar nu trebuie să se lase purtaţi de mirajele unor ţeluri profesionale de neatins, au ocazia să-şi aprofundeze relaţia de cuplu, şi tind să fie tot mai preţuiţi de cei din preajma lor în sfera socială.

Scorpionii ţin neapărat să-şi materializeze ţelurile legate de o călătorie ori o aspiraţie ţinând de străinătate, îşi pot optimiza colaborările din afaceri, îşi clarifică nişte porniri subconştiente sau probleme din trecut, însă este necesar să se ferească să se implice într-o relaţie de dragoste păguboasă.

Săgetătorii pot face paşi prea îndrăzneţi în viaţa sentimentală şi în asocieri financiare, sunt în stare să se adapteze mai bine circumstanţelor din sfera profesională, au oportunităţi rare în conexiunile cu amicii, dar este nevoie să fie mai lucizi în interacţiunea cu familia.

Cei născuţi în Capricorn au şansa să formeze parteneriate de nădejde atâta timp cât nu forţează nota, îşi ţin în frâu un orgoliu exacerbat, au beneficii datorită unor contacte de pe alte meleaguri, sunt în stare să îşi atingă obiective măreţe din carieră, însă pot cade în capcana unor iluzii în relaţionarea cu alţii, îndeosebi pe plan social.

Nativii din Vărsător au posibilitatea să dea o turnură indrazneaţă, nouă, proiectelor ţinând de muncă, sunt cât pe ce să fie atraşi într-o fierbinte aventură erotică, se pot bucura de o călătorie incitantă, şi trebuie să fie cu ochii în patru în orice demers financiar.

Peştii au capacitatea să închege relaţii de prietenie şi contacte utile cu persoane influente, au posibilitatea să îşi împrospăteze sau relanseze viaţa amoroasă în urma unei activităţi sociale efervescente, îşi armonizează conexiunile cu familia, îşi limpezesc perspectiva asupra unor asocieri financiare în doi cu condiţia să îşi menţină cu insistenţă realismul şi obiectivitatea.

Horoscop 2017 - Toate zodiile

Descoperă cum se reflectă în amănunt aceste aspecte astrale asupra ta în horoscopul lunii iunie 2017 pentru fiecare zodie în parte de pe diane.ro. 

- 1 iunie 2017: Venus (în Berbec) în trigon cu Saturn (în Săgetător)

- 3 iunie 2017: Conjuncţie între Venus (în Berbec) şi Uranus (în Berbec)

- 3 iunie 2017: Soarele (în Gemeni) în trigon cu Jupiter (în Balanţă)

- 4 iunie 2017: Cuadrat al Soarelui (în Gemeni) cu Neptun (în Peşti)

- 4 iunie 2017: Marte intră în Rac

- 6 iunie 2017: Venus îşi începe tranzitul în zona astrologică a Taurului

- 7 iunie 2017: Mercur pătrunde în Gemeni

- 9 iunie 2017: Sextil al lui Venus (în Taur) cu Marte (în Rac)

- 9 iunie 2017: Luna plină în Săgetător

- 9 iunie 2017: Jupiter revine în tranzit direct în Balanţă

- 13 iunie 2017: Trigon între Mercur (în Gemeni) şi Jupiter (în Balanţă)

- 14 iunie 2017: Cuadrat al lui Mercur (în Gemeni) cu Neptun (în Peşti)

- 15 iunie 2017: Opoziţie între Soare (în Gemeni) şi Saturn (în Săgetător)

- 16 iunie 2017: Neptun preia un tranzit retrograd în Peşti

- 18 iunie 2017: Soarele (în Gemeni) în sextil cu Uranus (în Berbec)

Horoscop mai 2017: Toate zodiile

- 18 iunie 2017: Opoziţie a lui Mercur (în Gemeni) cu Saturn (în Săgetător)

- 20 iunie 2017: Sextil între Venus (în Taur) şi Neptun (în Peşti)

- 20 iunie 2017: Sextil al lui Mercur (în Gemeni) cu Uranus (în Berbec)

- 21 iunie 2017: Soarele porneşte să tranziteze regiunea astrologică a Racului

- 21 iunie 2017: Mercur se mută pe meleagurile Racului

- 21 iunie: Conjuncţie între Soare (în Rac) şi Mercur (în Rac)

- 24 iunie 2017: Venus (în Taur) în trigon cu Pluton (în Capricorn)

- 24 iunie 2017: Luna nouă în Rac

- 25 iunie 2017: Cuadrat al lui Marte (în Rac) cu Jupiter (în Balanţă)

- 26 iunie 2017: Trigon între Marte (în Rac) şi Neptun (în Peşti)

- 27 iunie 2017: Mercur (în Rac) în cuadrat cu Jupiter (în Balanţă)

- 28 iunie 2017: Trigon între Mercur (în Rac) şi Neptun (în Peşti)

- 28 iunie 2017: Conjuncţie a lui Mercur (în Rac) cu Marte (în Rac)

- 30 iunie 2017: Opoziţie între Mercur (în Rac) şi Pluton (în Capricorn)


În curând pe Blogul Dianei: Horoscop iunie 2017 pentru toate zodiile
Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017 Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017 Reviewed by Diana Popescu on mai 14, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.