Cum se cucereste un barbat

Sa cuceresti un barbat nu este o misiune atat dificila cum ar putea parea. Este destul de usor sa-l faci pe "masculul" pe care il ai in obiectiv sa te ia in seama, dar, in acest caz, poate apare si  riscul sa fii remarcata si de alti barbati, cu care nu vrei sa ai de a face!

Cum seduci un barbat
Secretul cuceririi unui barbat este sa-l lasi nesatisfacut. Da, nu este nici o eroare de tipar: nesatisfacut. Lasa-l sau fa-l sa fie confuz, astfel incat sa isi doreasca mai mult. Aceasta il va atrage si mai tare catre tine.

Iata cateva sfaturi care te-ar putea face experta in arta de a seduce un barbat. Urmeaza-le, aprofundeaza-le si vei putea intra in posesia trofeului dorit:

Creaza atmosfera

Cucerirea sau seductia unui barbat este mai lesne de realizat atunci cand acesta este invaluit de o atmosfera de senzualitate. Asigura-te ca te intalnesti cu el in locuri intime, linistite unde nu poate fi distras de o muzica zgomotoasa, de prezenta prea multor oameni sau de o ambianta ostila. Cel mai bun decor pentru seductie este o cina luminata intim de lumanari, cu o muzica discreta de fundal.

Arata ca ai incredere in tine

Barbatilor le plac femeile increzatoare in ele insele. Asa ca indreapta-ti umerii, inalta-ti nasul catre cer, si paseste intr-o maniera sigura. Ai grija, insa, sa nu exagerezi; aroganta nu este apreciata de nici unul din sexe.

Contactul vizual

Ochii pot comunica emotii care nu isi au echivalent  in cuvinte. Ei sunt ferestre catre sufletul tau. Fixeaza-l pe candidatul la inima ta  cu o privire captivanta si asigura-te ca ii "vorbesti" in limbajul ochilor. Mentine-ti o privire sigura, sugestiva, care sa nu fie confundata cu o holbare fara noima.

Joaca tare

Nu iti arata, intr-un fel batator la ochi, interesul pentru un barbat. A-l ignora in unele momente poate fi o tactica buna, cu conditia de a-ti nuanta atitudinea, astfel incat barbatul sa nu fie indepartat de o presupusa raceala din partea ta

"Look"-ul care ucide

Strecoara-te intr-o rochie senzuala, lasa parul sa-ti cada peste umerii descoperiti, poarta-ti pantofii "periculosi" cu toc inalt si nu uita sa-ti adaugi un machiaj sau fond de ten nu prea strident. Accentueaza-ti acele trasaturi care stii ca sunt atractive, cum ar fi ochii , buzele sau gatul. Daca te gasesti "extra" in oglinda, treaba este pe jumatate facuta.

Moduleaza-ti vocea

Nimic nu este mai seducator decat un ton delicat si totusi senzual al vocii. Sopteste-i in ureche cuvinte precum: "Arati bine in albastru," introducand o nuanta de promisiune in tonalitatea vocii tale. Barbatul va fi mai mult decat flatat, vei castiga niste puncte bonus, si vei gata de urmatorul pas.

Flirteaza

Flirteaza in toate modurile posibile. Spune-i ca arata ca precum statuia unui zeu grec, dar incearca sa faci asta pe un ton cat mai sincer. Clipeste usor din ochi pentru a parea vulnerabila, dar totusi greu de cucerit. Poti sa il atingi usor pe umar sau pe incheietura mainii, atunci cand razi la una din glumele lui. Inca odata, insa: Nu exagera. Barbatilor nu le place sa fie impinsi de la spate. Angajeaza-te intr-o conversatie serioasa, si expune-ti punctele de vedere, in loc de a aproba tacit, clatinandu-ti capul , parerile lui.

Parfumul

Asigura-te ca mirosi bine. Foloseste un parfum imbietor, dar discret. Pentru ca acesta sa dureze mai mult, apeleaza la metoda potentarii aromei. Cum se procedeaza? Daca, de exemplu, parfumul tau miroase a trandafiri, pune cateva picaturi de esenta de ulei de trandafiri in baia ta. Aplica-ti o pudra cu aroma de trandafiri, apoi foloseste parfumul. Nu pulveriza parfumul direct pe corpul tau; apasa pe spray in fata ta, apoi paseste prin norisorul aromatizat. Astfel te vei asigura ca parfumul nu se concentreaza numai in anumite locuri si ca vei emana un miros placut pe toata suprafata corpului tau.




Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Limbajul si seductia ochilor.Cum sa seduci prin privire




Cum se cucereste un barbat Cum se cucereste un barbat Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2008 Rating: 5

32 de comentarii:

  1. sunt barbat si pot zice ca 90% din ce s-a scris m-ar lasa indiferent... mai degraba nici nu as observa si nici nu m-ar interesa. Nu ma intereseaza pantofii ei cu toc, nici rochia ei. Sincer vorbind, m-ar interesa sa le dau jos...aha, eventual mi-ar placea ca rochia sa fie cat mai accesibila sa ajung usor la corpul ei (chiar daca nu ar trebui sa o fac din prima). Parul coafat, rujul si alte chestii nici nu le-as observa. Rujul il observ cateodata pt ca e lipicios si ma deranjeaza cand sarut femeia. Nu inteleg chestia asta cu rujul, ce naiba isi pun vopsele lipicioase pe fata? ma si intreb daca exista vreau barbat pe lumea asta care sa fie provocat de rujul femeii (nu ma refer la aceia care-l folosesc...)

    RăspundețiȘtergere
  2. un comment la com-ul de mai sus...draga felix...articolul este despre cum sa cuceresti un barbat adevarat nu un misogin, de aceea nu te regasesti in el...e o mare prapastie intre barbatii care sunt destul de inteligenti sa iubeasca o femeie si cei ca tine.la revedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. draga Felix, articolul este despre cum sa cuceresti barbati adevarati nu misogini de aceea evident nu te regasesti in el..e o prapastie mare intre barbatii destul de inteligenti care pot iubi o femeie si cei care o vad doar ca pe un obiect.la revedere!

    RăspundețiȘtergere
  4. da super articol imi place mult

    RăspundețiȘtergere
  5. gesturile simple atrag un barbat mult privirea atingerile parfumul si rochia nu doar ca sa i-o dai jos ci ca sa ii observi picioarele asa k felix si rujul ca sa te anunt are rolul lui si apropo exista ruj care nu e lipicios dar se da greu jos deci deci persista toata ziua

    RăspundețiȘtergere
  6. pt cei care vor sa ajunga cat mai repede in pat, normal k nu conteaza rujul, rochia tocurile etc. ..... =)) astia is baietii din ziua de azi

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesanta discutie!dar conteaza , o femeie ingrijita atrage priviri .Un toc inalt exprima senzualitate , un parfum bine ales trezeste simturi ... sunt femeie si ma port ca atare .Trebuie sa avem incredere in noi , orice femeie arata bine atunci cand are grija de ea , cand se respecta si cand e "citita" . Va pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant articolul, dar ce se semnifica cind el iti spune cu privirea ca te vrea, dar te tine la distanta, in momentul in care faci cel mai mic pas se intoarce si se comporta de parca ai fi o straina, ce joc este acesta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil ca vrea sa te tina in sah , sa te intrige si , in acest fel , sa te prinda si mai mult in mreje.In cele din urma se va implica injoc, dar asteapta ca tu sa faci pasul hotarator.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ah, nu ma asteptam de la un raspuns, am scris si eu la ghici, totusi mersi.
    Am citit multe, multe articole interesante sper sa mai continui.
    Apropo de domnul X din pacate nu se va intimpla nimic este insurat, pe mine ma irita jocul asta al seductiei, daca ma retrag se baga "fortat" in seama, as minti daca as spune ca nu imi place, imi place si prezenta lui dar exista o limita pusa indirect de amindoi. Eu asa cred...

    RăspundețiȘtergere
  11. SANT SFATURI BUNE,DAR EU CRED CA FIECARE DIN NOI AVEM PROPRIUL UNIVERS AL SEDUCTIEI DE CARE NE FOLOSIM CUNSTANT FARA SA CUNOASTEM UNEORI LIMITELE

    RăspundețiȘtergere
  12. pentru ”anonim-ul” care a postat în 30 nov. și 02.dec, abia acum am intrat pe acest site, dar parcă ar fi vorbit de mine. sunt într-o situație absolut identică, dar nu am aflat încă dacă respectivul este sau nu însurat, ceea ce ar face, oarecum, diferența....dar comportamentul este absolut identic!!!!nu pot sa cred....poate ca ne mai scrii ce s-a întâmplat între timp????eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. EU CRED K AR AVEA EFECT TOT CE S-A SCRIS AICI, CHIAR SUNT CU UN BAIAT DE CATEVA ZILE SI AM SA PUN SI EU TOATE ASTEA IN APLICARE CHIAR AZI. KISS

