Horoscop Rac 2018

Horoscopul Racului 2018 are drept repere principale reformularea şi îmbunătăţirea conexiunilor de prietenie şi parteneriat, oportunităţi ţinând de studii, călătorii şi valorificarea unei creativităţi efervescente, o viaţă sentimentală centrată pe seriozitate, maturitate, şi una profesională favorizată de flexibilitate şi receptivitate la nou.


Horoscop Rac 2018 - Previziuni generale 


Uranus te focalizează în răstimpul 15 mai - 6 noiembrie 2018 pe relaţiile de prietenie şi pe visele tale cele mai arzătoare. Poţi să formezi şi să destrami numeroase amiciţii, în căutarea unora care să-ţi fie cu adevărat fertile, împlinitoare. Oricum, ai prilejul să-ţi măreşti cercul de cunoştiinţe, contacte utile în viitor. De asemeni, este posibil să-ţi ajustezi idealuri ori drumul înspre ele în funcţie de actualul context al existenţei tale.

Sub impactul vizitei lui Pluton în Capricorn eşti pe mai departe preocupat de înscrierea pe un traseu autentic, promiţător în plan personal şi profesional, astfel încât să ai realizări notabile, în stare să-ţi optimizeze viaţa. La fel ca şi în legăturile de prietenie, eşti înclinat să-ţi formezi parteneriate puternice, stabile, pe termen lung.
Horoscop 2018 Rac

Imaginaţia te poartă iarăşi pe cărări neexplorate, virgine, incitante ale realităţii, spre experienţe existenţiale capabile să te desprindă de monotonia cotidiană, ca urmare a tranzitului lui Pluton în Peşti. Se întrevăd beneficii asociate cu călătoriile şi studiile.

Jupiter parcurge în primele zece luni ale anului meleagurile Scorpionului, sprijinindu-te să îţi dezvolţi creativitatea, să ţi-o pui la treabă şi să-i găseşti mijloace de a o pune în slujba intereselor tale. Ai şansa să-ţi dezvălui idei şi proiecte înnoitoare, inovatoare.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ

Marte străbate între 26 ianuarie şi 17 martie 2018 zona Săgetătorului, aşa că, dacă ai copii, aceştia par să-şi asume o atitudine rebelă, să-ţi caute nod în papură în relaţionarea cu ei. Străduieşte-te să fii cât mai calm şi să le înţelegi punctele de vedere.

În intervalul 17 martie - 16 mai 2018, precum şi în cel 13 august - 11 septembrie 2018, Marte tranzitează Capricornul, dinamizandu-ţi interacţiunea socială, netezindu-ţi calea spre alianţe frunctuoase cu persoane influente. Eşti îmboldit să fii mai îndrăzneţ şi mai convingător în expunerea ideilor tale, gata să te implici uneori în discuţii în contradictoriu, care nu trebuie să fie împinse totuşi prea departe, până în pragul unor certuri neproductive.

Planeta Venus este retrogradă din 5 octombrie şi până pe 31 octombrie 2018 în Balanţă, tinzând să-ţi îndrepte efluviile creative spre întreprinderi păguboase, nerealiste.

Năzuinţa de a te îndepărta de obligaţiile zilnice, a-ţi împrospăta viziunea despre lume poate deveni copleşitoare începând cu 15 noiembrie 2018, ca efect al prezenţei lui Marte în Peşti. Ai nevoie să te deconectezi, să pleci într-o scurtă vacanţă!

Aspectul retrograd preluat de Venus în intervalul 31 octombrie - 16 noiembrie 2018 în Balanţă este corelat cu o problemă ţinând de casă ori familie. În unele cazuri, se impune să-ţi ţii în frâu iritabilitatea, să apelezi la negocieri şi compromisuri.

Horoscop Rac 2018 - Dragoste şi cuplu 


Saturn şi Pluton guvernează în acest an a şaptea ta casă, insistând pe seriozitatea, maturitatea din cuplurile existente şi cele incipiente.

Dragostea pluteşte în aer, îşi află făgaşuri fericite, pline de făgăduinţe, cel puţin până în 8 noiembrie 2018, graţie găzduirii lui Jupiter în Scorpion. Persoana iubită se dovedeşte a-ţi fi credincioasă, ataşată de tine sentimental până la ceruri şi înapoi. Disputele, neînţelegerile cu ea dispar ca prin minune, şi ai ocazia să-ţi revitalizezi conexiunea dintâi cu aceasta. Dacă eşti solitar, ai la îndemână mai multe împrejurări favorabile înfiripării unei idile cu bătaie lungă în viitor. Cuplurile închegate în acest ciclu al lui Jupiter tind să fie serioase, caracterizate de o împărtăşire afectivă veritabilă.

Influenţele anterioare sunt înteţite în urma tranzitului lui Marte în Scorpion din luna ianuarie 2018. Însufleţit de o temeritate ieşită din comun, o direcţionezi către viaţa ta amoroasă indiferent dacă eşti singur sau nu. Aceeaşi planetă, situată în perioadele 16 mai - 26 iunie şi 11 septembrie 15 noiembrie 2018 în Vărsător infuzează un plus de patimă, senzualitate în dragoste, însă ia un aspect retrograd în aceeaşi arie astrologică între 26 iunie şi 13 august 2018, provocând câteodată mici certuri în cuplu. Nu pune la inimă dificultăţile mărunte din viaţa în doi şi nu te lăsa în voia senzaţiei că partenerul tău te testează, te pune la încercare.

În octombrie, Venus se mişcă retrograd în Scorpion. Acest tranzit este conectat uneori cu simţăminte mai mult sau mai puţin iluzorii, ce au potenţialul să işte o gelozie excesivă, exacerbată a ta sau a tovarăşului tău de viaţă.

Horoscop Rac 2018 - Muncă şi bani 


Uranus se poziţionează până pe 15 mai şi, după aceea, din 6 noiembrie 2018 în a zecea ta casă, continuând să-ţi energizeze activitatea profesională. Poţi fi inspirat sau nevoit să faci nişte schimbări însemnate în acest domeniu. De asemeni, un şir de oportunităţi rare legate de carieră par să treacă grăbite pe lângă ţine, fiind necesar să fii alert şi să le exploatezi fără vreo ezitare.

Combativul Marte călătoreşte în intervalul 26 ianuarie - 17 martie 2018 în Săgetător, sprijinindu-te să fii mai focalizat, mai ambiţios şi mai productiv în muncă.

Nu încerca să faci schimbări de dragul schimbării în sfera profesională între 22 martie şi 15 aprilie 2018, când Mercur este retrograd în Berbec. Totodată, stăpâneşte-ţi graba şi impulsivitatea în relaţiile cu colegii şi şefii. Tot Mercur, retrograd în perioada 26 iulie - 19 august 2018 în Leu tinde să te ispitească să-ţi asumi riscuri prea mari, nesocotite îndeajuns, într-o afacere ori într-o tranzacţie financiară.

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter îşi face intrarea în a şasea ta casă, inaugurând un ciclu în decursul căruia beneficiezi de o serie de conjuncturi norocoase în carieră. Poţi avea ocazia să-ţi găseşti un job mai avantajos sau să urci pe scara ierarhică de la actualul tău loc de muncă.

Predicţii bazate pe Evenimente astrologice în horoscopul 2018
Horoscop Rac 2018 Horoscop Rac 2018 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 14, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.