Tunsoarea parului potrivita formei fetei tale

Daca te imaginezi , uneori , a fi o regina secreta, amestecata printre oamenii de rand , iar coroana ta iti este parul , atunci trebuie sa iti tratezi podoaba capilara ca atare si sa te simti , in acest fel , patrunsa de regalitatea fiintei tale.Un par frumos are nevoie de o tunsoare frumoasa , iar tunsoarea frumoasa nu este compusa doar din gel si par.Cele mai reprezentative doua lucruri care te fac remarcata sunt parul si fata , ele trebuind sa fie luate in consideratie atunci cand iti alegi un anumit tip de tunsoare.

In primul rand , nu este destul sa vezi un stil de tunsoare care iti place la altcineva si sa incerci imediat sa ti-l aplici , intrucat acesta nu va arata exact la fel in cazul tau.Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare femeie are propria forma a fetei , propriile trasaturi faciale si o personalitate unica.

Forma fetei si stilul de par potrivit

Fata ovala . Este un gen de fata care care iti permite sa adopti orice fel de tunsoare Parul drept sau cel buclat sau ondulat , parul tuns scurt sau cel lung , toate iti stau la fel de bine atunci cand ai o fata ovala.Tot ce trebuie sa faci este sa iti asculti sugestiile personalitatii si , tinand cont de trasaturile fetei , sa iti alegi propriul stil.

Fata alungita . Bretonul , buclele , ondulatiile , tehnicile de marire a volumului parului sunt foarte importante , intrucat contrabalanseaza efectul unei fete lungi fata de una lata.Incearca sa mentii, daca este posibil , o lungime medie a parului.Un par prea lung sau prea scurt nu vor face decat sa creeze impresia unei fete si mai lungi.

Fata rotunda. Incearca sa optezi pentru un par drept, neted sau lins , cu varfuri filate sau unghiulare.Orice fel de marire a volumului parului , incretiturile sau onduleurile nu fac de cat sa accentueze impresia de rotunjime a fetei.Tunsorile indraznete ti se potrivesc atunci cand sunt in stilul parului ciufulit.

Fata patrata. Aparenta unor falci ascutite poate fi atenuata prin bucle si ondulatii.Suvitele drepte sunt , de asemeni , potrivite , cu conditia de a fi mentinute deasupra liniei maxilarului.Evita parul lung pana in zona barbiei si orice alt stil de par lung , cu exceptia cazului in care ai un par des , cu un mare volum.


Fata in forma de inima.Barbia ascutita poate fi contrabalansata daca tunsoarea parului este mai concentrata in jumatatea superioara , prin folosirea bretonului sau a buclelor care ajung pana in dreptul ochilor sau pometilor.
Stilul tau de par trebuie sa iti accentueze pometii.

Indiferent de tipul tau de fata , bretoanele si suvitele care iti incadreaza fata accentueaza intotdeuna trasaturile faciale.
Incearca sa iti descifrezi personalitatea.Daca iti face placere sa acorzi timp stilizarii si ingrijirii parului tau , poti opta pentru un par lung .Daca , din contra , ai o atitudine mai baietoasa , alege tunsori scurte , care ti se potrivesc si necesita mai putin timp pentru ingrijire.Daca ai cate ceva din ambele feluri de personalitate , poti adopta un tip de tunsoare cu parul pana la umeri , care poate fi purtat confortabil sub forma unei cozi de cal sau intr-un look mult mai stilat sau elegant.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Culoarea parului si personalitatea femeii

Dictionar de cosmetica de la A la Z
Tunsoarea parului potrivita formei fetei tale Tunsoarea parului potrivita formei fetei tale Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2009 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.