Horoscop Capricorn 2018

Horoscopul Capricornului 2018 te focalizează pe crezurile, simțămintele tale profunde, autentice, te direcționează către o perspectiva realistă asupra sinelui și a lumii, a unor transformări benefice în conexiunile cu familia și oamenii îndrăgiți, te orientează către decizii importante în viața sentimentală și în tranzacțiile financiare.

Horoscop Capricorn 2018 - Previziuni generale


Pluton își interferează forța cu cea a lui Saturn, îndemnându-te să îți clădești opțiunile importante din viață pe cele mai adânci credințe, simțăminte ale tale. Pus în fața unor schimbări cruciale, nu ai cum să te mai joci cu tine însuți, cu viitorul tău! De fapt, mai ales în prima jumătate a anului, poți fi silit să iei niște hotărâri majore, cu un impact substanțial pe termen lung! În acest context astral, pari să fii nevoit câteodată să te bazezi nu numai pe rațiune, ci și pe instinctele tale, pe intuiția ta.

Neptun își continuă jocul de-a alba-neagra, tentația de a te balansa între iluzii și realitate în interacțiunea cu oamenii din toate planurile existenței tale. Dacă reușești să dai deoparte voalurile formelor, superficialității, ai totuși prilejul să pătrunzi în miezul lucrurilor, sprijinindu-te pe crescândule tale efluvii intuitive, să profiți de carisma neptuniană în relaționarea cu cei din jurul tău.
Horoscop 2018 Capricorn

Un șir de transformări esențiale ținând de cămin te preocupă până pe 15 mai 2018 și, apoi, începând cu 6 noiembrie 2018, ca urmare a tranzitului lui Uranus în Berbec. La ordinea zilei pot fi metamorfoze atât pozitive, cât și negative, referitoare la oficializarea unei relații de cuplu sau la destrămarea uneia, la o ceartă ori împăcare cu părinții sau niște rude apropiate! Într-un fel sau altul, se impune să-ți clarifici relațiile cu niște oameni apropiați!

Din fericire, Jupiter rămâne găzduit în Scorpion până pe 8 noiembrie 2018, așa că  ai la dispoziție un ajutor consistent din partea prietenilor. Totodată, îți este mai ușor să te îndrepți către materializarea visurilor tale cele mai importante.

2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pamant

Marte călătorește între 26 ianuarie și 17 martie pe meleagurile Săgetătorului, ajutându-te să intri în contact cu impulsurile, motivațiile și dorințele tale neconștientizate, să îți elimini porniri toxice ținând de evenimente, experiențe de viață din trecut.

Apoi, planeta războiului își face apariția în Capricorn, întențindu-ți mobilizarea de a te concentra pe țelurile tale majore. Marte, retrograd în aceeași zodie, te poate provoca însă, în a doua jumătate a lunii august, să fii extrem de irascibil, intolerant față de ține însuți și alții, fiind necesar să îți păstrezi bunul simț și să nu dai cale liberă unor frustrări interioare.

Uranus vizitează  sectorul Taurului între 15 mai și 6 noiembrie 2018, așa că, dacă ai copii, poți fi confruntat cu niște schimbări semnficative în conexiunea cu ei. Aceștia par să își afirme mai mult independența, să își exploreze propriile căi în viață. Chiar dacă acest lucru nu îți este pe plac, se impune să pui la punct totuși niște compromisuri cu ei.

Horoscop Capricorn 2017

Prezenta lui Marte, în intervalul 13 august - 11 septembrie 2018 în Capricorn își aduce contribuția în refocalizarea către scopurile tale esențiale, în reaflarea surselor interioare necesare materializării lor.

Venus tranzitează retrograd Scorpionul între 5 și 31 octombrie 2018, scoțând la iveală niște legături de prietenie șubrede! Ai ocazia să îți dezvăluiesti cine îți sunt adevărații aliați, să îi demaschezi pe oamenii ipocriți, răuvoitori din preajma ta.

Odata cu 8 noiembrie 2018, pătrunderea lui Jupiter în Săgetător te înzestrează cu o atitudine mai optimistă, pozitivă față de viață. Pari să înțelegi mult mai bine cum funcționează mecanismele lumii și ale pornirilor tale subconștiente, și cum să le exploatezi în interesul tău. Acest ciclu al lui Jupiter reușește să se împotrivească influențelor negative imprimate de Mercur retrograd în Săgetător perioada 12 noiembrie - 1 decembrie 2018 în Săgetător.


Horoscop Capricorn 2018 - Dragoste și cuplu


Viața amoroasă este traversată de schimbări importante, de decizii cruciale,  sub impactul tranzitului lui Uranus, de la mijlocul lui mai până la începutul lui noiembrie, în aria astrologică a Taurului. Este posibil să pui capăt unei legături de cuplu sau să-i forțezi un nou început din cauza inerției care ți se pare că s-a instalat în aceasta. Îți dorești să trăiești cu o maximă intensitate dragostea și nu mai ești dispus să o restrângi în tiparele unor prejudecăți ori obișnuințe. Nu renunta, totuși, cu ușurință la o conexiune afectivă în care ai investit mult în ultimii ani! Capricornii singuri sunt amenințați de riscuri în amor, întrucât se pot arunca cu capul înainte într-o idilă ce le promite o reînnoire spectaculoasă a existenței! Ei sunt străbătuți la maximum de această tendință îndeosebi între 26 iulie și 19 august 2018, când Mercur se mișcă retrograd în Leu.

Horoscop Capricorn 2018 - Muncă și bani


In răstimpul 16 mai - 26 iunie 2018, amplasarea lui Marte în Vărsător aduce norocul de partea ta în întreprinderile financiare. Cu cât cutezi mai mult, cu cât ai ambiții mai înalte, cu atât poți obține mai multe venituri. Planeta războiului se înscrie însă apoi, până pe la mijlocul lui august, într-un tranzit retrograd în aceeși zonă astrologică, punându-ți în cale niște dificultăți sau tentându-te să iei decizii greșite într-o afacere importantă! Marte redevine în aspect direct în intervalul 11 septembrie - 15 noiembrie 2018 în a două ta casă, asigurându-ți iarăși niște oportunități deosebite în sfera financiară.

Predictii astrale bazate pe Evenimente astrologice din horoscopul 2018
Horoscop Capricorn 2018 Horoscop Capricorn 2018 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 08, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.