HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA FECIOAREI

IANUARIE 2009

DRAGOSTE : Vei lua , in cele din urma , o hotarare care te va linisti.Astrele te sfatuiesc sa te straduiesti sa construiesti aceasta relatie ca si cum ar fi marea sansa a vietii tale.
MUNCA : Vei lua o hotarare gresita , pe care o vei corecta ulterior.Imparte cu ceilalti sarcinile urgente de serviciu.
SANATATE : Putina gimnastica , in special dimineata , este mai mult decat indicata.

FEBRUARIE 2009

DRAGOSTE : Intalnirea cu un vechi prieten te va face sa te gandesti la trecut.Fii mai putin volubil si concentreaza-te pe lucrurile de durata.
MUNCA : Va trebui sa te confrunti cu cineva care are o mult mai mare experienta.Vei reusi sa iesi cu fruntea sus din aceasta incercare gratie bagajului tau de cunostiinte culturale.
SANATATE : Fii atent la ce mananci.Infraneaza-ti lacomia.

MARTIE 2009

DRAGOSTE : Vei incerca cu orice pret sa mentii la acelasi nivel o situatie , desi esti contient ca a sosit vremea schimbarii.In felul acesta nu faci decat sa amani inevitabilul.
MUNCA : Vor avea loc mari schimbari , si pentru aceasta este necesar sa fii cat mai flexibil.Vei fi nevoit sa te supui unor decizii venite de "sus".
SANATATE : Stresul continuu iti poate determina o lipsa a apetitului.Incearca sa te eliberezi de griji.

APRILIE 2009

DRAGOSTE : Desi ai bune intentii , actiunile tale nu sunt corecte.Un sfat din partea unui membru al familiei te va ajuta sa iti dezvalui sinele persoanei iubite , iar ea/el va fi mai mult decat intelegator/intelegatoare.
MUNCA : Vei pierde o groaza de timp incercand sa rezolvi o problema de care depinde viitorul firmei.Te vei descurca cu brio , iar lucrul acesta va atrage dupa sine multumiri.
SANATATE : Esti predispus la dureri de spate , asa ca incearca sa eviti temperaturile extreme .Ai grija cum te imbraci.

MAI 2009

DRAGOSTE : Vei reusi sa rezolvi o problema intr-un mod neconventional.Persoana iubita va fi surprinsa de comportarea ta pozitiva si spontana si toate neintelegerile vor fi uitate.
MUNCA : Vei primi cu entuaziasm un nou proiect ,care pare promitator.Iti poti permite sa savurezi succesul.
SANATATE : Incerca sa iti patrezi calmul atunci cand te confrunti cu evenimente neasteptate.

IUNIE 2009

DRAGOSTE : Vei insista ca ai avut dreptate asupra unei certe mai vechi.Lasa de la tine si vei demonstra ca ai tarie de carcater.
MUNCA : O decizie gresita te va cufunda in dezamagire pentru o perioada ; vei avea nevoie de timp si sinceritate pentru a depasi aceasta situatie.
SANATATE : Poti avea dureri de picioare , datorita proastei circulatii a sangelui.

IULIE 2009

DRAGOSTE :Ceva nu merge bine in relatia ta , si vei lua vina asupra ta.O problema personala este ascunsa fata de tine , asa ca incearca sa te concentrezi pe comunicare si dialog.
MUNCA : Antipatia ta fata de un coleg te va face iritabil.Incearca sa eviti crearea de tensiuni cu cei din jurul tau.
SANATATE : O cura cu ceai de romanita te va ajuta sa iti reglezi somnul.

AUGUST 2009

DRAGOSTE : Stabilitatea relatiei tale te va determina sa incerci ceva nou , excitant.Nu considera relatia ta ca fiind indestructibla orice ai face ; poti ajunge sa regreti atunci cand va fi prea tarziu.
MUNCA : Vei avea tendinta de a tine totul pentru tine si de a nu avea incredere in nimeni.Constientizeaza ca un astfel de comportament te va impiedica sa avansezi si sa te perfectionezi.
SANATATE : Te ameninta un inceput de gripa.

SEPTEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Aroganta ta te va face sa te porti intr-un mod dezagreabil , iar asta va impinge lucrurile catre o competitivitate de rau augur.Incearca sa fii mai prevenitor si mai putin mandru cu cei pe care ii iubesti.
MUNCA : Nu iti vei apleca urechea la sfaturile celor in care de obicei te increzi , iar asta te poate conduce catre greseli grave.
SANATATE : Ai grija la temperatura prea mare sau prea mica de afara. Raceala iti da tarcoale.

OCTOMBRIE 2009

DRAGOSTE : Cei din jurul tau iti vor aprecia loialitatea si se vor increde in tine.Partenerul tau va simti ca esti cu totul si cu totul deosebit.
MUNCA : Capacitatile tale vor fi puse la incercare.Pentru a nu inrautati situatia , incearca sa iti stapanesti nervii.
SANATATE : Las-o mai moale .Sistemul tau nervos este suprasolicitat.

NOIEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei avea tendinta sa te inchizi in tine , de a nu lasa pe nimeni , nici macar pe partenerul tau , sa te consoleze.Vei continua sa iti faci griji fata de lucruri marunte.
MUNCA : Vor apare noi oportunitati , desi vei avea ezitari asupra sincronizarii , si nu iti va fi clar termenul de finalizare.Cauta sa primesti un sfat.
SANATATE : Iti vei simti picioarele grele si slabite , datorita circulatiei proaste a sangelui.

DECEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Prieteni oportunisti iti vor da un sfat gresit ; fii atent la ceea ce intreprinzi pentru a nu avea regrete mai tarziu.
MUNCA : Un superior conformist te va pune sa refaci o lucrare care crezi este deja finalizata.Expune-ti cu calm punctul de vedere.
SANATATE : Evita mancarurile condimentate.Stii care pot fi consecintele.


Copyright © diane.ro


HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2009 -ANUL BIVOLULUI

SEMNIFICATIA SEMNELOR ZODIACALE.CICLURILE ZODIILOR

AFLA CE ANIMAL DIN ZODIACUL CHINEZESC TE REPREZINTA

HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA FECIOAREI HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA FECIOAREI Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.