Horoscop Pești februarie 2018


Horoscopul Peștilor din februarie 2018 indică o integrare fericită în sfera socială, șansa de a te evidenția și a-ți crea alianțe de nădejde pe termen lung. Viața amoroasă este de bun augur atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei angajați într-o relație de cuplu.

Horoscop Pești februarie 2018 - Previziuni generale


Horoscop februarie 2018 Pești

Începând cu a doua decadă a lunii ești străbătut de o crescândă energie și încredere în tine însuți. Deși pari să emani un farmec aparte, să-i captivezi pe cei din jurul tău, eșți dornic să- ți optimizezi imaginea personală, și ești inspirat să faci asta datorită prezenței lui Venus în prima ta casă.

În plus, activitatea ta socială îți furnizează beneficii datoratebunăvoinței tale, optimsimului tău, spiritului de cooperare care te caracterizează. Oamenii te sprijină să joci un rol principal pe scena lumii și îți exprimi direct, nemijlocit, cu forța de convingere ideile și interesele.


Cu cât îți scoți mai mult la lumină ceea ce este autentic, veritabil în ține însuți, cu atât ai multe șanse să te afirmi, să-ți duci la bun sfârșit obiectivele. De fapt, pari să te bucuri de succese notabile în special când te ocupi de ceea ce ce-ți place, te pasionează.

Tendințele de mai sus sunt completate de altele, speicifice unor zile anume.

Presiunea pe care o resimți în traiul cotidian te îndeamnă să evadezi în visare, fantezie, sub vibrațiile Lunii noi poposite pe 15 februarie 2018 în Vărsător. Cu toate că există posibilitatea să ai o revelație crucială despre existența ta, destinul tău, ți se recomandă să nu te lași purtat excesiv de imaginație, până în punctul în care să nu mai discerni clar realitatea.

În data de 16 februarie 2018, sextilul dintre Venus și Uranus, îi determină pe cei din preajma ta să te ia în serios, să nu-ți mai pună la îndoială idealurile, proiectele. Conștient de rolul responsabilităților din viața ta, nu le mai simți apăsătoare. La ordinea zilei sunt întâlnirile, reuniunile cu prietenii. Ai ocazia să te concentrezi împreună cu o persoană apropiată într- un  demers în stare să va releve amândurora un nivel mai înalt al comuniunii dintre voi.

Iritat de probleme mărunte, minore, ești înclinat să pici în capcanele dezamăgirii sub impactul cuadratului lui Marte cu Neptun din 17 februarie 2018. Evită să gândeșți că totul îți merge anapoda și readu-ți în minte împlinirile tale cele mai importante!

Conjuncția lui Venus cu Neptun de pe 21 februarie 2018 îți infuzează o empatie deosebită față de cei din imediata ta apropiere. Pari să șții instinctiv ce îi frământă și vrei să-i ajuți dezinteresat. Totodată, un gest binevoitor, dezinteresat, neașteptat al cuiva față de ține te provoacă să ieși din capcana însingurării și să-ți deschizi întru totul sufletul.

Horoscop Pești ianuarie 2018

Organizarea riguroasă a activităților tale îți asigură progrese impresionante ca urmare a sextilului dintre Mercur și Saturn din 22 februarie 2018. Ai capacitatea să te apleci asupra detaliilor semnificative ale planurilor tale, să găseșți soluții inovatoare ale unor probleme care te sâcâie de multă vreme.

Pe 25 februarie 2018, sextilul lui Mercur cu Neptun și cel al Soarelui cu Saturn îți oferă posibilitatea de a pune la punct o treabă îndelung amânată, cu condiția să nu interpretezi greșit ori subiectiv opiniile, cuvintele persoanelor cu care interacționezi. O relație umană inițiată în această zi tinde să-ți fie promițătoare pe termen lung.

Te implici cu pasiune, intensitate în viața socială pe dată de 7 februarie 2018, ca efect al sextilului dintre Venus și Pluton. Câteodată, poți fi prea direct în discuțiile cu alții, riscând să vorbeșți de funie în Casa spânzuratului! Apelează mai des la spiritul tău diplomatic!

Horoscop Pești februarie 2018 - Dragoste și cuplu




Îmboldit de un efluviu irezistibil de sinceritate, nu mai vrei să treci cu vederea conflicte poate mărunte, dar apăsătoare, nedeclarate, dintre tine și partenerul tău de cuplu. Îți mărturiseșți cu expresivitate dragostea față de acesta și ai astfel oportunitatea să împrospătezi și fortifici conexiunea dintre voi.

Dacă ești singur, numeroasele evenimente sociale la care participi îți facilitează întâlnirea unei persoane înzestrate cu un magnestism special, capabile să te angreneze într-o idilă plină de făgăduințe. Ai mare grijă, totuși, în viața sentimentală, pe dată de 25 februarie 2018! Nu te lăsa antrenat într-o aventură amoroasă cu cineva din sfera ta profesională, întrucât te-ai putea lega la cap fără să te doară, ai putea avea parte de o grămadă de complicații, dificultăți pe un termen îndelungat.

Horoscop Pești februarie 2018 - Muncă și bani


Colaborezi bine cu colegii și șefii atâta timp cât îți ții în frâu pornirea de a-ți impune cu orice preț ideile, părerile. Treci printr-o perioadă favorabilă perfecționării profesionale, eventual a urmării unui curs pentru o nouă calificare.

Sub influență sextilului lui Venus cu Pluton de pe 27 februarie 2018, ai la îndemână un talent aparte de a-ți dezvălui oportunități financiare insesizabile de către alții. Poți să-ți inchegi un parteneriat de afaceri sau să primești sprijin financiar pentru o afacere pe cont propriu.

Horoscop Pești 2018



Horoscop Pești februarie 2018 Horoscop Pești februarie 2018 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 22, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.