Interpretarea numelui in numerologie .Destinul , personalitatea si visele intime ale Mihaelei Radulescu si Andreei Marin

Intr-un articol anterior , Semnificatia secreta a numelui in numerologie , am abordat latura teoretica a numerologiei.A venit timpul sa dau cateva exemple de aplicare concreta a interpretarii numelor prin intermediul numerelor.Pentru a proba eficienta acestei tehnici , ce metoda putea fi mai potrivita decat cea a descifrarii semnificatiei numelor unor persoane de notorietate publica.Am apelat asadar la numerologie , in dezvaluirea destinului si personalitatii Mihaelei Radulescu si a Andreei Marin , fara a face nici un compromis de la tehnica numerologiei.Rezultatele par sa se potriveasca , desi pe alocuri sunt contradictorii.Sa nu uitam ,insa , ca cei mai multi dintre noi le cunosc pe Mihaela Radulescu si pe Andreea Marin numai ca persoane publice , fara a avea acces la adevarata lor "eu" sau la preocuparile si hobby-urile lor intime.

MIHAELA RADULESCU

In numele "Mihaela Radulescu " sunt 16 litere , intre care 8 vocale si 8 consoane : prin insumarea valorii fiecarei litere se obtine numarul 63.

Numarul specific al Mihaelei Radulescu este : 9

Caracteristicile numarului 9 sunt : umanitarism , natura generoasa , lipsa de egoism , indeplinire a obligatiilor , expresie creativa.

Destinul Mihaelei Radulescu corespunzator cifrei 9 . Talente in domeniul umanistic .Ii place sa ii ajute pe cei din jur , avand tendinta de a se substitui "fratelui mai mare" sau "surorii mai mari".Da ceea ce este mai bun in ea atunci cand se lasa condusa de sentimente si isi permite sa fie sensibila fata de nevoile sau necesitatile altora.Lucreaza bine cu oamenii , avand capacitatea de a-i inspira , lucru care o face potrivita in activitati pedagogice sau de consiliere.Creativitatea , imaginatia , si talentele artistice (uneori in stare latenta) sunt domeniile in care expresivitatea ajunge la cele mai inalte cote.

Daca reuseste sa isi puna intru totul in practica capacitatea creatoare , poate da dovada de compasiune si de o intelegere cuprinzatoare a celorlalti.Ambitiile personale sunt mentinute intr-o perspectiva mereu pozitiva , fara a pierde din vedere interesele altora, aplecandu-se cu toleranta si cu mintea deschisa asupra preocuparilor celor care o inconjoara.Are o natura idealista , fiind adesea dezamagita de lipsa de perfectiune a lumii.Este extrem de constienta de latura sa afectiva si de cea a altora.Prietenia , afectiunea si dragostea sunt lucruri foarte importante pentru Mihaela Radulescu.

Nedezvoltata sau ignorata , latura negativa a cifrei noua consta in egoism si egocentrism.Daca nu se implica activ in munca sau ajutorarea altora , poate tinde sa isi dezvolte aceasta fateta negativa a personalitatii.Atunci cand partea intunecata ii guverneaza destinul , individualismul si lipsa de sensibilitate isi pot croi drum catre modalitatea de a se implica in lume.

Orientarea spirituala/sufleteasca a Mihaelei Radulescu este exprimata de cifra 1 .Isi doreste sa conduca si sa indrume , este mandra de talentele pe care le poseda si are nevoie sa ii fie recunoscute si laudate .Poate cauta oportunitati de a-si demonstra puterea si utilitatea , dorind sa creeeze si sa initieze.In tentativa de a se implica asupra aspectelor majore , poate lasa asupra celorlalti povara detaliilor.

Partea pozitiva a numarului 1 consta in ambitie si hotarare , in personalitatea unui lider in cautarea ocaziilor de a se exprima.Loialitatea si onestitatea sunt trasaturi majore , insotite de perseverenta si tendinta de a avea succes.Este o buna prietena si un partener de afaceri cinstit.

Partea negativa a numarului 1 , latura ce trebuie evitata , consta in placerea de a domina oamenii si situatiile : familia , sotul , gospodaria si afacerile.In aceasta varianta a numarului 1 , emotiile nu sunt puternice , domina laudarosenia si egoismul, simtul critic si iritarea produsa de lucrurile marunte.

Visul intim al Mihaelei Radulescu , corespunzator cifrei 8 .Isi doreste cu ardoare succesul in afaceri sau in politica , accederea la o pozitie de putere , care sa ii permita controlul unor mari resurse materiale.Tanjeste dupa autoritate si recunoastere a calitatilor de lider.

