Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Dragonului in anul Tigrului de metal

-Ani de nastere pentru zodia dragonului : 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1972, 1988, 2000

-Personalitati din zodia dragonului : Charles Darwin, Russel Crowe, Lord Archer, Bruce Lee, Vladimir Putin, Christian Dior, Sandra Bullock si Joan Baez.

-Trasaturi pozitive ale personalitatii :sanatate , inteligenta , onestitate , energie.

-Trasaturi negative ale personalitatii :neloialitate , tendinte tiranice , excentricitate.

-Compatibilitatea dragonului : cocos , maimuta , sobolan , sarpe.


Previziuni generale pentru Dragon in 2010

Pretul corect al timpului iti va penetra constiinta.Vei fi mult mai constient ca este necesar sa asiguri o dezvoltare armonioasa si durabila oricarui obiectiv esential si ca nu trebuie sa sari peste niste etape necesare.De fapt , vei invata ca timpul nu iarta ceea ce a fost obtinut in lipsa lui.

Pentru a profita de influentele benefice ale anului si a amortiza impacturile negative ale acestuia este necesar sa te pliezi unei atitudini conforme cu pozitia stelei Liem Trinh / Lian Zhen (steaua Virginei) . Steaua Liem Trinh va adasta in 2010 in sectorul familiei si carierei Dragonului.Aceste doua domenii vor avea tendinta sa iti aduca prilejuri de ingrijorare sau probleme care iti vor cere punerea la bataie a unor eforturi prelungite.Daca vei fi dornic sa acorzi prioritate diverselor tale responsabilitati , atunci sortii vor fi de partea ta si te vei bucura de succes si fericire.


Dragostea Dragonului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Poate ca vei fi aspru cu partenerul tau , vazand in el numai motive de reprosuri.Fereste-te de o intoleranta excesiva ! Aceasta atitudine care refuza compromisul poate sa ridice intre tine si tovarasul tau de viata un zid greu de daramat ulterior.Vei fi patruns de credinta ca ai dreptate , dar nu lucrul asta este cel mai important (Intr-o casatorie reusita , sotul trebuie sa fie surd , iar sotia oarba !).
Nativii singuri vor avea dificultati in descoperirea sufletului pereche , dar se pot amuza cu o tachinare agreabila si glumeata alaturi de cineva de sex opus.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Planeta Dao Hoa / Xian Chi (steaua florii) va deveni aliatul tau prin situarea in semnele zodiacale cele mai compatibile cu tine.Daca esti casatorit(a) , lucrul asta promite o perioada de mare fericire.Daca esti singur (a) , vei fi inclinat catre flirturi , dar nu vei fi gata sa iti incredintezi inima odata pentru totdeuna.
In unele cazuri , pot apare dificultati datorita opozitiei dintre planetele Tham Lang / T'an Lang (steaua Afroditei) si Tang Mon / Sang Men (steaua plangerii) .Tan Mon guverneaza viata de cuplu , asa ca unii nativi vor avea probleme in relatia cu partenerul .

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Pozitia planetei That Sat / Qi Sha (steaua celor 7 sabii) va conduce catre o activitate febrila in viata conjugala.Pentru majoritatea Dragonilor va fi o perioada pozitiva : veti fi senzuali si tandri iar partenerii vor sti cum sa va ridice in al saptelea cer al extazului.
Unii nativi din anul metalului pot avea dispute , din cauza influentei stelei Quan Phu / Guan Fu (steaua justitiei) .Aveti grija ca aceste discutii contradictorii sa nu degenereze in lucruri mult mai grave.
Pentru inimile singuratice , acest interval de timp va fi favorabil pentru o intalnire romantica , asa ca timiditatea va trebui lasata de o parte.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Aspectul planetei Hong Loan / Hung Luan (steaua Phoenixului rosu) va determina o oarecare frenezie in viata amoroasa.Daca esti parte a unui cuplu , vei beneficia de o atmosfera afectoasa si senzuala.Aceasta tendinta va fi determinanta in special pentru Dragonii singuri.Numerosi nativi vor intalni pe cineva care nu ii va lasa indiferenti. Unii dintre ei vor face cunostiinta cu o persoana care le va schimba radical viata , aducandu-i chiar in preajma casatoriei.

Cariera Dragonului in 2010

Primul trimestru (14 februarie – 13 mai 2010)

Cu binecuvantarea stelelor , proiectele tale profesionale vor avea toate sansele sa fie incarcate de succes.Va fi necesar insa sa actionezi cu un maximum de discernamant.Fereste-te de un comportament dezordonat si invata cum sa iti dozezi efortul . In orice caz , vei avea satisfactii legate de viata profesionala.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Pentru multi Dragoni climatul astral din aceasta perioada va fi foarte favorabil sferei profesionale.Munca dedicata , perseverenta si sprijinul necesar vor fi cheile succesului tau , mai ales daca esti implicat intr-o profesiune independenta sau comerciala.Poti conta pe prietenii solide care se pot dovedi a fi decisive in unele cazuri.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Probabil ca vei intampina mai multe dificultati decat de obicei in armonizarea dorintelor tale personale cu evolutia carierei.Este o problema care ar trebui sa iti fie cunoscuta : multi Dragoni au dificultati sa isi converteasca interesele proprii intr-o slujba profitabila.Aceasta problema va fi cu atat mai acuta cu cat nu vei putea suporta discrepanta dintre profesiunea ta si ambitiile tale , sau cu cat munca te va obliga mai mult sa constientizezi ceea ce iti doresti cu adevarat.In ambele cazuri , incearca sa nu te pripesti si sa meditezi asupra modalitatilor in care poti evolua.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Fereste-te de riscurile inselaciunii si perfidiei de care poti fi inconjurat , intrucat se anunta niste grave repercursiuni asupra credibilitatii tale.Trebuie sa dai dovada de cat mai multa onestitate si loialitate.Nu te implica in bataliile pentru influenta.Visezi de mult asupra unei promovari in cariera.Superiorii tai sunt constienti de acest lucru si stiu ca esti merituos.Va fi , insa , necesar sa stii sa astepti inainte de face niste pasi decisivi in aceasta directie , datorita influentei restrictive a stelei Thien Rieu / Tian Yao (steaua visului) .Potrivit unui proverb chinezesc , aceluia care stie sa astepte timpul ii deschide largi toate portile.

