Horoscop Fecioară decembrie 2017

Horoscopul Fecioarei decembrie 2017 lasă să se intrezărească focalizarea consistentă pe cămin, familie, oamenii îndrăgiți, necesitatea de a-ți reanaliza planuri mai vechi și a-ți relevă care sunt prioritare printre cele mai noi, o viață amoroasă infuzată de stabilitate.


Horoscop Fecioară decembrie 2017 - Predicții generale


Căminul, viața de familie te preocupă într-o sporită măsură. Ești gata să apelezi la compromisuri, să faci sacrificii pentru a asigura liniștea, pacea în relațiile cu rudele și oamenii apropiati.

Esti cutreierat de o mulțime de idei, proiecte și, din această cauză, se impune să ți le prioritizezi, astfel încât să nu-ți risipești energia, timpul, în zadar. O reevaluare a obiectivelor din acest context poate avea loc prin regândirea traseului existenței tale, prin curajul de a-ți pune întrebări fundamentale despre  destinul tău. Atâta vreme cât nu-ți recunoști problemele, nu ai cum să le solutionezi!
Horoscop decembrie 2017 Fecioară

Daca reușești să-ți clarifici direcțiile cele mai importante ale vieții, ai posibilitatea să ți le promovezi cu succes grație forței tale de convingere. Cutezanța care te străbate este însă asemeni unei monede, cu două fațete! Poți să fii egocentric, prea atașat de opiniile, credințele tale, și, din această pricină, să reacționezi cu impulsivitate, nervozitate, atunci când ești contrazis. Nerăbdarea care te caracterizează trebuie să fie ținută în frâu pe cât îți este posibil, pentru a evita accidente când șofezi sau faci munci manuale!

In ultima decadă a lunii, relațiile familiale reprezintă un reper și mai însemnat pentru tine. Stăpânit de o înaltă sensibilitate emoțională, îți este greu să interacționezi cu persoane străine, insuficient cunoscute, te simți cel mai bine în mijlocul celor dragi. Tocmai de aceea, este probabil să sărbătorești Crăciunul, poate și Anul Nou, în sânul familiei!

Pe 1 decembrie, ca efect al opoziției dintre Marte și Uranus, ești îmboldit să-ți afirmi libertatea, independența atunci când ți se pare că ceva ori cineva te îngrădește. Conflictele cu cei din jurul tău se pot ivi din senin! Nu te avânta în certuri neproductive din cauza unor lucruri mărunte!

Horoscop Fecioară noiembrie 2017

Comunicarea cu oamenii din imediata ta apropiere îți este avantajată în data de 6 decembrie 2017, când Mercur se poziționează în sextil cu Marte. Stilul tău direct și tactul de care dai dovadă îți crează multe oportunități de a-ți găsi aliați de nădejde în drumul spre obiectivele tale.

Luna nouă, răsărită pe 18 decembrie 2017, în Săgetător, marchează o culme a tendințelor generale din această lună. Se pune accentul pe activitățile tale domestice și pe demonstrarea dragostei dăruite persoanelor indrăgite și primite de la acestea.


Horoscop Fecioară decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Aventurile superficiale, flirturile jucăușe nu mai au ce caută în viața sentimentală! Stabilitatea în dragoste capătă întâietate! Poți întâlni un partener potențial, capabil să te iubească și să-ți fie credincios până în pânzele albe prin intermediul unei rude sau a unei petreceri, a unui eveniment de familie.

Daca ai deja un tovarăș de viață, este de așteptat să te străduiești să institui un climat de siguranță, căldură sufletească în relația cu acesta. Oricum, fundamentul conexiunii tale amoroase devine mai solid în atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă.

Horoscop Fecioară decembrie 2017 - Muncă și bani


In decembrie, în activitatea profesională și cea financiară nu se înregistrează lucruri spectaculoase. Singura conjunctură astrologică notabilă se datorează Lunii pline găzduite pe 3 decembrie 2017 în Gemeni. Vibrațiile selenare îți scot la lumină performanțele de vârf din muncă. Animat de dorința de a da tot ce ai mai bun din tine la serviciu, nu trebuie totuși să-ți neglijezi familia, pe cei care țin la tine!

Horoscop Fecioară 2018
Horoscop Fecioară decembrie 2017 Horoscop Fecioară decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.