Culoarea rujului de buze si personalitatea femeilor

Rujul de buze poate dezvalui secretele tainice al unei femei sau ii poate optimiza ori impiedica succesul in cariera ! Un lucru evident pentru unele din reprezentatele sexului frumos, demonstrat insa si de studiile stiintifice…
Culoarea rujului reflecta gusturile si atitudinea fata de viata a unei femei.Fetele foarte indraznete aleg , de obicei , culori stridente sau violente , precum rosul , pentru a-si scoate cat mai mult in evidenta aspectul personal.Nuanta rujului poate face ca o femeie sa arate mult mai energica sau sexy…

Rujul transparent

Acest fel de ruj este preferat de femeile care vor sa isi mentina un aspect natural al buzelor.Desi nu aduce un plus in culoare , adauga un plus de frumusete si stralucire . Femeile care opteaza pentru un astfel de ruj isi marturisesc o personalitate deschisa sau directa.Uneori, culmea sofisticarii este chiar simplitatea! Astfel de femei iubesc linistea si calmul , si nu le place sa fie implicate in situatii complicate.
Rujul transparent poate deconspira o lipsa de incredere in sine sau senzatia de neatractivitate sexuala.

Rujul roz

O culoare care daruieste o nota de farmec si atractie , potrivita atat tenurilor foarte albe , cat si celor inchise.Acest tip de ruj transmite un mesaj de romantism si dragoste de viata si este specific femeilor practice sau materialiste , gata sa profite de slabiciunea celor din jur , dar care , atunci cand sunt atinse la punctul sensibil , sunt gata sa isi deschida petalele sensibilitatii.
Rujul roz poate exprima o viata amoroasa intensa sau , pur si simplu, fericirea unei femei.

Rujul castaniu / maron

Caracteristica femeilor care vor sa iasa in evidenta fara a fi , totusi, stridente , culoarea aceasta le dezvaluie gandul ascuns despre importanta acordata talentului sau abilitatilor personale.Ele cred in simtul lor puternic al umorului , sunt foarte increzatoare in ele si extrem de stabile din punct de vedere emotional.Culoarea castanie este , de asemeni , un indiciu al loialitatii si credintei fata de un partener.

Rujul violet

Femeile care sunt adepte ale acestei culori de ruj sunt , de obicei, sofisticate si gata sa isi apere prestigiul sau persoana fizica in orice imprejurare.De multe ori, tin cu dintii de principiile sau regulile lor si sunt foarte greu influentabile.Ele stiu intotdeuna cum sa se lupte pentru drepturile lor.Culoarea violeta este specifica femeilor foarte increzatoare in ele insele.

Rujul portocaliu / orange

Asemeni violetului, orange-ul dezvaluie un caracter foarte sofisticat si este caracteristic femeilor care se dedica unei cariere sau educatii.Desi astfel de femei pot pare , la prima vedere, ca foarte fragile sau lipsite de aparare , ele au in trup o inima de leoaica , fiind gata sa mearga pana in panzele albe pentru a-si sustine credintele sau principiile.Uneori, le place sa contrazica doar din placerea de a fi pe primul loc intr-o discutie.

Rujul rosu

O culoare specifica femeilor care vor sa fie mereu sub luminile rampei , inzestrate cu o nemaipomenita incredere in sine si tupeul de a face fata oricarei situatii.Nu le place sa fie pacalite , iar atunci cand cad intr-o capcana vor cauta , aproape sigur , sa ajunga la satisfactia razbunarii.Cu toate acestea, au o inima calda si deschisa fata de cei din jurul lor.Adora sa conduca si sa urmareasca pas cu pas o echipa de angajati.Potrivit unor studii stiintifice , astfel de femei, precum Christina Aguilera , au mai multe sanse de a reusi in cariera.
Femeile care prefera o nuanta inchisa de rosu se simt sexy si senzuale .

Copyright © diane.ro

Subiecte din aceleasi domenii in blogul Dianei:

Forma gurii | buzelor si personalitatea

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea

Semnificatia culorii unghiilor
Culoarea rujului de buze si personalitatea femeilor Culoarea rujului de buze si personalitatea femeilor Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 13, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.