Horoscop Rac octombrie 2017

În horoscopul Racului octombrie 2017 se remarcă un bogat aflux de imaginaţie, o interacţiune avantajoasă în sfera socială, posibilitatea de a fi apreciat şi aplaudat pe scena socială şi cea de a te deconecta, recrea, a te cufundă în plăcerile existenţei. Dragostea îţi face cu ochiul mai des decât de altădată, însă o apreciezi îndeosebi prin prisma stabilităţii şi a unei împărtăşiri afective autentice.


Horoscop Rac octombrie 2017 - Previziuni generale 


Nu ai astâmpăr, nu ai chef de chestiuni serioase, eşti tentat să-ţi ocoleşti obligaţiile cotidiene. Poate că nu ar fi rău să-ţi iei o vacanţă, mai ales că poţi avea şansa de a pleca într-o călătorie mult visată. Imaginaţia febrilă ţi se impleteşte cu cu o exprimare, comunicare spontană, originală. Proiectele creative îţi sunt favorizate şi îţi pot dărui satisfacţii importante.


Poţi să-ţi descoperi un talent ascuns până acum, însă ţi-l poţi valorifica mai târziu, când vei străbătut de un plus de perseverenţă. Deocamdată, ispita de a te distra este aproape irezistibilă!
Horoscop octombrie 2017 Rac

Pari să fii mai mereu în centrul atenţie, să-i molipseşti pe oameni cu pofta ta nemăsurată de a trăi la maximum, să iei parte la o grămadă de evenimente sociale, petreceri, întâlniri cu prietenii. Cei din jur îţi caută frecvent compania, îţi apreciază lipsa de inhibiţie, temeritatea, spiritul liber!

Riscul de a pica pe pantă iresponsabilităţii din pricina influenţelor de mai sus îţi este micşorat de locul central pe care-l ocupă în această lună casa şi familia în mintea ta, în sufletul tău. Te simţi mobilizat să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru a asigura stabilitatea din relaţiile cu cei îndrăgiţi, cu rudele apropiate, şi nu eşti stăpânit de nici un fel de ezitare în a găsi rezolvări rapide, temeinice, ale oricăror probleme care le pot afecta pe acestea.

Horoscop Rac septembrie 2017

Luna nouă găzduită pe 19 octombrie 2017 în Balanţă îţi înteţeşte tendinţele anterioare. O neînţelegere între membrii familiei te solicită să o mediezi, să-i pui capăt printr-un compromis acceptat cu satisfacţie de ambele părţi.


Horoscop Rac octombrie 2017 - Dragoste şi cuplu 


Dragostea pluteşte în aer, îşi face intrarea în existenţa ta graţie unei infuzii de vioiciune,, printr-o comunicare deschisă, sinceră, chiar instinctivă între tine şi partenerul tău. În caz că eşti singur, poţi fi fermecat de o persoană aparte, cu totul diferită de tine, întâlnită eventual printr-o rudă. Eşti gata să te lansezi într-o idilă cu condiţia ca această să fie serioasă, să aibă şanse de a se dezvolta pe termen lung, să te facă să te simţi în siguranţă, protejat faţă de imprevizibilitatea existenţei de zi cu zi!

Horoscop Rac octombrie 2017 - Muncă şi bani 


În data de 5 octombrie 2017 ai parte de o serie de schimbări în rutina zilnică de la serviciu, ce îţi pretind să fii foarte flexibil, sub vibraţiile Lunii pline amplasate în Berbec. Se impune să nu reacţionezi exagerat, violent faţă de situaţii neobişnuite. Când pământul pare să-ţi fugă de sub picioare este indicat să-ţi readuci în minte punctele tale forte, realizările importante din plan profesional, ce reprezintă tot atâtea garanţii că vei fi din nou învingător, în pofida unor circumstanţe vitrege.

Investiţiile mai vechi sau mai noi îţi promit beneficii importante. Riscurile bine calculate din demersurile financiare sunt de bun augur, însă este necesar să nu fii exagerat de încrezător în norocul tău într-o afacere demarată de puţin timp.

Predicţii bazate pe Aspecte astrologice în horoscopul octombrie 2017
Horoscop Rac octombrie 2017 Horoscop Rac octombrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.