Vizualizarea aurei umane

Aura umana
Vizualizarea aurei umane

Aura reprezinta campul energetic care inconjoara corpul uman. Desi multi oameni inteleg acest concept, putini sunt cei care au vizualizat aura unei persoane. Se crede ca acest lucru este accesibil numai mediumurilor sau oamenilor dotati cu mari capacitati psihice. Ce-ar fi, insa, daca posibilitatea de a vedea aura unui individ ar putea fi la indemana oricarei persoane dornice de a experimenta acest lucru; daca, unii dintre noi  au si observat acest fenomen, dar nu l-au constientiza , punandu-l pe seama unui iluzii optice sau a unui joc de lumini ?

Am gasit o tehnica de vizualizare a aurei intr-o site web al Higher Balance Institute (Institul echilibrului superior).Acest "institut" se autointituleaza drept "creatorul oficial al primului si celui mai avansat sistem din lume de meditatie asupra celui de-al saselea simt."

Inainte de a expune metoda, trebuie precizat ca nu se va putea vedea de la inceput un camp energetic de mare consistenta sau cu o coloristica pregnanta. Este probabil sa se observe o zona vag alba, transparenta, imprejurul capului si a umerilor, extinsa la circa 50-80 de milimetri fata de corp.

Pentru a incepe experimentul aveti nevoie de o alta persoana si de un perete gol, fara nici un fel de decoratiuni.
I- Pozitioneaza-ti partenerul in fata unui perete alb sau negru.
II-Stai la o distanta de 2-3 metri fata de persoana pe care o observi. Clipeste de cateva ori din ochi si incearca sa ti-i relaxezi. Secretul consta in a nu iti obosi sau tensiona ochii fixandu-i asupra unui anumit punct.
III-Indreapta-ti privirea catre capul partenerului, in zona dintre radacina nasului si partea superioara a fruntii. In acelasi timp, vederea periferica trebuie sa iti fie capabila de a observa zona din jurul capului si a umerilor.
Daca vei fi capabil sa iti relaxezi indeajuns ochii, vei vedea , la inceput , o imagine foarte vaga.

Cu o minte limpede, cu rabdare si prin practica iti poti imbunatati rezultatele si vei putea observa aura de baza fiintelor vii, a formelor de existenta vegetala si a lucrurilor. Secretul este sa nu te astepti la prea mult dintr-o data.
Asteptarile exagerate in ceea ce priveste deblocarea vederii extrasenzoriale pot determina unii oameni sa nu recunoasca sau sa nege ceea ce au observat cu adevarat.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Diana zeita dorintelor tale secrete :

10 reguli pentru a fi om 

Ce este CHAKRA ? 

Culoarea aurei umane si personalitatea
Vizualizarea aurei umane Vizualizarea aurei umane Reviewed by Diana Popescu on octombrie 03, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.