Horoscop Gemeni 2015

Horoscopul Gemenilor 2015 prefigureaza o fericita interactiune sociala, inchegarea de noi prietenii si parteneriate, dar si dezideratul de a evalua oamenii cu care te asociezi, o imbunatatire a relatiilor cu familia, o viata sentimentala uneori contradictorie si una profesionala necesitand adaptabilitate, rabdare si perseverenta.

Horoscop Gemeni 2015 - Horoscop general

Horoscop 2015 - Gemeni
Horoscop Gemeni 2015
In anul 2015, Pluton continua sa navigheze pe cerurile Capricornului si ale celei de-a opta case a Gemenilor, indemnandu-te sa te scufunzi in adancurile sufletului tau pentru a gasi comori ascunse de subconstient si a-ti deslusi intentiile, impulsurile si dorintele secrete.  Aspiratia de a-ti extinde puterea asupra ta si a altora se impleteste cu obsesia de a nu fi la mana nimanui din punct de vedere material ori emotional. Intre 16 aprilie si 24 septembrie 2015, tranzitul retrograd al planetei Pluton poate marca moartea simbolica a unui aspect al vietii sau soartei tale, dar si sansa unei renasteri a sinelui. Uneori, acest aspect astral este asociat cu ispita de a te lasa in voia unor tendinte negative ale personalitatii tale, cu cedarea in fata zonei intunecate a sufletului tau. Tocmai de aceea, se impune un sporit autocontrol si o mai adanca constientizare a mesajelor transmise de subconstient.

Uranus ramane si in acest an in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor, intr-un sector astrologic aflat sub directa sa guvernare. Aceasta planeta favorizeaza relatiile de prietenie, dar te imboldeste ori te forteaza sa fii extrem de selectiv in alegerea oamenilor de care te apropii. Desi iti poti face noi amici, este posibil, asadar, sa renunti la unii dintre ei, mai ales daca incearca sa-ti impuna limite, sa-ti ingradesca libertatea de miscare si nu reusesc sa-ti inteleaga ideile originale ori inovatoare. Uranus nu face, astfel, decat sa puna accentul asupra pastrarii autenticitatii tale in interactiunea sociala. Niste oameni ajunsi in imediata ta apropiere, mai cu seama unii ce ies in evidenta prin personalitatea lor neobisnuita, pot sa-ti deschida mintea spre noi orizonturi, sa iti releve noi dimensiuni si oportunitati ale existentei. Incepand cu 25 iulie si pana pe 25 decembrie 2015, tranzitul retrograd al lui Uranus poate da nastere unor spectaculoase rasturnari de situatie in unele legaturi de prietenie, unor tradari sau evenimente avand potentialul de a le destrama pentru totdeauna.

Saturn strabate in 2015 atat teritoriile Scorpionului, cat si pe cele ale Sagetatorului. De inceputul anului si pana pe 15 iunie 2015, Il aflam pe Saturn in Sagetator si a saptea casa a Gemenilor, un loc in care iti poate pune la incercare parteneriatele din plan personal, social si profesional. In acest context, poti sa iti dezvaluiesti atitudinea gresita  si conformismul din astfel de relatii sau, din contra, sa te vezi nevoit sa renunti la unele ce s-au dovedit in mod constant a fi paguboase si lipsite de beneficii. In acelasi, chiar daca iti da batai de cap, interactiunea cu rivalii, competitorii sau dusmanii tai iti poate oferi niste utile lectii despre focalizare, perseverenta si chiar inaltime morala. Aceste influente astrale reapar odata cu 18 septembrie 2015, atunci cand Saturn revine in aspect direct in Scorpion. Intre 14 martie si 15 iunie 2015, Saturn retrograd in Sagetator pare sa acutizeze tendintele anterioare, asa ca trebuie sa fii mai ferm in optiunile tale si sa nu te lasi descurajat de aspectele negative ce sunt pe cale sa iasa la lumina in asocierile cu altii.

