“Celebritatile arata la fel” si saptamana Doppelganger pe Facebook

In vederea viitoarei saptamani Doppelganger de pe Facebook , utilizatorii acestui site media cauta un mijloc de a–si alatura pozele la cele ale celebritatilor cu care se aseamana. Un generator special de imagine, numit “Celebrity Look alike” (“Celebritatile arata la fel”) ajuta oamenii sa stea (cel putin virtual) langa starurile din Hollywwod cu care se intampla sa semene.

Potrivit dictionarelor englezesti ,un “doppelganger” este dublura fantomatica a unei fiinte umane aflate in viata , care obisnuieste sa isi bantuie persoana materiala careia ii corespunde.Se spune ca orice om are un “doppelganger” care il insoteste de-a lungul intregii vieti.De asemeni, potrivit superstitiei , cine isi vede propriul doppelganger are parte de ghinion si necazuri sau i se vesteste o moarte iminenta.

Unii utilizatori Facebook pot avea probleme in a descarca poza unei celebritati pe pagina lor principala de profil , astfel incat ei pot primi ajutor in acest sens de la un alt site , numit MyHeritage.com . Pe acest website exista o resursa ce permite utilizatorilor sa isi creeze un colaj personal , folosind doar o singura fotografie a fetei lor.Apoi, MyHeritage poate realiza o imagine avand in centru fotografia celebritatii cu care se aseamana o persoana , inconjurata de colajul de poze ale utilizatorului.Acest ultim colaj poate fi postat pe site-uri precum MySpace sau Facebook.Totodata , MyHeritage poate oferi utilizatorilor de pe Facebook mai multe optiuni legate de vedete cu care se aseamana.

Generatorul “Celebritatile arata la fel “ de pe MyHeritage.com este un instrument perfect pentru cei ce isi doresc sa participe la viitorul eveniment de pe Facebook.
“Celebritatile arata la fel” si saptamana Doppelganger pe Facebook “Celebritatile arata la fel” si saptamana Doppelganger pe Facebook Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 31, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.