Citate, aforisme, maxime, statusuri despre ANUL NOU

"Prima zi a noului an este ziua de naştere a fiecărui om".
Charles Lamb

"Anul nou ne aduce bucurie şi o nouă şansă de a ne schimba viaţă."
Oprah Winfrey

"Vechiul an s-a sfârşit. Să lăsăm trecutul mort să se îngroape de unul singur. Anul nou a pus stăpânire pe orologiul timpului. Toată lumea întâmpina responsabilităţile şi posibilităţile următoarelor douăsprezece luni."
Edward Payson Powell

"Anul nou începe în furtuna de zăpadă a albelor promisiuni."
George William Curtis

"Aruncă anul ce s-a dus în hăurile tăcute ale trecutului. Lasă-l să se ducă, pentru că a fost imperfect; îi mulţumesc Domnului că îl poate face să plece."
Brooks Atkinson

"Ar trebui ca fiecare om să se nască încă o dată în prima zi a lunii ianuarie. Să o ia de la capăt cu o pagină nouă. Micşorează-i sau măreşte-i lungimea frâului, după cum este cazul; dar lasă-l din nou liber în prima zi de ianuarie, cu faţa îndreptată înainte, fără să ia seama la lucrurile care au fost şi sunt trecute."
Henry Ward Beecher

"Întrucât cuvintele vechiului an aparţin limbajului anului trecut
Iar vorbele noului an aşteaptă o altă voce.
Şi ai nevoie pentru a sfârşi de un alt început."
T.S. Eliot, "Little Gidding"

"Vom deschide o carte nouă. Paginile ei vor fi albe. Cuvintele noi le vom scrie. Titlul cărţii este "Oportunitate", iar primul ei capitol este Ziua Anului Nou."
Edith Lovejoy Pierce

"Fie ca necazurile tale să dureze atât de mult cât promisiunile pe care ţi le-ai făcut pentru noul an."
Joey Adams

"Oamenii sunt atât de îngrijoraţi vizavi de ceea ce mănâncă între Crăciun şi Anul nou! Ceea ce ar trebui să îi îngrijoreze cu adevărat este ceea ce mănâncă între Anul Nou şi Crăciun."
Autor anonim

"Tinereţea este vârsta la care ţi se permite să stai până târziu în Ajunul Anului Nou. Maturitatea este perioada din viaţă în care eşti obligat să faci lucrul acesta."
Bill Vaughn

"Mulţi oameni aşteaptă cu nerăbdare Anul Nou pentru a avea un nou început al obiceiurilor vechi."
Autor anonim

"Fii, întotdeauna, în război cu viciile tale, în relaţii paşnice cu vecinii tăi şi fă în aşa fel ca fiecare an nou să te găsească ca pe un om mai bun."
Benjamin Franklin

"Anul nou reprezintă un eveniment anual nevinovat, fără nici un folos vădit pentru nimeni, cu excepţia de a fi un motiv pentru chefuri promiscue, apelative prieteneşti şi făgăduieli gratuite."
Mark Twain

"Un optimist aşteaptă până la miezul nopţii pentru a se vedea intrat în noul an. Un pesimist întârzie doar pentru a se asigura că vechiul an a trecut."
Bill Vaughn

"O hotărâre de anul nou este ceva care începe într-un an şi se sfârşeşte în următorul.'
Autor anonim

"Sfârşitul unui an nu aduce nici o încheiere şi nici un început, ci o continuare , cu toată înţelepciunea pe care ne-a inoculat-o experiența."
Hal Borland

"Ieri, toată lumea a fumat o ultima ţigară, a băut un ultim pahar şi şi-a făcut jurămintele solemne pentru noul an. Astăzi, suntem o comunitate exemplară. Peste 30 de zile vom arunca în vânt noua viaţă model şi ne vom reîntoarce cu şi mai multă înverşunare asupra obiceiurilor noastre proaste."
Mark Twain

"Comportamentul potrivit pentru sărbătorile de iarnă este să fii beat. Această beţie ajunge în punctul culminant în ajunul anului nou, când devii atât de beat, încât săruţi persoana cu care te-ai căsătorit."
P.J. O'Rourke


Culese şi traduse de diane.ro

In aceeasi categorie de articole : Superstitii de anul nou .....Urarea "Craciun fericit" in alte limbi de pe mapamond.......Poezii populare romanesti de Craciun si de Anul Nou
Citate, aforisme, maxime, statusuri despre ANUL NOU Citate, aforisme, maxime, statusuri  despre ANUL NOU Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2008 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.