Talismanele iubirii si magia astrala

Venus Amulet
Talismanul iubirii

Talismanele, create din materiale alese cu grija datorita corespondentelor lor astrologice si faurite in perioade de timp auspicioase, pot atrage si intari dragostea si pasiunea.

In crearea unui talisman de dragoste trebuie sa indraznim sa trecem dintr-o faza pasiva a vietii, de acceptare a actiunii stelelor, catre una activa, de manipulare a fortelor zodiacale. Marele lant al fiintarii conecteaza stelele cu lumea materiala.




Din perspectiva neoplatonica, corpurile astrale reprezinta o legatura esentiala intre lumea ideilor divine si lumea materiala.
Cu toate acestea, filozofii Renasterii nu au insistat, de obicei, asupra ideii ca totul poate fi determinat de soarta prin mecanismul subtil al fortelor zodiacale.
Ei au preferat sa se conduca dupa preceptele:
"Astra inclinant non necessistant " -“Stelele influenteaza, dar nu hotarasc implacabil (destinul)” si "Sapiens dominatur astris" -“Inteleptul guverneaza asupra stelelor”.

Corpul fizic si pasiunile pamantesti sunt sub dominatia stelelor, dar spiritul divin al omului este liber, si, poate, prin efort si determinare, sa reziste chemarilor trupului si ispitelor carnale, exercitandu-si, in acest fel, liberul arbitru.

Aceasta inseamna ca astrologia ar putea fi de folos atunci cand este vorba despre dragoste, casatorie sau viata de cuplu, intrucat, in aceste cazuri, ratiunea se da batuta in fata pasiunii.

Intelegerea semnificatiei metamorfozei corpurilor ceresti ar avea astfel, darul de a ne da pretioase indicatii asupra schimbatoarelor cai ale iubirii si dorintei.

Venus, cea mai populara planeta a iubirii, pare a fi si cel mai apreciat talisman al dragostei.

Talismanele lui Venus

Inceperea unei relatii de iubire si debutul unei casatorii sunt foarte favorabile, din perspectiva astrologica, atunci cand Venus, planeta dragostei, este sub semnul Taurului, al Balantei sau al Pestilor.
Cea mai auspicioasa perioada pentru un talisman al lui Venus este atunci cand planeta iubirii este in ascendent sau in mijlocul cerului (Medium Coeli) si nu este afectata de razboinicul Marte si, mai ales, de recele Saturn.

Alegerea unui timp potrivit pentru dragoste si casatorie face ca actiunile noastre sa se alinieze ciclurilor ceresti si ne mareste sansele de a ne bucura de succes sau fericire.

Daca vrem sa invocam dragostea si sa faurim un talisman care sa o atraga, trebuie sa ne concentram asupra cat mai multor elemente aflate sub influenta lui Venus , in perioada in care aceasta planeta este in maximul ei de putere.
Atat in intervalul de timp al fauririi talismanului, cat si cu prima ocazie in care este purtat, trebuie indeplinite cateva actiuni rituale, incluzand, de exemplu, meditatia si vizualizarea, astfel incat sa putem lega influentele talismanului de energia noastra personala.

Cateva dintre cele mai potente talismane ale lui Venus sunt:
talismanul Agrippa Venus,
talismanul triplei Venus,
talismanul Venus / Luna ,
talismanul lui Venus si Spica,
talsimanul Venus Picatrix ,
talismanul lui Venus in Taur,
talismanul lui Venus in Balanta,
talismanul lui Venus in Pesti.

Alte tipuri de talismane ale dragostei

Picatrix , este o lucrare specifica magiei astrale arabe, ce consta din duble talismane ale dragoste , fundamentate de harta astrala a nasterii celor doua persoane implicate.
Acest fel de talisman este caracterizat de o focalizare asupra unei fiinte anume, in locul unei energii generale, de ansamblu, a dragostei si pasiunii, atrase de un talisman al lui Venus.

Pentru crearea unui talisman Picatrix se folosesc doua talismane, unul specific ascendentului astral al celui care il poarta si un altul, faurit potrivit inaltului cerului casei zodiacale corespunzatoare celui dintai talisman. Cele doua talismane sunt atasate unul de celalalt si ingropate in apropierea casei persoanei a carei iubire este dorita.

Dublul talisman Picatrix are scopul de a atrage iubirea unei anumite femei sau unui anume barbat si este mult mai puternic sub acest aspect decat un talisman al lui Venus. Exista si un risc: talismanul Picatrix are potentialul de a face ca cel/cea care il poarta sa devina obsedat de persoana asupra careia se incearca sa se aduca magia.

Un alt tip de talisman al dragostei este  legat  de a douazeci si sasea case a Lunii.

Casele Lunii consista din 28 de cicluri ale Lunii relative a stelelor fixe.

Aceste cicluri sunt diferite de fazele lunii, fiind caracteristice magiei astrologice.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Talismanul Agla

Simboluri si amulete antice egiptene

Talismanul lui Solomon

Talismanul lui Jupiter
Talismanele iubirii si magia astrala Talismanele iubirii si magia astrala Reviewed by Diana Popescu on mai 08, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.