    RăspundețiȘtergere
  14. off doamne, e despre cum se cuceresc barbatii "adevarati" :))
    atunci prefer misoginii. NU folosesc machiajul pentru ca am impresia ca urmeaza sa am un numar de circ. Tocurile inalte ma indispun mereu in sensul ca ma dor infiorator picioarele deci nu am cum sa ma simt bine si sa fiu relaxata pe 12 cm ba din contra abia astept sa se termine totul, ajung acasa sa ma descalt. Categoric prefer "misoginii" :))

    RăspundețiȘtergere
  15. E absolut adevarat tot ce e scris!!Sunt deacord!!Barbatii adevarati remarca toate astea!!

    RăspundețiȘtergere
  16. nu tot timpul aceste tactici functioneaza!!!! Depinde ce fel de barbat vrei sa
    cuceresti!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pare simplu la prima vedere.

    RăspundețiȘtergere
  18. interesant am sa incerc:)

    RăspundețiȘtergere
  19. poate is adevarate... insa numai daca iti doresti sa il ai in pat de cateva ori... ca sa ai o relatie de lunga durata cred ca is bune, dar nu de la prima intalnire. el trebuie sa te cunoasca cum esti in realitate, si cateodata , ca sa il surprinzi te porti asa... insa , in cele mai multe cazuri, daca iti doresti o relatie de luunga durata... nu prea functioneaza... functioneaza daca iti doresti doar aventuri...

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce stiu unii despre seductie... Altii sunt interesati doar de corp, altii de caracter, altii de ambele.

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu sunt maritata si imi place de un tip si el de mine ne-am vazut si ne-am simtit foarte bine.........ne-am si sarutat , dar el este foarte smecher dar eucred ca ma indragostesc , nu stiu ce sa fac .va rog un sfat . multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Retrage te,cat mai poti!!!!!Daca esti maritata,nu risca,mai ales ca ,,el,,este versat,rutinat,poate vrea doar sa si confirme masculinitatea si orgoliul asupra ta,nu cadea in capcana.E periculos,mai ales daca nu merita sa ti strici,casnicia.O spun din experienta mea,m am retras la timp,ca dupa o vreme,sa aflu ca el dorea exact,ce am scris mai sus.M am bucurat din suflet ca n am cazut in plasa!Ai grija,mare!!!!!

      Ștergere
  22. si eu sunt maritata ispita e mare mai ales knd vine din partea unui barbat cu ceva ani mai mare ca mine si cu ceva mai multa experientaaa...dar asta e viata e facuta sa o traim nu sa ne batem joc de ea

    RăspundețiȘtergere
  23. din experienta mea pot spune ca daca ai o fata frumoasa un barbat va vedea doar fata,daca ai un corp frumos i-ti va privi corpul,prea putini barbati vad dincolo de exterior...daca te machezi ,te imbraci elegent si-ti mai pui si un toc deja esti privita ca obiect sexual...de cele mai multe ori barbatul judeca cu capull care nu trebuie...,dar intotdeauna femeia este cea care decide in ce directie se merge...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,ea decide directia.....pana este lasata balta si nu mai decide ea,ci el!!!!!!!!!!!!Uneori femeile,vor sa fie privite ,,sexual,,senzual,etc dau semnale gresite si apoi critica,ca s vazute ca si,,carcasa,,doar.Sa fi sexy si atragatoare fara a fi vulgara sau a da de inteles altceva,e un lucru pe care nu l stapanesc toate.

      Ștergere
  24. Jur ca e cel mai tare comentariu care l-am citit vre-o data,am ras cu lacrimi :))) Esi foarte masculin si bineanteles simpatic ;)

    RăspundețiȘtergere
  25. O anecdota spune ca femeile isi pierd mare parte din timp cu machiajul iar la urma barbatul tot la cur se uita.
    Daca nu stii ce vrei, primesti ce se nimereste.

    RăspundețiȘtergere
  26. sunt femeie si mi se pare amuzant: "areti bine in albastru..." de-a dreptul impresionant! :D

    RăspundețiȘtergere
  27. daca vrei o aventura un flirt ok dar ca sa ramina interesat pe termen lung e alta poveste si daca te preocupi prea mult "sa dea bine "exteriorul, atunci vei neglija interiorul..

    RăspundețiȘtergere
  28. Increderea in sine si parfumul conteaza pentru mine. Si vocea. Sa fie placuta. Articol fain +1

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.