Horoscop Gemeni decembrie 2017

In horoscopul Gemenilor din decembrie 2017 se remarcă focalizarea către parteneriate, asocieri umane din toate planurile existenței, o viață sentimentală stând sub semnul unei profunde reciprocități afective, și una profesională favorabilă concentrării pe sarcini, proiecte individuale.

Horoscop Gemeni decembrie 2017 - Previziuni generale


Aceasta lună este dedicată îmbunătățirii, întăririi legăturilor cu cei din jurul tău, în special cu cei din parteneriate din sfera socială, personală și profesională. Ai posibilitatea să-ți dezvălui dacă nu cumva ai apreciat greșit până acum astfel de persoane, să îți revezi conexiunea cu ele și să înlături probleme mărunte din aceasta, să le înnăbuși din fașă înainte de a căpăta amploare.
Horoscop decembrie 2017 Gemeni

Neînțelegerile din ultima vreme din asocieri pot fi eliminate cu succes în această perioadă. Poți închega noi parteneriate având mari șanse să fie stabile și de durată. Pe de altă parte, este necesar să fii cu ochii în patru față de oameni ipocriți, dornici să profite de generozitatea, bunăvoința ta!

Cu câteva zile înainte de Crăciun, începi să fii și mai interesat, mai preocupat, mai satisfăcut de comunicarea cu cei apropiați. Pari să fii cuprins de dorința de a recurge la compromisuri, sacrificii pentru a-i face fericiți. Spiritul acestei sărbători te motivează să-ți împărtășești gândurile, simțămintele cele mai adânci rudelor și persoanelor dragi.

Horoscop Gemeni noiembrie 2017


Pe 3 decembrie 2017, Luna plină apărută în Gemeni îți dă oportunitatea să-ți optimizezi imaginea personală, poate printr-un nou stil al părului sau al vestimentației. Pe de altă parte, îți este accentuat dezideratul de a-ți estima cu luciditate, obiectivitate, impactul pe care îl ai asupra celor din preajma ta, și să te debarasezi de orice îl afectează, îl slăbește.

Horoscop Gemeni noiembrie 2017

Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 18 decembrie 2017 în Săgetător, poate să-ți fie pusă iar la încercare viabilitatea unor relații de parteneriat mai vechi ori mai noi. Ai ocazia să-ți mărești numărul de contacte utile, să inițiezi asocieri promitatoare!

Horoscop Gemeni decembrie 2017 - Dragoste și cuplu


Atașamentul veritabil, profund în dragoste reprezintă un reper prioritar al acestei luni. În caz că ești singur, aspirația de a te angaja într-o poveste de iubire adevărată, pe termen lung, caracterizată de o reală comuniune afectivă, îți poate fi împlinită prin întâlnirea unei persoane speciale, de o frumuseste aparte, cunoscute prin intermediul unui prieten apropiat.

Daca ai un partener de cuplu, relația cu el tinde să fie armonioasă. Sunteți înclinați amândoi să ștergeți cu buretele mici certuri, dispute dintre voi, să vă înțelegeți și să vă satisfaceți reciproc dorințele, nevoile.

Horoscop Gemeni decembrie 2017 - Muncă și bani


Iți canalizezi mai mult energia către muncă, pari să ai o mulțime de treabă la serviciu, sau să-ți îndeplinești cu brio sarcinile grație perseverenței și ambiției care te străbat. Îți poate fi mai greu să te integrezi într-o muncă de echipă și este posibil să fii impulsionat, uneori, să te iei la harță cu colegii! Pentru a-ți stăpâni iritabilitatea, ți se recomandă să te ocupi de proiecte necesitând o mare doză de concentrare, atentie.

Horoscop Gemeni 2018
Horoscop Gemeni decembrie 2017 Horoscop Gemeni decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.