Horoscop Gemeni iunie 2017

Horoscopul Gemenilor iunie 2017 anticipează o relativă eliberare de obligaţii şi responsabilităţi cotidiene, asumarea unei atitudini curajoase, pozitive, optimiste, oportunitatea de a trăi din plin clipa şi a degusta deliciile existenţei. Viaţa amoroasă se scutură de o iniţială timiditate sau stângăcie, cea profesională necesită realism şi obiectivitate, iar activitatea financiară este auspicioasa atâta vreme cât sunt îngrădite cheltuieli inutile. 

Horoscop Gemeni iunie 2017 - Previziuni generale 


Grijile din traiul de zi cu zi nu te mai împovărează, mai ales că eşti înclinat să vezi lumea şi rolul tău în ea printr-o prismă spirituală ca urmare a prezenţei lui Venus în Rac. Revenirea lui Jupiter în tranzit direct în Balanţă şi parcursul lui Mercur în Gemeni îţi infuzează o viziune pozitivă, optimistă.

Nu te mai laşi influenţat de părerile ori prejudecăţile altora şi te focalizezi pe ceea ce-ţi place, pe lucrurile care oglindesc sinele tău autentic, adevăratele tale valori. La ordinea zilei sunt pasiunile, hobby-urile, o creativitate ieşită din comun, îndreptată eventual într-un domeniu artistic. Poţi să-ţi dezvălui aşadar poetul, pictorul sau muzicianul din tine!

Dorinţa de a te delecta din plin cu plăcerile existenţei te poate face uneori să îţi asumi mai multe riscuri decât de obicei. Chiar dacă spontaneitatea, sinceritatea, bucuria cu care trăieşti îi poate supăra pe unii, le poate trezi în suflet invidia, cei mai mulţi oameni par să te aprecieze, ba chiar să te admire.

Acest lucru este favorizat şi de încrederea în tine însuţi şi în credinţele, ideile tale, şi abilitatea de a-ţi promova cu persuasiune interesele. Din această cauză, poţi fi propulsat, fără să vrei, într-o poziţie de lider. Vizitele şi călătoriile de scurtă durată din această lună îţi rezervă beneficii deosebite.

Pe lângă orientările generale de mai sus, anumite zile din iunie poartă o serie de tendinţe specifice, particulare...

Pe 3 iunie 2017 (Soarele în trigon cu Jupiter), poţi avea o satisfacţie notabilă, o realizare importantă în pofida unor mici probleme. În plus, un act de generozitate de-al tău faţă de o persoană apropiată îţi poate face ziua şi mai senină.

În data de 4 iunie 2017, Soarele în cuadrat cu Neptun iscă nişte încurcături, un haos relativ în viaţa ta. Nu te preda dezamăgirilor, resemnării, şi nu evada din realitate în lumea iluziilor!
Horoscop iunie 2017 Gemeni

Luna plină ivită pe 9 iunie 2917 în Săgetător îţi înlesneşte o aventură trepidantă, o faptă cutezătoare în stare să te smulgă din tipare, obişnuinţe. Este indicat să nu treci cu vederea o responsabilitate majoră, deoarece acest lucru poate avea repercursiuni pe termen lung.

Mercur în trigon cu Jupiter îţi dăruieşte pe 13 iunie 2017 o agilitate mentală efervescentă şi posibilitatea de a primi o veste bună ori informaţii preţioase pentru un demers prioritar de-al tău. Orice plănuieşti în această zi tinde să-ţi furnizeze rezultate pozitive. Ţi se poate propune să pleci într-o călătorie incitantă!

În ziua de 14 iunie 2017 (Mercur în cuadrat cu Neptun), ajungi la o răscruce de drumuri hotărâtoare. Cântăreşte-ţi cu grijă, cu obiectivitate, resursele interioare şi exterioare înainte de a lua o decizie însemnată. O bârfă despre tine pare să-ţi pună la încercare răbdarea, calmul.

Soarele în opoziţie cu Saturn din 15 iunie 2017 este asociat cu piedici care-ţi sunt puse în cale de persoane ce păreau să-ţi fie aliate până mai ieri. Chiar dacă acţiunile lor te afectează negativ, afli măcar care-ţi sunt adevăraţii prieteni!

