Aranjamente Feng Shui de primavara

Din perspectiva Feng Shui , pregatirea casei pentru primavara presupune eliminarea dezordinii si a lucrurilor invalmasite din interior, precum si un spatiu curat si deschis , aducand sugestia unei reinnoiri.

Primavara este perioada cea mai potrivita a anului pentru a te dedica atingerii unui nou nivel de prospetime , atat in casa cat si in viata.Acorda un timp mai mare lecturii astfel incat sa poti crea un simtamant ale renasterii si a oglindi astfel in interioritatea ta procesul efervescent din natura si achizitioneaza lucruri noi pentru casa.

Decorarea interiorului ar trebui sa acorde prioritate plantelor inflorite si culorilor delicate si proaspete ale elementelor naturale :

- verdele marului crud si un castaniu profund , umed , pentru elementul Feng Shui al lemnului

- albastrul pur , curat , pentru elementul Feng Shui al apei

- un galben delicat si culoarea roz pentru elementul Feng Shui al focului / luminii solare

Iti poti reimprospata bucataria si zona din fata usii principale cu un strat proaspat de vopsea sau var , iar pe usa de la intrare poti agata o coronita alcatuita din florile si frunzele de un verde crud al primaverii.

Amplaseaza o pereche de cristale naturale de cuart sau pietre de rau in dreptul usii principale , pentru a atrage asupra casei energia benefica sau puternicul Chi.

Verifica afluxul de energie din casa ta pentru a fi sigur ca esti deschis si pregatit sa primesti tot ce iti poate oferi viata.Totul incepe cu caminul tau, intrucat el este o reflectare a energiei tale personale.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Feng Shui - Cele 49 de zile de indeplinire a dorintelor

Remedii Feng Shui de atragere a dragostei
Aranjamente Feng Shui de primavara Aranjamente Feng Shui de primavara Reviewed by Diana Popescu on martie 05, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.