Horoscop Rac iunie 2017

În horoscopul Racului iunie 2017 prevalează şansa îmbunătăţirii felului cum eşti perceput şi înţeles de cei din preajmă, cea de a-ţi pune în valoare talentele, resursele interioare, precum şi armonizarea relaţiilor familiale. Viaţa amoroasă stă sub semnul îndrăznelii şi cel al prieteniei, iar activitatea profesională este prielnică demersurilor individuale.

Horoscop Rac iunie 2017 - Previziuni generale 


Această lună este excelentă pentru reinventarea şi optimizarea imaginii tale personale şi a modului cum interacţionezi cu ceilalţi. Eşti sprijinit în acest sens de tranzitul lui Marte, şi apoi cel al Soarelui şi al lui Mercur în Rac. Eşti capabil să îţi scoţi la lumină personalitatea cu ceea ce este mai autentic şi mai de preţ în ea, să faci ceva remarcabil şi o impresie bună celor din jur.

Încrederea în tine însuţi ţi se înalţă până la cer, nu mai eziţi să faci ce-ţi place şi să îţi evidenţiezi originalitatea, individualitatea. Câteodată, este totuşi indicat să-ţi controlezi impulsul de a-i minimaliza pe alţii, de a fi prea agresiv în impunerea ţelurilor şi intereselor tale. Viitorul îţi pare senin, promiţător şi eşti satisfăcut de tot ce iese din tipare, prejudecăţi şi conformisme.

Oricum, riscul de a fi egocentric, prea preocupat de tine însuţi este micşorat de ieşirea lui Jupiter din aspect retrograd. Ai, aşadar, prilejul să-ţi întăreşti şi armonizezi relaţia cu familia. Mai mult decât atât, te simţi motivat să-ţi încurajezi şi să-ţi ajuţi cu tot ce poţi oamenii îndrăgiţi, să le asiguri siguranţă, să-i protejezi! În acelaşi timp, poţi fi stimulat să-ţi măreşti sau modifici locuinţa, ba chiar să te muţi într-o altă casă, mai spaţioasă.

Spre sfârşitul lui iunie, te angajezi în discuţii numeroase, fertile cu oamenii, primind şi dăruind sfaturi utile. Tentaţia de a-ţi examina pe toate faţetele proiectele, acţiunile poate determina amânarea sau ratarea unor oportunităţi. De asemenea, este nevoie să-ţi prioritizezi activităţile şi să nu te rătăceşti în detalii nesemnificative.
Horoscop iunie 2017 Rac

Dacă tendinţele anterioare îşi pun amprenta asupra întregii luni, există şi câteva evenimente astrologice reprezentând repere ale unor zile anume...

Astfel, pe 7 iunie 2017, sextilul dintre Venus şi Marte îţi conferă un spirit diplomatic aparte, ce îţi înlesneşte aducerea de partea ta a unor oameni influenţi. Ai priceperea să le relevi cum obiectivele tale pot fi şi ale lor ori în interesul lor.

Data de 21 iunie 2017 este marcată de conjuncţia Soarelui cu Mercur, ce anunţă o agendă încărcată, o mulţime de treburi, comisioane şi scurte călătorii. Poţi primi o lecţie de viaţă revelatoare sau un şir de informaţii folositoare în atingerea unui obiectiv.

Pe 24 iunie 2017, Luna nouă găzduită de Rac te provoacă să-ţi scoţi la iveală bogăţia interioară, sensibilitatea emoţională. Acest lucru nu te face vulnerabil faţă de alţii, ci din contra, atrage aprecierea lor. Ai ocazia să încerci ceva nou, care ţi se potriveşte ca o mănuşă şi îţi solicită înzestrările native.

Îţi este foarte greu să refuzi oamenii sau să-ţi refuzi vreun lucru ca urmare a cuadratului dintre Marte şi Jupiter, din 25 iunie 2017. Din această cauză, îţi poţi crea probleme pe o durată nedeterminată de timp. Pentru a te pune la adăpost de dezamăgiri nu supraestima abilităţile tale ori ale altora.

Horoscop Rac mai 2017

Marte în trigon Cu Neptun, pe 26 iunie 2017, îţi recomandă să nu te ghidezi după un program bătut în cuie, ci să te laşi în voia curentului trăirii şi al intuiţiei. În acest mod, te vei bucura de beneficii neaşteptate, poate chiar imposibil de obţinut într-un alt context astral.

Orientarea către prea multe obiective poate fi infructuoasă şi stresantă în data de 27 iunie 2017, ca efect al cuadratului lui Mercur cu Jupiter. Se impune să cerni ceea ce este util de ceea ce este inutil. Dacă acţionezi selectiv în această zi, vei avea de profitat de pe urma deciziilor luate.

Trigonul dintre Mercur şi Neptun şi conjuncţia lui Mercur cu Marte din 28 iunie 2017 te face foarte receptiv şi sensibil faţă de alţii. Ai răbdarea de a-i asculta pe cei din preajma ta şi a extrage învăţături din cuvintele lor. Totodată, poţi pleca pe nepusă masă într-o excursie, acesta acţiune spontană având darul de a detensiona, deconecta. Nerăbadarea îţi poate juca feste, aşa că analizează cu luciditate orice activitate înainte de a te avânta în ea.

Deşi te pot deranja, criticile unor persoane din ziua de 30 mai 2017, când Mercur se amplasează în opoziţie cu Pluton, sunt constructive. Ai în acest fel posibilitatea să conştientizezi aspecte ori temeri ignorate din universul tău interior.

Horoscop Rac iunie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Viaţa sentimentală ţi se îmbunătăţeşte din 4 iunie 2017, sub impactul tranzitului lui Marte în prima ta casă. Planeta războiului îţi oferă cutezanţă în declararea şi/sau demonstrarea sentimentelor de iubire faţă de cineva care te fascinează. Dacă eşti parte a unui cuplu, ai la îndemână o perioadă favorabilă pentru a-i mărturisi partenerului tău un secret bine ascuns până acum sau a-i propune înălţarea pe o nouă treaptă a conexiunii cu el, a-i sugera eventual o logodnă sau o căsătorie!

Începând cu 6 iunie, prezenţa lui Venus în Taur este corelată cu împletirea, interferenţa dintre dragoste şi prietenie. Racii singuri pot iniţia o idilă cu o persoană de care îi lega doar o relaţie de amiciţie, cu una cunoscută prin intermediul unui prieten ori una animată de aceleaşi idealuri, convingeri ca şi ei. Cei aflaţi într-o legătură afectivă în doi tind să se concentreze pe mai multe ţeluri comune cu partenerii lor, eventual unele ţinând de afaceri sau profesie.

Horoscop Rac iunie 2017 - Muncă şi bani 


Cel puţin în cea dintâi parte a lunii, conjunctura astrală globală nu este de bun augur colaborărilor, muncii în echipă. Pari să ai cele mai mari succese în sarcini individuale, ce-ţi permit punerea în valoare a ambiţiei şi talentelor.

Luna nouă răsărită pe 9 iunie 2017 în Săgetător şi a zecea ta casă poate să-ţi deschidă drumul spre o realizare de excepţie dacă reuşeşti să te smulgi din rutină. Pe de altă parte, nu ar trebui să te îngrijoreze un eşec profesional minor, întrucât acesta se poate dovedi până la urmă benefic în atingerea unui obiectiv esenţial. Uneori, când pierzi un pion, ai mai mare şanse să câştigi partida!

Previziuni bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul iunie 2017
Horoscop Rac iunie 2017 Horoscop Rac iunie 2017 Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.