sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Feng Shui – Cele 49 de zile ale indeplinirii unei dorinte

Un asa-zis secret Feng Shui, provenit din lumea filosofiei taoiste si a magiei, ritualul celor 49 de zile ale semnaturilor este folosit in orient pentru indeplinirea unor dorinte precum gasirea iubirii adevarate, vindecarea unui apropiat sau atingerea unor obiective materiale. Acest procedeu, presupunand atat concentrare cat si rabdare sau perseverenta, se spune ca are darul de a calauzi energiile pozitive catre materializarea obiectivelor mult dorite.

Ritualul decurge in felul urmator…

Implinire dorinta
Mai intai, este necesar sa iti focalizezi gandirea catre dorinta ce ti-o doresti indeplinita, pana cand, in mod natural si relaxant, se formeaza o fraza sau o “deviza” precisa in mintea ta.

In urmatoarea etapa, trebuie sa scrii, cu claritate, cat mai lizibil, formularea (deviza) dorintei pe o simbolica “lista a dorintelor” (care poate consta dintr-un jurnal, un caiet sau o agenda). Este necesar ca dorinta sa fie scrisa de 49 de ori la rand, sub forma unei coloane.
Apoi, trebuie sa semnezi lista de 49 de ori, dupa unii intr-o coloana urmatoare celei ale consemnarii dorintei, dupa altii dupa fiecare formulare a dorintei.

Acest ritual trebuie sa aiba loc timp de 49 de zile consecutive. Daca se intampla sa sari peste o zi sau sa uiti in una din zile sa duci la indeplinire aceasta sarcina, trebuie sa reiei ritualul incepand cu prima zi.

Desigur, nu este deloc usor sa iti implinesti visurile, dar, cel putin, merita sa te straduiesti a le realiza …Cine stie de unde sare iepurele? Astfel incat, daca esti intr-adevar hotarat sa iti indeplinesti un anume obiectiv, va trebui sa respecti cu strictete regula celor 49 de zile consecutive.

Poate va intrebati daca am experimentat si eu acest ritual… Ei bine, l-am inceput de doua ori, incercand de ambele dati sa imi indeplineasc una si aceeasi dorinta, dar, fie lipsa de perseverenta, fie din cauza vartejului evenimentelor vietii de zi cu zi, nu am reusit sa duc pana la capat cele 49 de zile. Cu toate acestea, am intalnit pe cineva care, plin de credinta si dedicatie, a parcurs intreg intervalul de timp al ritualului si a pretins ca i s-a materializat un obiectiv mult aspirat!

Cat de eficient sau autentic este ritualul celor 49 de zile de implinire a unei dorinte depinde, as spune, de fiecare in parte, de un spirit hotarat dar, totodata, destul de flexibil pentru a permite (auto-) sugestia.Articole din acelasi domeniu in blog:

Feng Shui - Obiecte si simboluri norocoase

Remedii Feng Shui de atragere a dragostei

Monedele Feng Shui , simboluri norocoase de atragere a banilor si bogatiei

Feng Shui - Pregatirea casei pentru Craciun

Feng Shui si dormitorul indragostitilor

10 comentarii:

 1. Hmm interesant. Dar nu inteleg o chestie: in fiecare zi trebuie sa scriu de cate 49 de ori, sau o data pe zi timp de 49 de zile? Vreau sa incerc cu toate ca nu prea am incredere :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Astazi, 19 iulie am inceput procedur. Cred ca tine mult de autosugestie. Promit ca va comunic raspunsul meu pe 6 septembrie, sunt sigur ca va functiona autosugestia, mai ales ca numarul 49=7x7, deci de 7 ori cate 7.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am facut cele 49 zile cu o dorinta,facand in fiecare zi de 49 ori scris aceeasi dorinta timp de 49 zile..sincer, nu s-antamplat nimic..ieri am terminat:( dorinta ar fi trebuit sa se indeplineasca la sfarsitul celor 49 zile sau..poate sa dureze? as aprecia un raspuns, va rog.multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest ritual presupune să îţi scrii tu însuţi dorinţa, de mână, de 49 de ori, deoarece lucrul acesta îţi creează propriile energii speciale. După ce te gândeşti cu grijă la dorinţa ta, scrie-o calm şi clar de 49 de ori, apoi semnează-te de 49 de ori. După ce termini toate acestea fără să te mişti de pe scaun, arde toate foile de hârtie pe care ai scris şi pune o mărgea de cuarţ roz în cutia de argint a dorinţelor. Repetă ritualul în ziua următoare, până ce îl îndeplineşti 49 de zile la rând. Nu sări nici o zi, altfel trebuie să o iei de la capăt. În cea de-a cincizecea zi, înşiră toate cele 49 de mărgele de cuarţ roz pe o aţă şi poartă-le, ca să atragi dragostea şi relaţiile bune. Lasă cele două inimi în cutia de argint, şi pune-o pe aceasta în dormitor.

  RăspundețiȘtergere
 5. As vrea sa incerc si eu acest ritual dar nu stiu de unde sa procur acea cutie de argint pentru dorinte. Si inca ceva: nu s-a specificat in ritual nimic despre inimi.Despre ce fel de inimi este vorba si de unde putem sa le luam? Chiar mi-as dori sa primesc un rapuns mai detaliat ,va rog!

  RăspundețiȘtergere
 6. buna si as dori mai detaliat acest ritual pentru ca aici pe forum este scris in moduri diverse astept rasp va multumesc

  RăspundețiȘtergere
 7. asta totul depinde de noi ...daca ne autosugestionam pozitiv si credem in dorintele noastre ..ele se vor materializea..asa functioneaza legea atractiei:):)

  RăspundețiȘtergere
 8. de cativa ani imi fac lista cu dorinte la ziua de nastere, Craciun ,revelion si in general ceea ce imi doresc cel mai mult se indelineste.incercati cu incredere

  RăspundețiȘtergere
 9. now feng shui is famous in India also I think it will occupy all over the world no doubt
  ICC CRICKET WORLD CUP 2015
  HAPPY NEW YEAR WISHES 2016
  HAPPY VALENTINES DAY WISHES

  RăspundețiȘtergere