HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA CAPRICORNULUI

IANUARIE 2009

DRAGOSTE : Le vei putea demonstra celor din jur cat de capabil si pe faza esti.Vei fi intelegator si plin de afectiune , facilitand in acest fel comunicarea si dialogul.
MUNCA : Fii atent la capcane si pericole ascunse.Actioneaza cu precautie si cu istetime.
SANATATE :Indiferent in ce te implici , te simti impovarat si obosit.Stresul tau a ajuns la un punct de maximum.

FEBRUARIE 2009

DRAGOSTE : In cele din urma va apare o oportunitate nesteptata ; nu o lasa sa-ti scape printre degete.Nevoia ta de afirmare ii va irita pe cei apropiati.
MUNCA : Vei avea tendinta de a da ordine si lucrul acesta nu va fi privit cu ochi buni de catre ceilalti.Nu le marturisi colaboratorilor hotararile pe care le-ai luat.
SANATATE : Vei fi neobisnuit de energic , iar optimismul tau va fi molipsitor.Vei fi intr-o forma de zile mari.

MARTIE 2009

DRAGOSTE : Vei fi deranjat de cererile partenerului de a-ti fi complice in ceea ce intreprinzi.Pe de o parte iti va fi teama sa iti adancesti relatia cu partenerul tau , iar pe de alta te vei simti frustrat de afectiune.
MUNCA : Vei profita de sansa de a porni intr-o excursie care va determina schimbari benefice in atmosfera de la serviciu.
SANATATE : Incearca sa te menajezi.Oboseala ta poate deveni cronica.

APRILIE 2009

DRAGOSTE : Fa tot ce poti pentru a clarifica situatia si actioneaza in asa fel incat partenerul tau sa se simta iubit si increzator.Cuvintele vor fi de ajuns de aceasta data.
MUNCA : Eforturile tale de optimizare vor fi demne de lauda , dar vei simti ca nu sunt de ajuns pentru a obtine rezultate notabile.Ai nevoie de mai multa practica.
SANATATE : Astrele iti sugereaza sa nu exagerezi cu mancarea si sa tii o dieta stricta.

MAI 2009

DRAGOSTE : Felul in care te porti va duce la o mica neintelegere cu partenerul tau.Pentru a evita problemele , incearca sa fii mai coerent in ceea ce intreprinzi.
MUNCA : Iti vei arata valoarea ducand la capat o sarcina foarte dificila.Atmosfera incordata de la serviciu iti va afecta buna dispozitie.
SANATATE : Esti intr-o forma fizica excelenta , si vei excela in orice sport sau activitate fizica in care te vei implica.

IUNIE 2009

DRAGOSTE : Iti va fi dificil sa recastigi increderea partenerului tau .In cele din urma vei reusi , si te vei simti invaluit intr-o atmosfera de securitate afectiva.
MUNCA : Vei fi stralucitor in activitatea de zi cu zi , aratandu-le tuturor masura competentei tale.Vei realiza ca locul tau de munca nu este ceea ce parea a fi.
SANATATE : Nu iti forta corpul catre limitele capacitatii fizice.

IULIE 2009

DRAGOSTE : Te vei simti flatat de complimentele unei persoane pe care o cunosti de mult timp , si o vei vedea intr-o noua lumina.Vei descoperi ca aveti foarte multe in comun.
MUNCA : Te vei lasa ghidat de intuitie.Incearca sa iti lasi de-o parte mandria atunci cand ai de a face cu un sef despotic.
SANATATE : Un stres considerabil iti va tulbura somnul ,iar lucrul acesta te va face iritabil.Limpezeste-ti mintea si sufletul.

AUGUST 2009

DRAGOSTE : Astrele te sfatuiesc sa nu te lasi condus de instinct si sa nu cazi prada maniei ; ramai calm atunci cand porti o discutie cu partenerul tau.
MUNCA : Va trebui sa te concentrezi profund pentru a gasi rezolvarea unei probleme.Se pare ca cineva vrea sa te atraga intr-o capcana , facand uz de toate mijloacele care ii stau la dispozitie.
SANATATE : Vei fi intr-o forma nemaipomenita si nu vei permite nici unui lucru sa iti diminueze optimismul.

SEPTEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Va trebui sa iti arati o latura a caracterului pe care ai tinut-o ascunsa pana acum.Aceasta va reinsufleti relatia cu partenerul si ii va conferi o noua stabilitate.
MUNCA : Nu iti va fi usor sa negociezi cu cineva care va ramane ferm pe pozitii.Datorita dispozitiei tale vesele vei intrevedea o solutie.
SANATATE : Ceri prea mult de la corpul tau.Incearca sa te relaxezi .

OCTOMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei simti ca lipseste ceva in relatia ta , dar nu iti vei da seama despre ce este vorba.Pentru a iesi din criza , vei simti nevoia unor actiuni excitante si pline de dinamism .
MUNCA : Incearca sa iti consolidezi pozitia ; o solutie ar fi sa iti clarifici pozitia fata de un superior care ti-a fost ostil.
SANATATE : Foloseste infuzii de plante pentru a te relaxa.

NOIEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Vei fi foarte hotarat sa iti atingi obiectivul.Pentru a nu-ti irita partenerul , incearca sa iti pastrezi in fraie entuziasmul.
MUNCA : Apar la orizont oportunitati interesante , care iti pot facilita avansarea cat si obtinerea unor mari avantaje materiale.Nevoia ta de schimbare a devenit periodica.
SANATATE : Toata lumea iti va invidia forma fizica ; vei fi in centrul atentie in cadrul unor evenimente sportive.

DECEMBRIE 2009

DRAGOSTE : Simti ca partenerul ti se strecoara printre degete.Realizezi ca relatia ta nu este ata de stabila si de sigura cum parea.
MUNCA : Vei fi intolerant si lipsit de entuziasm.Vei ajunge sa iti recapeti , insa , echilibrul care ti-a adus atatea avantaje pana acum.
SANATATE : Astrele iti recomanda o cura cu multe fructe continand vitamina C.


Copyright © diane.ro


HOROSCOPUL CHINEZESC PENTRU ANUL 2009 -ANUL BIVOLULUI

SEMNIFICATIA SEMNELOR ZODIACALE.CICLURILE ZODIILOR

AFLA CE ANIMAL DIN ZODIACUL CHINEZESC TE REPREZINTA

HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA CAPRICORNULUI HOROSCOP LUNAR - ANUL 2009. ZODIA CAPRICORNULUI Reviewed by Diana Popescu on octombrie 06, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.