Horoscopul lunii aprilie 2010 - Zodia Berbecului

In general, aprilie pare a fi o luna pozitiva , cu atat mai mult cu cat planeta ta conducatoare, Marte isi continua evolutia benefica.Apar , desigur , si aspecte contradictorii, datorate atat influentelor planetelor, cat si impulsivitatii si tendintei tale de a-ti crea avantaje si de a-i considera pe ceilalti drept actori intr-o piesa regizata de tine.

Cea dintai zi a lunii aprilie 2010 iti va prilejui o oarecare efervesecenta intelectuala si o mai mare eficienta in comunicarea cu ceilalti.
Pe 2 aprilie , Mercur , cea mai rapida planeta a zodiacului , intra in casa resurselor si banilor Berbecului , favorizandu-ti idei financiare constructive , dar si alte calitati specifice acestei case.Un nou inceput in implinirea unor obiective materiale , usor incetinit la start datorita conjunctiei lui Mercur cu Saturn.
In 4 - 5 aprilie , cuadratul dintre Venus si Marte iti poate prilejui o izbucnire a frustrarilor mocnite de multa vreme , legate de idealuri propuse in viata sau de o nerealizata cale de a-ti pune in valoare creativitatea.
Planeta Saturn , simbol astrologic al limitarii si sarcinilor impovaratoare , intra in ziua de 7 aprilie in Fecioara , putand sa iti creeze unele probleme in cariera sau sanatate.De cele mai multe ori, astfel de dificultati sunt de suprafata , ele reprezentand pentru Berbec provocari care ii stimuleaza simtul combativ.
Pe data de 10 martie , sunt sanse sa devii mult mai motivat si mai impulsionat , sub influenta conjunctiei dintre planeta ta natala , Marte si distrugatorul sau transformatorul Pluton.Poate fi momentul unei complete revizuiri a vietii , sau a unei orbecairi printre obiective realiste si idealiste.O zi in care ar fi de recomandat sa iti pastrezi calmul , intrucat poti avea tendinta de a izbucni in accese de manie sau resentiment pe care le vei regreta ulterior.
Luna noua de pe 14 aprilie , care apare sub semnul tau planetar , semnifica un nou inceput, un prilej de a lasa deoparte vechi metehne si obiceiuri.
In 17 - 18 aprilie , miscarea retrograda a lui Mercur iti poate creea o stare ambigua , in care framantarea de a duce pana la capat cateva probleme de o relativa logica se poate impleti cu reluarea unei vechi ambitii de a invata ceva util in plan profesional sau dedicarea fata de o pasiune sau hobby.
Catre sfarsitul lunii aprilie , vei fi cuprins de o nevoie intensa de a socializa si a reinvigora relatiile cu rude mai indepartate sau mai apropiate , dar si de a redescoperi perspective seducatoare asupra dragostei.


Horoscopul dragostei Berbecului in aprilie 2010

Luna aprilie iti va oferi, de la inceput, odata cu intrarea lui Mercur in cea de-a doua ta casa , o noua perspectiva asupra sexualitatii, dar si , poate, dorinta de a-ti comunica la un alt nivel sentimentele care te insufletesc.
Poti fi atras de precumpanitor de latura sexuala , uitand cumva despre compatibilitatea emotionala .Acest aspect , adus de cuadratura lui Venus cu Marte , te poate impinge exclusiv in zona satisfacerii sexuale .Intr-o relatie de autentica iubire sau de casatorie , gelozia sexuala sau posesivitatea pot deveni o problema.
Usor obosit , dupa astfel de aventuri sau framantari , ajungi catre echilibru spre jumatatea lunii , cand Mercur , retrograd in casele a treia si a sasea , iti poate aduce o reevaluare fericita a partenerului , odata cu o patrundere subtila in sufletul si motivatiile cele mai profunde ale acestuia.O perioada propice intalnirii unei fiinte de sex opus , cu care poti incepe o relatie mai curand platonica.
Intrarea lui Venus in cea de-a treia casa a Berbecului, pe 24 - 25 aprilie , poate aduce catre un nou prag de implinire in casnicie sau intr-o relatie de durata, prin deschiderea unor noi cai de comunicare , mai mult sau mai putin erotice.


Horoscopul carierei si banilor Berbecului in martie 2010

Intrarea lui Mercur in cea de-a doua ta casa , pe 2 aprilie , iti deschide noi perspective asupra afacerilor sau modalitatii de a-ti asigura un aflux suplimentar de bani. Oricum , se pare , conservatorismul financiar te adusese in pragul stagnarii. Te poti descoperi animat de noi idei sau proiecte in activitatea de la serviciu.
Odata cu 6 aprilie , vei putea simti nevoia sa iti reexaminezi puterea de autoritate sau situatia din cariera profesionala.Ai , acum , oportunitatea sa te focalizezi pe cai mai eficiente sau sa gasesti raspunsuri inedite la niste intrebari care te framanta de multa vreme.Repozitionarea pe care o poti face acum , poate incepe sa dea roade catre sfarsitul acestei veri.
Tranzitul lui Mercur in cea de-a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) , incepand cu 7 aprilie , iti poate creea unele dificultati la serviciu.Zilele de munca vor parea ca trec din ce in ce mai greu , lipsa de noutate sau de provocari facandu-te sa vezi o corvoada in cele mai banale sarcini.Poate ca este timpul sa iti revezi obiectivele sau sa te gandesti la actualizarea CV-ului.
In cea de-a doua jumatate a lunii aprilie , aspectele financiare pot da navala in viata ta.Exista riscul sa apara niste oferte inselatoare, asa ca incearca sa ramai lucid si cu picioarele pe pamant.


Horoscopul sanatatii Berbecului in aprilie 2010

Caracterizat de o stare stabila , relativ buna de sanatate , Mercur retrograd in cea de-a sasea casa a Berbecului poate iti poate redestepta vechi ingrijorari asupra performantelor tale fizice , sau aduce informatii confuze si contradictorii asupra sanatatii tale.Oricum , este foarte probabil sa iti fie afectat , mai mult sau mai putin , sistemul nervos.Ar fi cazul sa iti faci noi examinari medicale , sa iti reevaluezi stilul de viata si munca si sa te dedici mai mult activitatilor in mijlocul naturii.

Horoscop lunar 2010 creat si interpretat astral de Diana

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in aprilie in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar aprilie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:



Zodia Berbecului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Berbecului


Zodia Berbecului si Dragostea


Zodia Berbecului. Citate , aforisme ,maxime

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii aprilie 2010 - Zodia Berbecului Horoscopul lunii aprilie 2010 - Zodia Berbecului Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.