Horoscop Capricorn decembrie 2017

In horoscopul Capricornului decembrie 2017 prevalează oscilarea între însingurare și integrarea în grupuri, între individualism și spiritul de echipă, inclusiv în plan profesional, precum și o viață amoroasă marcată de suișuri și coborâșuri.

Horoscop Capricorn decembrie 2017 - Previziuni generale


In prima decadă a lunii poți fi înclinat să te însingurezi, să-ți restrângi activitatea socială. Ai cele mai bune idei și rezultate când te dedici unor acțiuni pe cont propriu. Câteodată, pari să te ferești să-ți împărtășești gândurile, opiniile, din pricina senzației că poți fi greșit înțeles, interpretat.

Este posibil să fii cuprins de simțământul că se desfășoară o transformare importantă, aproape insesizabilă în jurul tău, dar îți este încă neclar ce se petrece. În acest context, este de bun augur să te lași purtat de curent, adaptându-te din mers unor conjuncturi noi. Poate că evenimentele și experiențele de viață ce s-au acumulat în decursul anului concură, la sfârșitul sau, către o turnură înnoitoare a destinului tau...
Horoscop decembrie 2017 Capricorn

Oricum, din 9 decembrie 2017, ești atras tot mai mult către demersuri de grup, în cooperare, alături de prieteni și persoane aflate pe aceeași lungime de undă ca și tine. Ai ocazia să-ți demonstrezi abilitățile de lider, dar este nevoie să nu forțezi nota în acest sens, încercând să le impui altora propriile credințe, convingeri. De altfel, spiritul Crăciunului își face loc în sufletul tău, determinându-te să-ți reevaluezi rolul în viața oamenilor din imediata ta apropiere, să te angajezi în acte de caritate.

Horoscop Capricorn noiembrie 2017

Pe 18 decembrie 2017, Luna nouă din Săgetător îți sugerează să te desprinzi de rutină și să-ți îndrepți atenția spre dimensiuni spirituale ale existenței. Chiar dacă programul îți este dat peste cap, poți amâna până mâine niște obligații, și să-ți reconsideri soarta, evoluția din perspective mai înalte, mai implinitoare.

Ultima decadă din decembrie te ajută să te debarasezi de impresia păguboasă că lumea îți este împotrivă. În plus, treci printr-o perioadă prielnică eliberării de bagaje inutile ale trecutului, lansării către obiective noi și ambițioase.

Horoscop Capricorn decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Taina în care se învăluie dragostea are două tăișuri, poate fi asociată cu influențe atât pozitive, cât și negative. Nativii singuri pot fie să se lase străbătuți de o timiditate excesivă, ce-i împiedică să-și mărturisească sentimentele de iubire unei persoane din vecinătatea lor, fie să se implice într-o idilă cu cineva care pare să le fie suflet pereche, o idilă care impune, dintr-un motiv sau altul, să fie ținută secretă.

Daca ai un tovarăș de viață, poți fi predispus să te retragi împreună cu acesta din vâltoarea socială, pentru a vă înteți împărtășirea sentimentală. Să fie vorba de un revelion in doi departe de casă?

Horoscop Capricorn decembrie 2017 - Muncă și bani


La debutul lunii, te integrezi cu dificultate muncii în echipă, preferând să lucrezi de unul singur. În ultimele două decade, reușești să cooperezi din ce în ce mai mult cu colegii și, totodată, îți mărești eficiența datorită organizării riguruoase a activității profesionale.

Luna plină, apărută pe 3 decembrie 2017 în Gemeni, pune accentul pe sarcinile și îndatoririle tale de la serviciu, îngăduindu-ți să estimezi dacă dai tot ce ai mai bun din tine în acest domeniu ori dacă eforturile tale își găsesc o fructificare consistentă. Trece-ți în revistă motivațiile, idealurile și, dacă este necesar, reconfigurează-ți prioritățile profesionale.

Horoscop Capricorn 2018
Horoscop Capricorn decembrie 2017 Horoscop Capricorn decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.