Sanatatea Dragonului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Este posibil sa fii stapanit de o proasta dispoazitie la inceputul acestei perioade.Iti vei recupera insa rapid echilibrul , cu conditia de a te conforma unei igiene stricte.Infraneaza-te de la excesele alimentare , intrucat acesta este punctul slab al Dragonilor.Daca te hotarastai sa adopti o dieta mai usoara si mai sanatoasa , incearca sa te orientezi catre legume si alte produse organice.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Pentru majoritatea Dragonilor , acest interval de timp se va dovedi a fi invigorant si favorabil sanatatii.Problemele digestive care te-au putut deranja anterior vor dispare.Pe de alta parte , vei avea nevoie de eforturi mai mari in cazul in care vrei sa respecti o dieta alimentara pe care ti-ai impus-o.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Aspectul favorabil al stelei Duong Phu (steaua constructiei) te va incarca cu tonicitate si dinamism.Mai mult decat atat , te vei bucura de o forma fizica si o rezistenta la efort iesite din comun.Daca , insa, vei ceda influentei planetei Truc Phu / Bing Fu (steaua rugaciunii) , vei fi tentat sa te dedai exceselor , fapt ce te va expune unor riscuri de sanatate timpurii.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2010 )

Trebuie sa iti faci o regula din mentinerea unui bun echilibru fizic.Trebuie sa te feresti de influenta lui Long Tri Long Chi (Dragonul zburator) , planeta energiei , care va intra in sectorul tau astral , provocandu-ti oscilatii ale starii fizice.O solutie de echilibrare a energiilor tale ti-ar putea fi adusa de practica yoga


Banii Dragonului in 2010

Trimestrul I (14 februarie – 13 mai 2010)

Influente astrale benefice in planul financiar.Banii care iti vor intra in buzunar in aceasta perioada te pot lasa cu gura cascata.Oricum , incearca sa te organizezi in asa fel incat sa eviti cheltuielile fara rost care iti pot neutraliza balanta financiara pozitiva.Vei fi inclinat catre lucruri si placeri fine dar scumpe . Nu te lasa lipsit de nimic din ceea ce iti place atata timp cat nu esti impins catre dificultati financiare.

Trimestrul II (14 mai – 9 august 2010)

Steaua Thien Tho / Tian Shang (steaua detrimentului) va intra in sectorul financiar al semnului tau astral , fapt ce te va insufleti cu un mare optimism , tentandu-te sa te lasi in voia capriciilor si imprudentei financiare.Sansa iti poate aduce o suma neasteptata de bani , dar trebuie ca prudenta sa te faca sa ai disponibili banii necesari pentru o investitie.

Trimestrul III (10 august – 5 noiembrie 2010)

Gratie ajutorului providential al stelei Quan Doi / Guan Dai (steaua palariei) vei putea sa iti rezolvi niste probleme financiare.Acest lucru nu trebuie insa sa te umple de optimism , intrucat domeniul finantelor are mereu la indemana surprize neplacute.

Trimestrul IV (6 noiembrie – 2 februarie 2011)

Totul iti va fi favorabil in plan financiar.Vei profita de niste ocazii norocoase si , chiar daca nu te vei imbogati peste noapte, vei obtine o rezerva financiara ce iti va garanta o oarecare siguranta.Steaua Tham Lang / T'an Lang (steaua Afroditei) te va proteja si va putea chiar sa te sprijine la jocurile de noroc , cu conditia sa nu iti asumi mari riscuri.Influxurile planetare iti vor aduce oportunitati financiare. Depinde de tine cum vei profita de ele.


Nota : Dupa cum ati observat , cele patru trimestre ale anului chinezesc 2010 , anul tigrului , difera de cele europene. Ele sunt cuprinse in urmatoarele perioade de timp :

- Trimestrul I : 14 februarie – 13 mai 2010

- Trimestrul II : 14 mai – 9 august 2010

- Trimestrul III : 10 august – 5 noiembrie 2010

- Trimestrul IV : 6 noiembrie – 2 februarie 2011

<<<<<<<<<<<<< Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Copyright © diane.ro

Articole asemanatoare din blogul Dianei:

Simbolurile zodiacale chinezesti. Semnificatia semnelor din horoscopul chinezesc

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Dragonului in anul Tigrului de metal Horoscop chinezesc 2010 – Zodia Dragonului in anul Tigrului de metal Reviewed by Diana Popescu on decembrie 16, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.