Horoscop lunii ianuarie 2010 – Zodia Berbecului (Aries)

Horoscopul dragostei Berbecului in ianuarie 2010

Desi se anunta a fi fierbinte din punct de vedere sentimental , luna ianuarie nu va aduce in nici un caz armonie. In primele 20 de zile , situarea planetei Venus in Capricorn poate instaura o stare de spirit capricioasa sau o viata sentimentala confortabila.Pot apare unele tensiuni sau vulnerabilitati datorita influentelor nefaste ale cuadratului planetelor Saturn si Pluton.

Trebuie sa renunti la atitudinea rigida sau conformista.Relaxarea iti va aduce impliniri inclusiv din perspectiva sexualitatii , intrucat Marte retrograd aflat in casa ta erotica poate genera frustrare , inhibitie si alte probleme stanjenitoare.

Ultimele 10 zile ale lunii ianuarie vor fi mult mai favorabile dragostei si senzualitatii.

Horoscopul carierei si banilor Berbecului in ianuarie 2010

Situarea soarelui in casa realizarilor te poate indreptati sa speri ca luna ianuarie iti va implini unele sperante si iti va aduce o evolutie in planul financiar sau cel al carierei.

Vei fi pus in fata mai multor oportunitati , dar va fi important sa le evaluezi cu intelepciune , mai ales datorita faptului ca Mercur , retrograd in casa realizarilor tale , nu este intotdeuna un bun sfatuitor.
Va fi necesar sa mentii relatiile cordiale cu superiorii si colaboratorii .Atentie la importanta cruciala a unor documente , comunicari , calcule sau negocieri !

Finantele iti vor fi sub semnul lui Venus , asa ca ar trebui sa te descurci onorabil in aceasta privinta.

Horoscopul sanatatii Berbecului in ianuarie 2010

Intrucat Marte retrograd guverneaza peste casa sanatatii tale , in prima jumatate a lunii ianuarie 2010 va fi indicat sa acorzi o mai mare grija starii tale fizice , sa eviti suprasolicitarea si stresul.

Acorda-ti perioade cat mai lungi de odihna ! Acest perioade dedicate relaxarii nu reprezinta intotdeuna o pierdere de timp ci un mijloc de a-ti mentine si intretine abilitatile fizice si mentale.

Intrucat Marte , planeta conducatoare a Berbecului , va fi de asemeni retrograd , este recomandat sa te dedici mai mult exercitiilor fizice , pentru a elimina excesul dezarmonios de energie .

Copyright ©diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop ianuarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului

Zodia Berbecului si Dragostea

Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime
Horoscop lunii ianuarie 2010 – Zodia Berbecului (Aries) Horoscop lunii ianuarie 2010 – Zodia Berbecului (Aries) Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.