Noutăți de la ALISON /10 cursuri free online 2018


Este scris în stele că anul 2018 este un al oportunităților și, de aceea, țin să-ți reamintesc că există online cursuri gratuite acreditate, care te pot ajuta să te specializezi într-un alt domeniu profesional decât cel actual, complementar sau nu, și să dobândești o certificare acreditată  a unor cunoștințe ori pasiuni mai vechi sau noi. Cum?

Prin cursurile certificate de la ALISON, care-și dorește să fie lider mondial în furnizarea de cunoștințe gratuite de înaltă calitate și pregătire profesională la locul de muncă și un catalizator pentru schimbarea socială, creând oportunități și prosperitate tuturor părților interesate, după cum bine se caracterizează domniile lor înșiși. Platforma acestora cuprinde peste 1000 de cursuri de calificare acreditate și te sfătuiesc să intri numaidecât, dacă ești în căutarea unor mijloace  performante gratuite de a-ți îmbogăți studiile.


Mai mult, am alcătuit un top, al celor mai importante cursuri online, pe care le vei putea accesa și studia în 2018 și care îți vor spori șansele de a găsi jobul mult visat.



Top 10 cursuri gratuite de la ALISON, în 2018



1. Python

Python este probabil cel mai dinamic limbaj de programare, lider al comunității de dezvoltatori de software, folosit de companii precum Google și Yahoo, în programarea aplicațiilor web pentru stocarea de date, statistici și cercetare sau căutări/ mining. Este unul dintre cele mai solicitate domenii, cu un număr mare de oportunități de angajare pe plan internațional.

2. Analiza datelor

Știința și statistica datelor par există  în orice domeniu de activitate important.
Firme uriașe, cum ar fi cele din sectorul bancar și cel medical, se bazează în mare măsură pe analiza datelor pentru deciziile lor comerciale.


3. Îngrijirea medicală- asistenți medicali

Există o mare cerere de forță de muncă calificată în domeniul  asistenței și îngrijirii medicale, în 2018
Așadar, serviciile  de asistență medicală calificate vor crește semnificativ în acest an, oriunde în lume. 

4. Consiliere financiară

Extinderea oportunităților de investiții determină noi aspecte legate de economisire și investiții.
Carierele în finanțe, precum cea de consilier personal financiar câștigă popularitate.
Sprijinirea clienților în gestionarea banilor, consilierea acestora cu privire la asigurări și alte forme de investiții reprezintă câteva din tendințele cheie din această industrie.



5. Marketing digital

Cercetătorii spun că marketingul cu abilități digitale, în special SEO și SEM, este cel mai solicitat.
Unele dintre celelalte abilități de top care sunt în cerere includ crearea de conținut / curation, strategie de conținut, social media și marketing prin e-mail.



6. Securitatea rețelei


Atacurile cibernetice recente, cum ar fi Ransomware și NotPetya, au amplificat cererea de în domeniul securității cibernetice în cadrul tuturor organizațiilor și firmelor
Specialist în securitate cibernetică sau Cybersecurity Specialist se întâmplă să fie unul dintre cele mai populare titluri de locuri de muncă din industria de securitate IT.


7. Managementul bazelor de date

Diferitele abordări pentru stocarea eficientă a datelor au devenit o necesitate.
Rapoartele spun că aproximativ 25% dintre companii au intenționat să completeze pozițiile de gestionare a bazelor de date în 2017.
Unul dintre cele mai populare locuri de muncă a devenit cel de administrator al unei bazei de date.



8. Abilități lingvistice

Cunoașterea unei limbi străine nu este doar un avantaj, ci și o necesitate în anumite domenii. Unele dintre domeniile care necesită abilități lingvistice includ serviciul cu clienți, marketing-ul, asistența tehnică și vânzările.
Limbile solicitate includ: chineză, japoneză, germană, franceză și arabă.



9. Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea aplicațiilor mobile reprezintă aproape o treime din cererea pentru reclamele legate de IT.
Aceasta depășește cerință pieții, deoarece aplicațiile mobile sunt extrem de căutate în ultimii ani.



10. Dezvoltare Web

JavaScript este cel mai popular și căutat limbaj de programare, urmat de Java, Python și Amazon Web Services.



Educația, prin puterea sa, schimbă viața oamenilor în bine si îi ajută să-și atingă obiectivele proprii, de aceea, cusurile gratuite de la ALISON sunt mană cerească pentru cei pasionați și încrezatori în propriile lor destine.


Noutăți de la ALISON /10 cursuri free online 2018 Noutăți de la ALISON /10 cursuri free online 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.