Horoscop Gemeni mai 2015

Horoscopul Gemenilor mai 2015 insista asupra afirmarii si dezvoltarii personalitatii in interactiunea cu ceilalti, a unei sporite competitivitati, vitalitati, hotarari si perseverente in urmarirea telurilor esentiale, a invigorarii increderii in tine insuti si in abilitatile tale.

Horoscop Gemeni mai 2015 | Horoscop general


Gemeni
Incepand cu 1 mai 2015, tranzitul lui Mercur in Gemeni si intaia ta casa te indeamna sa dai intaietate constientizarii rolului tau in lume si felului cum iti afirmi individualitatea. Strabatut  de o mare mobilitate mentala si un inalt spirit competitiv, ai darul de a te exprima elocvent, convingator, atat in scris, cat si in comunicarea verbala. Tinzi sa iti extinzi frontierele cunoasterii, sa treci prin experiente de viata inedite, capabile sa iti stimuleze dezvoltarea intelectuala, evolutia personalitatii. Ai potentialul sa te afirmi in invatatura sau intr-o munca necesitand o gandire limpede si speculativa.

Opozitia dintre Mercur si Saturn din 3 mai te face sa te concentrezi mai ales asupra lucrurilor de detaliu ale demersurilor tale principale. Comunicarea cu ceilalti iti poate crea dificultati. Oamenii par sa se tina de capul tau, cautand cu insistenta sa se bage in treburile tale ori iti dea sfaturi si indrumari pe care nu-ti trece nici prin ruptul capului sa le ceri. Desi indoiala fata de tine insuti tinde sa iti dea tarcoale, daca ramai focalizat pe interesele tale si dai dovada de flexibilitate, poti inregistra progrese deloc neglijabile.

Sanatatea, munca si activitatile zilnice, de rutina, impun sa fie regandite si abordate intr-o alta maniera sub vibratiile Lunii pline de pe 4 mai 2015 din Scorpion si a VI-a casa a Gemenilor. Pentru a-ti mari vitalitatea, este esential sa iti asumi un stil de viata mai disciplinat si sa renunti la niste tabieturi paguboase.

Pretuirea si chiar dragostea fata de tine insuti sunt pe cale sa ajunga la inalte cote odata cu 8 mai, atunci cand Venus isi face intrarea in Rac si a II-a ta casa. Fereste-te insa sa ii privesti de sus pe cei din jur, intrucat acestia s-ar putea simti tentati sa-ti puna bete in roate numai si numai pentru a se bucura de necazurile tale. Gandirea pozitiva si optimismul par sa iti scoata norocul in cale mai des decat de obicei.

Mercur in cuadrat cu Neptun iti pune in fata, pe 9 mai 2015, o larga paleta de optiuni, dandu-ti de furca in a face o alegere decisiva. In aceasta zi nu este bine sa te angajezi in nimic serios, ci, mai degraba, sa iti lasi mintea sa zburde si sa te bucuri de viata impreuna cu niste persoane apropiate. Fii cat mai discret in privinta problemelor personale, pentru ca niste oameni de care nu esti legat afectiv sunt gata sa te barfeasca sau sa raspandesca zvonuri rautacioase despre tine.

Din 12 mai, tranzitul lui Marte in Gemeni si prima ta casa te inalta deasupra frecusurilor cu cei din preajma ta si este gata sa iti aseze pe crestet cununa de invingator. Ai prilejul sa dai tot ce ai mai bun in tine si sa termini pe locul intai intr-o competitie din plan social ori profesional, sa devii, printr-o brusca intorsatura a sortii, un lider sau deschizator de drumuri. In aceste conditii, ti se recomanda sa iti prefectionezi inzestrarile, talentele, sa pui la punct un ferm program de autoperfectionare. Plin de energie si competitivitate, ai predispozitia de a lua o  gramada de initiative pentru a-ti pune proiectele in aplicare.

Responsabilitati si obligatii neglijate, trecute cu vederea, sunt pe pragul de a da buzna in existenta ta pe 15 mai 2015, o zi marcata de opozitia lui Marte cu Saturn. Este posibil, de asemeni, sa ai niste dispute cu parintii sau un sef. Cu cat stii mai clar ce anume iti doresti, cu atat mai mult ai sansa de a avea importante impliniri.

Pe 18 mai, Luna noua din Taur si a XII-a casa a Gemenilor te poate inspira sa te dedici meditatiei asupra vietii tale si a traseului tau spiritual. Imaginatia plina de forta este in masura sa iti deschida ochii asupra unor promitatoare perspective si sa dea ghes unei eficiente creativitati. Daca ai rabdarea sa iti asculti mesajele interioare, sa iti deslusesti calauzirea spirituala, poti depasi cu dezinvoltura orice fel de obstacole din lumea materiala.

Odata cu 21 mai 2015, parcursul Soarelui in Gemeni readuce in prim plan impactul personalitatii tale asupra celorlalti. Nazuiesti sa ai parte de o sporita independenta, iar impresionantul potential energetic pe care il ai la dispozitie te imboldeste sa te implici in activitati fizice si in aprige competitii. De fapt, imbunatatirea tonusului fizic si mental iti inalta increderea in tine insuti, te ajuta sa iti maresti sfera de influenta din plan social, sa iti impui nestanjenit de nimic vointa si interesele.

