Horoscop Scorpion decembrie 2017

Horoscopul Scorpionului din decembrie 2017 relevă inițial necesitatea de a te dezbăra de complexe și simțăminte negative, și apoi capacitatea de a-ți dărâma toate barierele din calea spre țelurile tale datorită punctelor tale forte, ambiției și cutezanței ce te străbat. Viața amoroasă tinde să se fortifice și să facă față unor circumstanțe uneori vitrege, iar situația financiară ți se ameliorează dacă ți-o analizezi cu obiectivitate, realism.

Horoscop Scorpion decembrie 2017 - Previziuni generale


La începutul lunii, vreme de câteva zile, poți fi traversat de un păgubos sentiment de inferioritate, de îndoieli față de valoarea ta ca și individ, provocate de niște oameni cârcotași, răuvoitori din preajma ta. Pentru a contracara astfel de tendințe de rău augur, este necesar să-ți readuci în minte succesele tale cele mai importante, ce au demonstrat lumii talentele, înzestrările tale!

Oricum, în ultimele două decade ale lui decembrie 2017 ești capabil să-ți aperi teritoriul, să-ți scoți în evidență într-un mod pregnant abilitățile, atuurile personale. Dornic să lași în urma ta realizări de excepție, ai la îndemână un sporit spirit întreprinzător și un înalt potențial energetic care te sprijină în acest sens.
Horoscop decembrie 2017 Scorpion

Impetuozitatea, combativitatea care te animă îți permit să ripostezi cu rapiditate și forță la orice atac îndreptat împotriva ta. Este OK să-ți iei viața în propriile mâini, dar încearcă să nu calci în picioare mândria celor din imediata ta apropiere, să nu te lași purtat de o iritabilitate dăunătoare.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, începi să te apleci cu grijă asupra obiectivelor și deciziilor însemnate din 2018. Ai capacitatea să extragi învățăminte de preț din experiențele de viață trecute, având menirea să te conducă pe cele mai prielnice căi ale viitorului!

Horoscop Scorpion noiembrie 2017

Trigonul lui Jupiter cu Neptun de pe 3 decembrie 2017 îți confirmă credințele, opțiunile majore prin intermediul unor coincidențe deloc întâmplătoare. Cu cât te focalizezi mai tare pe aspirațiile tale principale, cu atât mai mult găsești soluții de a ți le materializa.

Unii nori ce îți întunecă existența par să dispară, îngăduind ca razele călăuzitoare ale soarelui să-ți izgonească dubii, incertitudini de lungă durată. Sub impactul Lunii noi apărute în Săgetător pe 18 decembrie 2017, ți se insuflă, încă o dată, o încredere viguroasă în tine însuți, ce te încurajează să înaintezi spre țelurile tale de căpătâi!

Horoscop Scorpion decembrie 2017 - Dragoste și cuplu




Dragostea se dezvoltă, se împlinește pe un teren solid, își clădește edificii impunătoare, capabile să reziste celor mai puternice cutremure!urmare. Dacă ești singur, poți fi atras într-o idilă cu cineva care te face să te simți în siguranță, îți insuflă respect față de ține însuți, îți sugerează că poți construi alături de el/ea o relație romantică stabila.

In că ai un tovarăș de cuplu, ești predispus să îți intensifici atașamentul față de acesta, să nu mai fii tentat, în nici un fel, de vreun flirt, chiar nevinovat cu o altă persoană.


Horoscop Scorpion decembrie 2017 - Muncă și bani


Banii își făgaș către tine grație cuiva care te inițiază într-o afacere sau te cooptează într-un demers financiar înfloritor. Pe de altă parte, apare dezideratul de a-ți echilibra balanța de venituri și cheltuieli, de a elimina niște găuri negre ce-ți absorb resursele financiare.

Luna plină, poposită pe 3 decembrie 2017, în Gemeni, îți atrage atenția că este musai să îți folosești niște rezerve de bani pentru a pune capăt unor datorii tot mai împovărătoare din pricina unor dobânzi notabile!

Inainte de Crăciun sau Anul Nou, te poți convinge să achiziționezi un bun, un dispozitiv de folosință îndelungată destul de costisitor. Reanalizează-ți bugetul pentru anul viitor înainte să faci acest pas!

Horoscop Scorpion 2018
Horoscop Scorpion decembrie 2017 Horoscop Scorpion decembrie 2017 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 26, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.