Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Balantei

In aceasta luna vei fi acaparat de rezolvarea unor probleme legate de cariera sau afaceri , avand in vedere faptul ca nu mai putin de 5 planete vor fi prezente in cea de-a sasea ta casa ( casa muncii si a pasiunilor).Accentul pus pe munca / cariera va incepe sa isi piarda din tarie vremelnic , odata cu plecarea planetei Venus din cea de-a sasea ta casa si intrarea ei in a saptea ta casa ( a relatiilor ) in ziua de 7 martie.
Apoi, iubitoarea Venus te va purta intr-o pasionanta calatorie , pana pe 11 martie, cand va intra intr-o triada cu Marte, micsorandu-si influenta datorita opozitiei intunecatului Saturn si intrarii in penumbra activului Pluton.
In decursul lunii martie , nu iti pune in joc fericirea in functie de ceea ce simte un anumit partener al tau.Uneori, cea mai buna metoda de a mentine un echilibru intr-o relatie de cuplu consta in a avea grija de tine , in primul rand.

Horoscopul dragostei Balantei in martie 2010

Venus, planeta care te guverneaza , iti daruieste promisiunea unei noi relatii romantice sau reinvierea unei alteia , mai vechi , atunci cand va intra in cea de-a saptea casa a Fecioarei ( casa relatiilor / iubirii) in ziua de 7 martie.Alinierea ei cu pasionatul Marte din acea zi va adauga un plus de farmec personalitatii tale deja sclipitoare.
Pe 9 martie , insa, cand Venus va fi in opozitie cu intunecatul Saturn si pe 11 martie cand va forma o triada cu misteriosul Pluton , vei ajunge sa te confrunti intr-o competitie pentru putere sau vei avea tendinta de a-ti pierde increderea in tine insuti.
Este un lucru vital din a reusi sa ramai ferm pe pozitie , intrucat o confruntare care va avea loc in aceasta perioada va avea consecinte multa vreme de acum incolo.
Pe 20 martie , Soarele va patrunde, de asemeni, in cea de-a saptea ta casa , indicand hotararea ta de a lua o initiativa in relatia de cuplu.Cu toate acestea , vizita pe care ti-o vor face Saturn si Pluton pe 21 si 25 martie , anunta un interval de timp contradictoriu, in decursul caruia va trebui neaparat sa te mentii pe o pozitie decisiva.

Horoscopul carierei Balantei in martie 2010

Venus , planeta ta conducatoare , un simbol astrologic al valorii intriseci , va parasi a sasea ta casa ( casa serviciului / carierei ) , instalandu-se in casa a saptea ( casa relatiilor /dragostei ) .Acest fapt poate anunta atragerea de partea ta a unei persoane care iti apreciaza talentele , fiind totodata un semnal pozitiv de cautare a unei noi slujbe, de cerere a maririi salariului sau a unei noi functii.
Daca intampini rezistenta in aceste directii, nu trebuie sa disperi . Intalnirea norocoasei Venus cu zgarcitul Saturn (9 martie) si avarul Pluton (11 martie) actioneaza ca niste bariere in calea implinirii dorintelor tale.Aceste nesanse pot fi, totusi , teste care iti solicita sa iti arati hotararea in ceea ce vrei sa faci , necesitand , totodata, punerea la punct a unor planuri bine organizate.
Pe 20 martie , Soarele va accede in vibrantul Berbec si in cea de-a saptea ta casa , asa ca va fi timpul sa mergi inainte pe drumul tau cu o mai mare indrazneala si sa realizezi ceva care le va contrazice parerea unora despre tine.

Horoscopul sanatatii Balantei in martie 2010

Odata cu pierdera influentei beneficului Jupiter , aflat in casa sanatatii tale in februarie , si intrarea sub semnul mai multor planete contradictorii , starea ta de sanatate va trece prin fluctuatii imprevizibile sau va ramane , oricum, dezechilibrata.Cu atat mai mult , va trebui sa iti supraveghezi aportul alimentar si consumul fizic , incercand sa nu te lasi prada exceselor de orice fel.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop european 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Balantei Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.