Horoscop Gemeni iunie 2015

Horoscopul Gemenilor iunie 2015 scoate in evidenta o integrare inspirata si cordiala printre oameni, recladirea relatiilor cu persoanele apropiate si o serie de reusite importante datorate optimismului, gandirii pozitive si neastamparului de a actiona cu totul altfel decat iti dicteaza obisnuintele, prejudecatile altora si rutina de toate zilele. Daca in cariera te poti lovi de unele dificultati si este necesar sa-ti  pastrezi perseverenta, pe plan financiar lucrurile tind sa-ti mearga bine, atata vreme cat iti asumi o atitudine cat mai activa si mai motivanta.

Horoscop Gemeni iunie 2015 | Horoscop general


Solutiile unor probleme care-ti macina de ceva timp relatiile cu oamenii, in special cele din parteneriate, sunt pe cale sa iasa la lumina pe 2 iunie 2015, gratie aparitiei Lunii pline in Sagetator si a VII-a casa a Gemenilor. Pari sa atragi de partea ta persoane entuziaste, care dau dovada de convingere si consecventa in urmarirea telurilor lor. Ele te incurajeaza si te motiveaza sa pui mai mult suflet in legaturile de parteneriat si sa extragi cat mai numeroase foloase din acestea, creandu-ti astfel un mare numar de oportunitati personale si sociale.

Gemeni
O fericita integrare in viata sociala se intrevede odata cu 5 iunie, ziua debutului tranzitului lui Venus in Leu si a III-a ta casa. Te simti ca pestele in apa printre ceilalti, iar oamenii iti cauta mai des tovarasia datorita bunavointei, onestitatii si carismei care te caracterizeaza. Discutiile cu prietenii sunt insufletite, infierbantate, si confruntarile ideilor tale cu altele diferite, chiar opuse uneori, iti ascut mintea si te ajuta sa iti clarifici convingerile. Nu este exclus sa fii solicitat frecvent sa mediezi un conflict, sa impaci persoane apropiate ajunse intr-o disputa din pricina unor opinii aparent ireconciliabile.

Sextilul dintre Marte si Jupiter din 6 iunie 2015 se aliniaza tendintelor anterioare. Esti tot mai eficient in comunicarea cu altii, si debordezi de curaj, incredere si optimism. Desi nu eziti sa ii sprijini pe cei din jur, nu iti pierzi din vedere obiectivele. Esti strabatut de un inalt spirit competitiv, esti predispus sa te angajezi cu placere in activitati sportive si sa dai tot ce ai mai bun din tine intr-un sport preferat. Nu suporti sa fii inchis intre patru pereti, tinzand mai degraba sa te lasi in voia spontaneitatii atunci cand simti chemarea spre aventura. O calatorie inceputa astazi iti poate prilejui surprinzatoare revelatii.

Pe 9 iunie, sextilul Soarelui cu Jupiter si cel al lui Marte cu Uranus continua sa iti furnizeze o atitudine pozitiva fata de viata. Nu iti limitezi optiunile la cararile batatorite ale existentei, ci ti le proiectezi spre nenumarate noi posibilitati. De fapt, tinzi sa deraiezi de la rutina zilnica, sa iti exprimi libertatea si independenta facand cu totul altceva decat ceea ce se asteapta de la tine. O initiativa iesita din comun, precum si asumarea unor riscuri te pot duce la rezultate uluitor de bune.

Distractiile si placerile isi cer cu insistenta drepturile ca urmare a sextilului dintre Mercur si Uranus de pe 10 iunie 2015. Este o zi consacrata vestilor bune. Capacitatea de a spune cuvintele potrivite la momentul potrivit iti faciliteaza relationarea cu ceilalti. Un prieten aflat la necaz gaseste sprijin si alinare in tovarasia ta. Iesirea din pasivitate iti garanteaza contactul cu persoane dornice sa se alieze telurilor tale.

Soarele in sextil cu Uranus pe 11 iunie iti scoate inca o data la iveala avantajele de care te poti bucura atunci cand te desprinzi de obisnuintele de zi cu zi. Iti afirmi fara sovaiala autonomia, iar acest lucru iti ingaduie sa le arati altora si sa iti dezvalui tie insuti ceea ce te face special, unic. Demersurile inedite in care te lansezi te improspateaza si te revitalizeaza.

Pe 14 iunie 2015, Soarele in conjunctie cu Marte anunta o zi prielnica unor noi inceputuri, si nu concentrarii pe continuarea unor planuri laborioase. Pentru ca initiativele tale sa aiba ecou pe termen lung este bine sa te asiguri ca iti canalizezi energia spe ceea ce iti doresti cu adevarat. Te poti dedica unui proiect de perfectionare a sinelui si a abilitatilor tale. Daca te simti impovarat de obligatiile zilnice, te poti energiza printr-un program de exercitii fizice bine pus la punct.

Luna noua rasarita pe 16 iunie in Gemeni aduce o briza de aer proaspat in viata ta, punandu-ti la dispozitie noi idei si informatii, si o perspectiva diferita, innoitoare, despre infatisarea ta si modul cum relationezi cu oamenii. Alegerea celor mai bune cai de a te exprima, de a-ti arata autentica ta fata este cheia succesului in folosirea vestilor imbucuratoare care iti parvin.

Un prea larg evantai de optiuni te determina sa ai dificultati in a lua o hotarare decisiva. In acest fel se manifesta, pe 23 iunie 2015, cuadratul lui Mercur cu Neptun. Deoarece esti tentat sa accepti prea multe si diverse puncte de vedere, iti poti pierde sirul gandurilor sau concentrarea. In acesta zi nu este indicat sa iti iei angajamente ci, mai curand, sa te complaci in visare si sa iti pui lacat la gura. Cu cat dai mai putina atentie celorlalti, cu atat mai mult poti sa iti zagazuiesti tendinta de a da glas unor secrete bine pastrate pana acum.