Ca efect al cuadratului dintre Marte si Neptun din 26 mai, capacitatea de a privi cu onestitate in tine insuti si in ceilalti te poate ajuta sa iti distingi lacunele care iti impiedica dezvoltarea. Poti evita situatii neplacute daca reusesti sa dai dovada de intelegere, bunatate si ratiune in interactiunea cu cei din jur. Pari sa impresionezi prin reusite de exceptie atunci cand nu iti impui niste standarde inguste si te ocupi de ceea ce este cu adevarat prioritar.

Gandeste-te temeinic la consecintele oricarei actiuni inainte de a te lansa in ea! Conjunctia lui Mercur cu Marte de pe 27 mai 2015 te sfatuieste sa iti tii in frau nerabdarea si sa nu te lasi in voia impulsivitatii. Discutiile cu cei apropiati sunt mai infierbantate astazi, cu atat mai mult cu cat nu vrei cu nici un pret sa renunti la puctele tale de vedere.

O alta conjunctie, intre Soare si Mercur, ce are loc pe 30 mai, te imbie sa dai glas ideilor si aspiratiilor mai mult sau mai putin secrete, care te framanta de multa vreme. Telefoanele si mesajele primite in aceasta zi au un mai mare impact asupra ta decat altadata. Pari sa primesti si sa raspandesti numeroase informatii de valoare, sa te dedici unei multitudini de preocupari. Totodata, o scurta calatorie iti poate devia gandurile de la treburile zilnice.

Pe 31 mai 2015, cuadratul Soarelui cu Neptun tinde sa provoace un relativ haos in traiul cotidian. Daca te impotrivesti acestuia, nu faci, de fapt, decat sa-ti creezi si mai multe probleme. Lasa-te purtat de val si vei reusi sa iti dai seama mai repede ce se intampla. Oricum, in acest context astral, ti se pune la incercare capacitatea de a face diferenta dintre iluzie si realitate. Nu te angaja in nimic important decat daca intelegi in profunzime despre ce este vorba!

Horoscop Gemeni mai 2015 | Horoscop dragoste


Calatoria planetei Venus in Gemeni continua sa se faca simtita pana pe 8 mai, asa cum este descrisa in Horoscopul dragostei Gemenilor aprilie 2015.

Gratie tranzitului lui Venus in a II-a ta casa, incepand cu 8 mai 2015, viata ta sentimentala tinde sa castige in stabilitate, mai cu seama daca esti intr-o relatie de cuplu de cursa lunga. Ai inclinatia sa te simti mai bine alaturi de un vechi partener care iti cunoaste foarte bine preferintele si obisnuintele, decat alaturi de unul nou, in stare sa te faca sa deraiezi de pe fagasul vietii tale de zi cu zi. Este posibil sa primesti un cadou neasteptat de la tovarasul tau de viata sau de la cineva care aspira sa iti cucereasca inima.

Horoscop Gemeni mai 2015 | Horoscop bani si munca


Luna plina rasarita pe 4 mai in a VI-a ta casa iti atrage atentia asupra unei necesare reorganizari a locului de munca sau a modului cum iti desfasori activitatea de la serviciu. Daca esti silit sa ai de a face cu niste colegi de munca iritanti sau cu niste sarcini extrem de laborioase, incearca sa iti pastrezi calmul, sa te eliberezi de orice te-ar putea distrage si sa iti focalizezi eforturile pe ceea ce stii cel mai bine sa faci.

Din 8 mai, prezenta lui Venus in a II-a casa a Gemenilor este in masura sa iti sprijine o marire considerabila a veniturilor. Chair daca nu ai un job, este de asteptat sa-ti intre, intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin din senin, niste bani bineveniti in buzunare. In acelasi timp, poti avea de profitat din punct de vedere financiar dintr-o afacere, eventual dintr-o tranzactie legata de un obiect de arta. Daca fosnetul bacnotelor in plus din portofel te poate imbia sa te dedai unor cheltuieli extravagante, nu uita ca acest tranzit al planetei dragostei este destul de scurt si, in curand, niste zile ceva mai negre vor putea fi depasite mai usor daca ai niste bani albi la ciorap.

Pe 23 mai 2015, Soarele ajunge in opozitie cu Saturn. Frustrat de obstacolele din afaceri si de la serviciu, poti avea senzatia ca oamenii, mai cu seama unii superiori, cauta cu tot dinadinsul sa te obstructioneze, sa se puna in calea straduintelor tale. Mai putin increzator in tine insuti, pari sa interpretezi orice opozitie fata de demersurile tale drept un afront personal, fiind, din aceasta pricina, predispus sa cazi usor in capcana dezamagirii ori deprimarii. Apeleaza cat mai mult la obiectivitate, si vei trece fara mari probleme si peste acest hop.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni aprilie 2015
Horoscop Gemeni mai 2015 Horoscop Gemeni mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 18, 2015 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.