Horoscop Gemeni mai 2017

Data de 18 iunie 2017 este consacrată sextilului Soarelui cu Uranus şi opoziţiei lui Mercur cu Saturn. Este o zi în care eşti predispus să ocoleşti orice activitate laborioasă ori plictisitoare. Compania prietenilor, discuţiile cu ei, poate chiar o petrecere îţi făgăduiesc momente memorabile. Cu toate astea, poţi fi adus într-o stare extremă de nervozitate de cineva care vrea cu tot dinandinsul să-ţi vâre pe gât ceva neplăcut sau să-ţi dea sfaturi de care nu ai nevoie.

Sextilul dintre Mercur şi Uranus de pe 20 iunie 2017 îţi stârneşte inventivitatea. Poţi avea o idee de afaceri strălucită. În acelaşi timp, pari să fii dornic să-i şochezi pe cei din preajma ta prin opinii nonconformiste. Sinceritatea şi lipsa ta de prejudecăţi tinde să-i scoată din sărite pe nişte oameni conservatori.


Horoscop Gemeni iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea poate fi subminată de a o timiditate păguboasă odată cu 6 iunie, din pricina amplasării lui Venus în a XII-a ta casă. Îndeosebi nativii singuri îşi pot pune beţe în roate în apropierea de o persoană care le place şi îi simpatizează. Dacă reuşesc să îşi înfrângă complexele, o jenă nejustificată de nimic, ei au posibilitatea să iniţieze o idilă promiţătoare pe termen lung. Trebuie, totuşi, să fie atenţi să nu se îndrăgostească de cineva care, sub masca iubirii, încearcă de fapt să profite de ei. În cuplurile formate se instalează o intimitate sporită. Atât tu, cât şi partenerul tău, sunteţi tentaţi să petreceţi mai mult timp împreună, într-o împărtăşire a sentimentelor care vă îndepărtează de viaţa socială.

Stângăcia, nesiguranţa în abordarea unui potenţial partener dispar ca prin minune din 9 iunie 2017, sub impactul parcursului direct preluat de Jupiter. Gemenii solitari au tot mai mulţi sorţi de izbândă să-şi afle un suflet pereche ori un tovarăş de cuplu graţie socializării intense, a empatiei care îi caracterizează în interacţiunea socială. O parte din ei nu au de gând să se implice într-o relaţie serioasă, preferând mai degrabă să flirteze. În conexiunile în doi statornicite, dragostea se reinventează, îşi descoperă noi surse de împrospătare şi învigorare.


Horoscop Gemeni iunie 2017 - Muncă şi bani 


Banii îşi găsesc mai uşor drumul către tine însă par să nu aibă astâmpăr în buzunarele tale, să încerce să ţi le părăsească la fel de repde cum ţi le-au umplut. La această tendinţă concura localizarea lui Marte, a Soarelui şi a lui Mercur în Rac şi a II-a ta casă. Te rupi de o prudenţă excesivă şi eşti dispus să faci nişte manevre financiare temerare, să pui la punct o nouă afacere ori să-i dai amploare uneia existente.

În ultima parte a lunii, ai abilitatea să-ţi clarifici demersurile ţinând de bani, să explorezi noi mijloace de a-i face şi să te debarasezi de demersuri ineficiente, costisitoare. Totodată, ai de profitat în urma colaborărilor sau parteneriatelor.

Impulsul de a te deda unor cheltuieli însemnate, cateodate nejustificate, necugetate îndeajuns, te însoţeşte mai mereu. Străduieşte-te să ţi-l ţii în frâu, să pui deoparte nişte bani albi pentru zile mai vitrege din punct de vedere financiar ce se pot ivi în curând!

Luna nouă răsărită pe 24 iunie 2017 în Rac te sprijină să pui punctul pe "i" într-o asociere care scârţâie de ceva vreme şi chiar să-i pui capăt. Ai putinţa să te desprinzi de o dependenţă financiară faţă de cineva, să ai un profit deloc neglijabil şi să-ţi plăteşti datorii apăsătoare până în prezent.

La jumătatea acestei luni, turnura retrogradă preluată de Neptun în Peşti te pune în gardă să îţi menţii cu orice preţ realismul şi simţul practic în sfera profesională. Nu te agăţa de speranţe false în carieră, nu renunţa la un job pentru un altul nemaipomenit de avantajos la suprafaţă, însă găunos, problematic în esenţă. Este bine să te concentrezi pe ţeluri în muncă cât mai precise, de scurtă durata, şi să amâni deocamdată o acţiune hotărâtoare pe plan profesional!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Gemeni iunie 2017 Horoscop Gemeni iunie 2017 Reviewed by Diana Popescu on mai 15, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.