Horoscop Vărsător februarie 2018


În horoscopul Vărsătorului din luna februarie 2018 se pune accentul pe împlinirile
legate de ceea ce este veritabil, autentic în sufletul tău. Nu numai oportunitățile din dragoste, dar și cele corelate cu banii și cariera tind să fie fructificate prin recunoașterea lucidă a bogăției universului tău interior.


Horoscop Vărsător februarie 2018 - Previziuni generale


În această lună nu mai ești dispus să-ți calci în picioarele idealurile, să înghiți în sec atunci când niște oameni conformișți, înghețați în prejudecățile lor încerca să-ți impună un traseu al vieții care nu are de a face cu autenticul tău sine. Nu mai eșți dispus să îți duci viața așa cum cred alții, fiind mai curând înclinat să te ghidezi după obiectivele tale cele mai importante.

Chiar dacă ajungi să te cerți cu niște persoane apropiate din cauza asta, nu mai poți să îți vezi idealurile mânjite de sânge, un sânge nu atât fizic, cât psihic!
Horoscop Vărsător februarie 2018

 Pe lângă aceste influențe generale, se mai adaugă unele punctuale, specifice anumitor zile.

În  februarie 2018, Mercur se poziționează în sextil cu Marte, ceea ce te ajută să pui capăt unor conflicte din afaceri și relații de cuplu.  Știi bine ceea ce vrei în ambele conjuncturi ale existenței tale, așa că ai posibilitatea să faci cele mai buni alegeri în acest privințe!

În data de 4 februarie 2918, Venus este în cuadrat cu Jupiter, așa că eșți predispus să îți împingi niște proiecte prea departe, să-ți asumi niște riscuri calculate nu foarte judicios. Nu te grăbi să-ți impui ideile unor pesoane care nu au cum să te înțeleagă, lasă-le în "boul" lor, și nu vei avea ce regreta din acest motiv.

Un eveniment social neprevăzut îți poate aduce beneficii nesperate în ziua de 7 februarie 2018, ca urmare a sextilului dintre Venus și Uranus. Oportunitățile tind să apară de acolo de unde te aștepți cel mai puțin. Depinde numai de ține să le prinzi din zbor și le fructifici la maximum!

Horoscop Vărsător ianuarie 2018


Pe 11 februarie 2018,  cuadratul dintre Soare și Jupiter te poate determina să fii prea entuziast, prea optimist în privința materializării imediate ale unor țeluri majore.  Nu-ți supraestima abilitățile, străduiește-te să fii cât mai obiectiv în tot ceea ce întreprinzi!                             

Ziua de 14 februarie 2018 este marcată de un alt cuadrat, între Mercur și Jupiter, precum și de sextilul Soarelui cu Uranus. În acest context astrologic, ești înclinat să te focalizezi pe idealuri mărețe, de lungă durată, cât mai diferite de rutina zilnică. Nu ceda, totuși, ispitei de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă prea înaltă, ce te poate face să ignori detalii însemnate ale demersurilor tale!

Lunii pline apărute pe 15 februarie 2018 în Vărsător i se alătură sextilul lui Mercur cu Uranus. Este o zi prielnică eliberării spontaneității tale, relevării unor aspecte noi, chiar șocante despre tine și lume. Încă o dată, nu trebuie să eziți să-ți afirmi originalitatea, autenticitatea sinelui, pentru că ai foarte mult de câștigat în acest fel, cu toate că oamenii conservatori din imediata ta apropiere crâcnesc, nu sunt de acord cu ține!


Horoscop Vărsător februarie 2018 - Dragoste și cuplu




Viața sentimentală stă sub semnul stabilității, aflării sau regăsirii unui fundament solid. Tocmai din această cauză eșți predispus să îți regăseșți punctele, năzuințele comune cu partenerul tău. Dacă ceva continuă să scârțâie în legătura în doi, nu ezita să- i pui capăt, astfel încât să fii scutit de suferințe și probleme viitoare! Dacă închegi în această perioadă o legătură amoroasă, pari să o faci cu cineva capabil să te înțeleagă, să te iubească pentru ceea ce eșți și vrei să devii. Flirturile, superficialitatea în iubire îți repugnă!


Horoscop Vărsător februarie 2018 - Muncă și bani


Norocul nemaipomenit la bani din februarie este întovărășit de dorința de a nu te avânta în  riscuri foarte mari în afaceri. Ce-i drept, uneori, nu-ți poți înfrâna impulsul de a demonstra altora cât de larg eșți la pungă! Adu-ți aminte că adevărații prieteni sunt cei cu care te aliniezi pe aceeași lungime de undă a preocupărilor intelectuale și nu cei întâlniți la un colț de stradă al existenței tale! Nu neglija niște surse de bani ivite în viața ta chiar de acolo, de unde te aștepți cel mai puțin!

Horoscop Vărsător 2018


Horoscop Vărsător februarie 2018 Horoscop Vărsător februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.