HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA RACULUI

IANUARIE 2009

DRAGOSTE : Iti vei da seama ca partenerul tau a fost invins pe campul de lupta al iubirii , iar pornirile lui/ei afective si vorbele dulci nu vor face decat sa ii confirme lucrul acesta.Eforturile tale au fost rasplatite in cele din urma , insa nu esti inca tu insuti fata de el/ea.
MUNCA : Vei deveni un adevarat punct de referinta fata de colegii tai , care iti vor cere in mod repetat ajutor in activitatea lor.
SANATATE : Pot apare mici indispozitii , in cazul in care regimul tau alimentar nu este echilibrat.

FEBRUARIE 2009

DRAGOSTE : Faptul ca esti indragostit te va determina sa iti infranezi incapatanarea . In felul acesta vei fi antrenat intr-un nou tip de intimitate si de armonie alaturi de partenerul tau , iar placerile din care vei gusta vor inimaginabile.
MUNCA : Te vei gasi intr-o situatie confuza , care iti va cere sa iei o decizie dificila.Vei risca sa dai nastere unei controverse , dar calea pe care ai ales-o este cea corecta.
SANATATE : Starea ta fizica va lasa de dorit datorita faptului ca alimentatia ta este saraca in fibre.Remediaza aceasta problema.

MARTIE 2009

DRAGOSTE : Incerci sa te apropii de cineva care te face sa te simti in siguranta.Vei prefera compania vechilor prietenilor pentru a evita orice posibile dispute.
MUNCA : O eroare de judecata iti va provoca sa ai un mic esec , iar lucrul acesta te va face sa cazi prada descurajarii.
SANATATE : Solicitarea fizica intensa va slabi capacitatea de aparare a organismului tau , facandu-te vulnerabil fata de o eventuala raceala sau gripa.

APRILIE 2009

DRAGOSTE : Incearca sa nu arati cat de ranit te simti ; in felul acesta vei domoli posibile certuri sau neintelegeri.Daca vrei ss obtii rezultate , trebuie sa iti schimbi modul de abordare.
MUNCA : Vei judeca gresit un colaborator , care va fi cat se poate de sincer cu tine.Incearca sa privesti faptele cat mai obiectiv , si , daca poti , retracteaza-ti acuzatiile.
SANATATE : Incearca sa nu fii foarte activ ; in caz contrar poti ajunge la o oboseala cronica.

MAI 2009

DRAGOSTE : Din cauza alegerii proaste pe care ai facut-o , autoritatea ta in cadrul relatiei va fi pusa la indoiala.Nu trebuie sa iei singur toate deciziile.
MUNCA : O oportunitate ratata si o problema nerezolvata iti vor crea multe neplaceri.Incearca sa ramai fidel idealurilor si credintelor tale.
SANATATE : Te vei putea simti slabit fizic si psihic ; pune-te pe picioare cu ajutorul unor vitamine.

IUNIE 2009

DRAGOSTE : Vei fi intr-o dispoziie impulsiva care te poate face sa iti pierzi controlul.Relaxeaza-te si acorda-ti un timp de gandire inainte de a reactiona.
MUNCA : Insatisfactia ta profesionala va ajunge la cote nebanuite.Vei simti nevoia sa schimbi ceva , dar planetele te sfatuiesc sa astepti un moment mai potrivit.
SANATATE : Te vei simti slabit , lipsit de energie.Incearca sa nu te suprasoliciti.

IULIE 2009

DRAGOSTE : Vei incerca sa gasesti cauze ascunse in spatele fiecarui lucru , iar asta te va face sa te simti tensionat.Nu incerca sa te impui ; mai curand , cauta sa creezi intimitate si armonie in relatia cu partenerul tau.
MUNCA : O noua sansa profesionala iti va oferi mari avantaje , dar si pericole ascunse , pe care le vei afla in cele din urma.Daca vei fi hotarat , vei trece cu succes prin aceasta incercare.
SANATATE : O viata prea sedentara iti poate crea probleme la sira spinarii ; incearca sa duci o viata mai activa.

AUGUST 2009

DRAGOSTE : Vei ajunge sa crezi ca ti-ai gasit partenerul ideal , si vei face tot ce iti sta in putere pentru a pastra aceasta persoana in viata ta.Incearca sa te porti cat mai natural ; aceasta va facilita desfasurarea dorita a lucrurilor.
MUNCA : In ciuda criticilor , incapatanarea te va determina sa iti continui un proiect .In cele din urma vei demonstra ca ai avut dreptate , iar criticile se vor transforma in laude.
SANATATE : Planetele te sfatuiesc sa iti suplimentezi alimentatia cu fier si saruri minerale , care te vor ajuta sa combati oboseala.

SEPTEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Nu vei dori sa asculti sfaturile celor care vor sa te ajute , si vei fi inflexibil cu partenerul tau , care te va intreba care este cauza acestei comportari.
MUNCA : Vei face schimbari , mai curand estetice decat practice , in activitatea ta.Acest lucru va fi comentat , si apoi aprobat de colegii tai.
SANATATE : Daca practici un sport , ai grija la incheieturile mainilor si ale picioarelor.

OCTOMBRIE 2009

DRAGOSTE : Te vei gandi numai la persoana ta , uitand de cei din jur.Partenerul tau te va critica pentru ca esti prea distant.
MUNCA : Va trebui sa mai astepti pentru a face schimbarile pe care le doresti , asa ca poti incepe sa construiesti in liniste temelia acestora.
SANATATE : Vei avea o stare de sanatate delicata ; incearca sa nu te obosesti prea mult .Cauta sa te odihnesti si sa iti acorzi pauze de cate ori este posibil.

NOIEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei descoperi calea catre armonie si reciprocitate cu partenerul tau ; veti trai impreuna clipe de neuitat.
MUNCA : Ti se va oferi o oportunitate interesanta.Nu fii ostil si incearca sa vezi latura pozitiva a lucrurilor.
SANATATE : Te vei simti rau din cauza prafului sau a unor alimente pe care le-ai mancat.

DECEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei pretinde ca ai dreptate asupra unor chestiuni comune cu partenerul tau , ceea ce va duce la neintelegeri si la alte viitoare probleme.Mandria ta poate fi periculoasa.
MUNCA : Un colaborator cu mare experienta te va sfatui cum sa indeplinesti o sarcina.Incearca sa lasi de o pare aroganta si fii ca mai recepiv ; vei putea invata lucruri esentiale.
SANATATE : Ai grija la schimbarile bruste de temperatura , intrucat acestea iti pot crea probleme de sanatate.


Copyright © diane.ro


HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2009 -ANUL BIVOLULUI

SEMNIFICATIA SEMNELOR ZODIACALE.CICLURILE ZODIILOR

AFLA CE ANIMAL DIN ZODIACUL CHINEZESC TE REPREZINTA
HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA RACULUI HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA RACULUI Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.