Zodia Sagetatorului si Dragostea



Sagetatorii adora sa isi pastreze libertatea intr-o relatie de cuplu, motiv pentru care sunt gata intotdeuna sa le-o acorde si partenerilor lor.Le place ca relatia lor de dragoste sa fie intr-o permanenta schimbare , proaspata si plina de noutate zi de zi.Sagetatorii sunt nestatornici in iubire si au tendinta de a-si schimba relativ des partenerii.

Sagetatorii se simt amenintati atunci cand devin angajati intr-o relatie de cuplu clar definita sau bine structurata , pentru ca simt ca in acest fel le este ingradita libertatea.Ei au predispozitia de a se casatori de mai multe ori in decursul unei vieti.

In dragoste , Sagetatorii sunt pasionali, generosi, deschisi , binevoitori si foarte activi.Ei isi exprima afectiunea intr-un mod foarte direct.Pe de alta parte , ei tind , asemeni Berbecilor , sa devina egocentrici in modul de relationare cu partenerul lor.Sagetatorii trebuie sa isi dezvolte capacitatea de a tine cont si de punctele de vedere ale celorlalti.Ei au nevoie de o judecata obiectiva si o claritate logica in relatia lor , astfel incat sa permita crearea unei comunicari in ambele sensuri.
Sagetatorii tind sa fie excesiv de idealisti cu privire la partenerii lor , dar si in dragoste, in general.O atitudine rationala si obiectiva i-ar putea ajuta sa perceapa realitatea in mod mai clar si i-ar putea feri de dezamagiri in dragoste.

Articole din acelasi domeniu :

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase
Zodia Sagetatorului si Dragostea Zodia Sagetatorului si Dragostea Reviewed by Diana Popescu on mai 16, 2009 Rating: 5

6 comentarii:

  1. sagetatorii-s cei mai tari;)

    RăspundețiȘtergere
  2. well... sunt si eu nascut sub semnul asta si cind vin vb de libertate e lucrul cel mai sfint pentru mine. probabil e un pic aiurea dar imi plac relatiile deshise fara prea multe complicatii

    RăspundețiȘtergere
  3. toate bune si frumoasa dar m-a parasit prietena pe care o iubeam din tot sufletul .. si sunt sagetator ( pleonasm ) .. alte sfaturi ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.