Horoscop Gemeni iunie 2015 | Horoscop dragoste


Pana pe 5 iunie, tranzitul lui Venus in Rac isi face simtite influentele, asa cum sunt ele prefigurate in Horoscopul dragostei Gemenilor mai 2015.

Prezenta lui Venus in a treia casa a Gemenilor ii indeamna, odata cu 5 iunie 2015, pe nativii singuri sa iasa din carapacea complexelor si timiditatii, si sa farame lanturile care ii tineau intr-o relativa izolare. Daca nu ai inca un partener, nu mai sta pe ganduri si iesi cat mai des in lume, in compania prietenilor si cunostiintelor, lasa-te vazut si creaza-ti conexiuni cu cat mai multi oameni. In acest context, ai sporite sanse de a cunoaste o persoana deosebita prin interactiunea cu ceilalti, cu ocazia unei scurte calatorii, a unei petreceri sau a unui eveniment social. Daca esti deja angajat intr-o relatie de cuplu, Venus iti da o mana de ajutor sa inlaturi o neintelegere ori o cearta cu persoana iubita. Planeta dragostei nu se da inapoi de la nimic pentru a demola orice fel de bariere din comunicarea cu tovarasul tau de viata. Este vremea cea mai prielnica pentru a-ti marturisi cele mai adanci sentimente sau pentru a fi luat prin surprindere de o furtunoasa declaratie de dragoste.

Horoscop Gemeni iunie 2015 | Horoscop bani si munca


Din 11 iunie 2015, Neptun devine retrograd in Pesti si a X-a casa a Gemenilor, vestind o perioada ce necesita o abordare cat mai minutioasa si mai disciplinata a vietii profesionale. Esti inclinat sa visezi cu ochii deschisi la marete realizari din cariera, fara a lua insa masuri concrete in acest sens si fara a baga in seama micile dar importantele oportunitati din preajma ta. Nu te increde peste masura in amabilitatea si sinceritatea colegilor, si straduieste-te sa nu cazi in plasa unor manevre dubioase, a unor comploturi si barfe care nu au de a face in nici o privinta cu sarcinile si responsabilitatile tale.

Saturn in miscare retrograda in Scorpion si a VI-a ta casa te pune la incercare, incepand cu 15 iunie, in scopul de a te face mai puternic si mai eficient in munca. Pregateste-te asadar sa faci fata unor piedici sau unor limitari in colaborarea cu colegii si in impunerea ideilor tale. Daca nu iti sunt recunoscute meritele si eforturile, nu te lasa purtat pe panta dezamagirii. Numai prin perseverenta te asiguri ca straduintele tale de pana acum nu au fost in zadar. Chiar daca nu esti satisfacut de jobul tau, nu il parasi inca, intrucat, in aceasta conjunctura astrala, iti va fi greu sa iti gasesti altul. In august, la finalul acesti tranzit, te vei afla intr-o pozitie foarte favorabila evolutiei carierei tale.

O statornica focalizare catre bunastarea materiala este de asteptat sa se instaureze odata cu 21 mai 2015, atunci cand Soarele patrunde in Rac si a doua casa a Gemenilor. Te simti imboldit sa iti reconfigurezi preocuparile financiare, sa faci rost de mai multi bani, fara a te da inapoi de la nici un efort. Cu cat ai portofelul mai plin sau contul din banca mai gras, cu atat mai mult te simti in siguranta. Din acelasi motiv, este posibil sa fii predispus sa achizitionezi obiecte de valoare, dar acest impuls trebuie sa fie supravegheat cu grija, pentru a nu-ti dezechilibra balanta financiara. Stapanit de un oarecare conservatorism, nu ai de gand sa te dedai unor riscuri sau unor noi demersuri.

Marte in Rac si a II-a ta casa accentueaza, din 24 iunie, influentele solare. Esti traversat de preocuparea de a pune la adapost tot ce ai castigat pana in prezent. Marte iti ofera conditiile de a-ti extinde resursele de venituri si a acumula posesiuni de pret. Chiar daca renunti la unele cheltuieli cu care erai obisnuit, in locul lor par sa apara altele noi, determinate de spiritul de initiativa care nu iti da deloc pace.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni mai 2015
Horoscop Gemeni iunie 2015 Horoscop Gemeni iunie 2015 Reviewed by Diana Popescu on mai 07, 2015 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Noile deprinderi necesită un anumit grad de disciplină pentru a ajunge să prindă rădăcini adânci, devenindu-ne o a doua natură, dar construindu-ne pas cu pas obişnuinţa succesului, acumulând reuşite mici şi mari, ne obişnuim, treptat, şi cu disciplina. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:zeul_osho@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună
    Am o mare nedumerire,eu sunt născut pe 23051980 in jurul orei 1 dimineața si nu stiu care este ascendentul .Din cate am auzit ,dupa 35 de ani are o acțiune asupra pers ,ascendentul. Ce îmi puteți spune? Va mulțumesc Catalin!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca sa iti pot raspunde cat mai precis, trebuie sa imi precizezi si locul nasterii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara!
      Locul nașteri este Brașov ,23. 05. 1980 ,in jurul orei 1 dimineața..... plus/ minus ... vă menționez că mai am un frate geaman el sa născut primul iar eu al doilea....la o dif de 5/10 minute . Vă mulțumesc frumos!

      Ștergere
    2. Buna, Catalin. Ascendentul tau este Varsator (2°42').

      Ștergere
    3. Bună! Vă mulțumesc frumos!

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.