Horoscop Vărsător martie 2018


Horoscopul Vărsătorului din martie 2018 scoate în evidență o agilitate mentală deosebită, o interacțiune socială efervescentă și avantajoasă, intrarea în contact cu zone obscure ale universului tău interior, și o viață sentimentală stând sub semnul sincerității și expresivității.

Horoscop Vărsător martie 2018: Aspecte astrologice generale

Horoscop martie 2018 Vărsător

Angrenajele minții ți se rotesc continuu, cu rapiditate, ești interesat de o mulțime de lucruri, înclinat să te angajezi într-o grămadă de proiecte, fiindu-ți greu, chiar imposibil, să le duci pe toate până la capăt. În acest context astral, ți se recomandă să-ți ierarhizezi preocupările, să te apleci asupra unor activități de mai scurtă durată și să ți le amâni pe cele de o mare anvergură.

Comunici cu fervoare și interes cu cei din preajma ta, ești dornic să-ți împărtășești ideile, să ți le verifici în convorbirile cu alții. Interacțiunea socială intensă, crearea de noi contacte umane, dar și călătoriile pe distanțe scurte, tind să-ți ofere oportunități importante.


Plin de curiozitate, tinzi să te focalizezi pe explorarea mediului tău înconjurător, pe înțelegerea lui și adaptarea la acesta.

Ești însuflețit de neastâmpăr, pari să nu stai nici o clipă locului, să fii mereu pe drumuri pentru a face comisioane, vizite. Rudele, prietenii, colegii joacă un rol crescând în viața ta. Poți avea discuții notabile, cruciale pentru viitor cu unii dintre ei.

În a doua jumătate a lunii, relaționarea socială slăbește întrucâtva, eșți predispus să-ți rezervi mai mult timp investigării sinelui, meditației, având în vedere că ești asaltat de numeroase mesaje transmise de subconștient, de lumea ta interioară. Ai ocazia să-ți lămureșți impulsuri umbrite, confuze, să te înțelegi mai bine, să-ți pui la punct planuri ambițioase în care te vei lansa peste puțină vreme.

Horoscop Vărsător 2018

Pe 2 martie 2018, Luna plină din Fecioara îți incețoșează relațiile cu cei din imediata ta apropiere. Nu ești sigur dacă ești văzut sau nu de aceștia într-o lumină pozitivă. Ține-ți în frâu imboldul de a reacționa, contraataca exagerat atunci când alții nu sunt pe aceeși lungime de undă ca și tine.

O altă Luna plină, apărută pe 31 decembrie 2018, în Balanță, îți dă senzația că în aer plutește o schimbare iminentă. Ți se sugerează să te desprinzi de inerția cotidiană, să îți ceri, pretinzi cu îndrăzneală ceea ce ți se cuvine, să-ți întinzi aripile și să te înalți spre o aventură existențială ieșită din comun.


Horoscop Vărsător martie 2018: Dragoste și cuplu

În cuplurile formate domnește o comunicare excelentă, atât la nivel emoțional, cât și mental. Lucrurilor, gândurilor nemărturisite li se dă glas fără vreo ezitare datorită sporitei receptivități a celor doi parteneri unul față de celălalt.

Nativii singuri au șansa să intre în grațiile unei persoane de care sunt atrași ca urmare a forței de convingere cu care își exprimă sentimentele față de aceasta.


Horoscop Vărsător martie 2018: Muncă și bani

Te încadrezi cu brio în munca de echipă, ești alert în îndeplinirea sarcinilor de serviciu însă, câteodată, este nevoie să-ți impui un plus de perseverență în demersurile profesionale.

Ai capacitatea să-ți dezvălui noi surse de bani, să ai niște idei inovatoare, ingenioase într-o afacere sub efluviile Lunii noi instalate pe 17 martie 2018 în cerurile Peștilor. Este necesar, totuși, să nu te lași condus de idealism, să-ți organizezi și planifici cu realism acțiunile din sfera financiară.

Horoscop Vărsător februarie 2018


Horoscop Vărsător martie 2018 Horoscop Vărsător martie 2018 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.