ANDREEA MARIN

In numele Andreea Marin sunt 12 litere , intre care 6 vocale si 6 consoane ; prin insumarea valorii tuturor literelor se obtine numarul 58.

Numarul specific al Andreei Marin este 4.

Caracteristicile numarului 4 sunt : stabilitate , ordine , munca, straduinta de depasire a limitelor , dezvoltare temeinica.

Destinul Andreei Marin. Ordinea , constiinciozitatea si managementul sunt pietrele de temelie a numarului 4.Destinul ii permite exprimarea abilitatilor organizatorice, intr-un mod practic , material si lucid.Este o persoana de genul acelora care este dornica sa isi dedice cat mai mult timp pentru a finaliza un proiect.Rabdarea de a se implica in detalii , i-ar fi putut permite sa isi dezvolte o cariera in constructii , inginerie , sau in orice alt domeniu ce presupune abilitati de concentrare.Abilitatea de a scrie si de a invata ar fi putut-o conduce catre alte laturi tehnice.Talentele artistice se pot dezvolta in ramuri precum floricultura si aranjamentele florale.Foarte multi doctori , in special chirurgi , sunt definiti de cifra 4 .

Latura pozitiva a cifrei 4 exprima responsabilitatea ; persoanele aflate sub acest semn sunt hotarate , isi indeplinesc toate obligatiile , sunt ordonate si sistematice.Capacitatea de a ajuta pe ceilalti este insotita de executarea ireprosabila a oricarei sarcini li se da in primire.

Daca energiile cifrei 4 ajung catre o prea mare amplitudine , se pot manifesta simptomele negative ale acestui numar.Obligatiile cu care se confrunta o astfel de persoana tind sa dea nastere la frustrari si la un sentiment de limitare sau ingradire.Acest lucru poate provoca aparitia unor simtaminte negative determinand o stare de spirit pesimista.O astfel de persoana trebuie sa incerce sa evite a fi prea rigida , incapatanata , sau inflexibila in convingeri.Poate avea tendinta de a a-si dezvolta puternice preferinte si antipatii , de a da dovada de infatuare si dominanta , aplicand in exces masuri disciplinare subordonatilor.Aceste impulsuri trebuiesc evitate , este necesar ca o astfel de persoana sa se concentreze asupra imaginii de ansamblu , evitand sa se lase angrenata in prea mare masura in detalii si in rutina.

Orientarea spirituala/sufleteasca a Andreei Marin este exprimata de numarul 22 , numar specific celor inclinati sa construiasca.Persoanelor guvernate de numarul 22 le place sa isi foloseasca capacitatile in implicarea in proiecte umanitare majore , avand o dorinta innascuta de a-si exprima forta covarsitoare intr-o maniera concreta , intr-o cariera de constructor , inginer sau diplomat.In felul lor , isi doresc sa aduca o contributie majora la dezvoltarea lumii.

Numarul 22 confera o perspectiva larga , universala , insotita de o abordare mai curand practica si realista.Persoanele caracterizate de acest numar poseda o mare inteligenta si un inalt grad de perceptie si constientizare.Adesea , sunt inzestrate cu talente diplomatice abile si sunt insufletite de idealuri majore.Oameni foarte capabili , cu abilitati de lider , sunt recunoscuti ca si conducatori , datorita simtului de anticipare si a viziunii care ii caracterizeaza.

Latura negativa a numarului 22 consta intr-o acumulare majora de energie negativa , in tendinta de a domina.Persoanele animate de partea negativa a numarului 22 trebuie sa incerce sa isi canalizeze potentialul catre energia pozitiva , cu atat mai mult cu cat partea intunecata a lor are tendinta de a le impinge catre egocentrism.

Visul intim al Andreei Marin , corespunzator numarului 9 , o indeamna sa se dedice unor activitati creative , intelectuale , universale , dezinteresate si umanitariste.Persoanele aflate sub acest numar inteleg nevoile celor defavorizati , doresc ca oamenii sa conteze pe ele si sa le caute sfatul si ajutorul.


Articole din acelasi domeniu : Semnificatia secreta a numelui in numerologie
Copyright © diane.ro
Interpretarea numelui in numerologie .Destinul , personalitatea si visele intime ale Mihaelei Radulescu si Andreei Marin Interpretarea numelui in numerologie .Destinul , personalitatea si visele intime ale Mihaelei Radulescu si Andreei Marin Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2008 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.