Barbatilor nu le plac femeile cu picioare lungi ?

Unele femei care vor privi poza de mai jos pot fi cuprinse de fiorii reci ai invidiei sau rautatii...

Nu este cazul ! Stiinta este alaturi de ele si , nu numai ca le consoleaza , ci le si incurajeaza ! Se pare ca barbatii nu ( mai) sunt innebuniti dupa tipele ale caror picioare ating cerurile...De fapt , ei ar prefera femei cu picioare nitel mai scurte...Cel putin asta ne spun oamenii de stiinta...


Pusi in fata alternativei de a alege intre o femeie ale caror picioare depasesc lungimea restului corpului ei si una ale caror membre inferioare reprezinta circa jumatate din inaltimea ei , reprezentantii sexului tare au preferat-o pe cea de-a doua.

Pentru a stabili odata pentru totdeuna care sunt cele mai sexy picioare feminine , cercetatorii au chestionat peste 1000 de barbati si femei , cerandu-le sa aprecieze atractivitatea imaginilor a diferite corpuri de femei.
In toate pozele prezentate s-a recurs la lungirea sau micsorarea grafica a picioarelor , pentru a se realiza modificarea raportului "picioare / trup".

Barbatii participanti la test au fost intrebati care poze le plac mai mult , iar femeile au fost puse in situatia de a anticipa gandurile barbatilor.

Dincolo de rezultatele cercetarii raman totusi cateva intrebari fara raspuns ...
Cate din femeile chestionate aveau picioare cu adevarat lungi ? Care a fost inaltimea medie a barbatilor supusi testului ? Cate voturi anulate au existat ?
Barbatilor nu le plac femeile cu picioare lungi ? Barbatilor nu le plac femeile cu picioare lungi ? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 14, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.