Jupiter isi incheie drumul retrograd in Leu si a treia casa a Gemenilor pe pe 8 aprilie 2015, punand capat unui ciclu al vietii tale de-a lungul caruia ai fost probabil indreptatit sa iti evaluezi comunicarea cu ceilalti, eficienta sa si felul cum poti sa ti-o imbunatatesti, in care ai avut ocazia sa pornesti intr-o lunga calatorie, mult timp amanata, si sa reiei legatura cu un vechi si indragit prieten. Traseul direct al lui Jupiter iti da din nou prilejul, odata cu 8 aprilie, sa iti impui opiniile si ideile, sa iti promovezi cu succes interesele si telurile. Pari a avea tendinta de a fi mai putin egosit, de a-i intelege pe oameni, a avea mai multa rabdare cu ei si a-i ajuta atunci cand au nevoie. Treci printr-o perioada favorabila extinderii contactelor cu familia, rudele si prietenii, inchegarii unor noi relatii de amicitie ori asociere, trecerii cu brio peste niste testari ori examane. Optimismul care te caracterizeaza acum tinde sa iti puna in cale numeroase oportunitati. Esti strabatut de un neostoit dinamism, si pari a nu avea deloc stare, a fi mereu pe drumuri, in vizite ori calatorii. Nu este exclus sa-ti cumperi o masina, sa-ti iei un permis auto, sa achizitionezi un nou telefon sau calculator. Cu toate ca pari a fi cat se poate de increzator in aptitudinile si resursele tale interioare, trebuie sa iti controlezi predispozitia de a fi arogant.

Pe 8 august 2015, Jupiter intra in Fecioara si a patra casa a Gemenilor, instaurand o atmosfera de armonie, buna intelegere, in relatia cu familia. Ai oportunitatea de a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi, de a-ti aprofunda, optimiza conexiunea cu ei, si a da uitarii vechi certuri si contraziceri. Confortul locuintei interfereaza cu setea de a invata, asa ca poti sa incepi sa studiezi acasa lucruri care te pasioneaza, legate eventual de alte culturi, limbi straine, diverse perspective filosofice, religioase ori politice. Pari fi captivat de un plan de a-ti mari casa sau a o redecora. Poti avea mai multi musafiri decat de obicei, sau chiar sa gazduiesti o vreme niste oameni sositi de pe indepartate meleaguri.

Horoscop Gemeni 2015 - Horoscop dragoste

Calatoria lui Pluton in a opta ta casa daruieste, de obicei, o sporita intensitate in relatiile de dragoste. Autenticitatea atasamentului tau fata de fiinta iubita depinde de felul cum intelegi dorintele sale si pe ale ale tale insuti in ceea ce priveste intimitatea conexiunii voastre amoroase. Nu te feri sa discuti deschis cu partenerul tau despre dragoste. Oricum, Pluton netezeste calea spre o fierbinte impartasire a senzualitatii din legaturile de cuplu.

Viata sentimentala te poate provoca sa iti pui niste inconfortabile intrebari in 2015, intre 1 ianuarie si 14 martie, si incepand cu 18 septembrie pana la sfarsitul anului, aceste perioade fiind asociate cu tranzitul direct al lui Saturn in a VII-a casa a Gemenilor. Pari a fi pus in situatia de a-ti testa relatia de cuplu, de a-ti pune intrebari despre stabilitatea si autenticitatea acesteia, despre felul cum reusesti sa fii responsabil fata de partenerul tau si sa te faci placut de el. Pari a descoperi ca mentinerea conexiunii afective iti solicita mai multe eforturi ori ca legatura cu tovarasul tau de viata a devenit prea slaba sau lipsita de viabilitate. Daca nativii singuri se pot angaja intr-o idila numai daca o fac cu seriozitate, cei aflati intr-o adevarata comuniune cu persoana iubita au ocazia de a-ti intari impartasirea afectiva.

Horoscop Gemeni 2015 - Horoscop bani si munca

Pluton isi face simtita prezenta in aceasta componenta a vietii Gemenilor punandu-ti la incercare seriozitatea implicarii in chestiunile financiare. Adeseori, se pare ca nu te poti baza pe banii ori ajutorul financiar al altora, fiind necesar sa te descurci de unul singur, numai prin eforturile si abilitatile tale. Este bine sa verifici cu rigurozitate domeniile in care iti investesti banii si persoanele care iti propun colaborari in afaceri.

Creativitatea si imaginatia sunt pe mai departe in 2015 darurile oferite de parcursul lui Neptun in Pesti si a zecea casa a Gemenilor. Uneori, in plan profesional, este mai bine sa te lasi in voia instinctelor tale decat sa analizezi totul la rece, in detaliu. De asemeni, este posibil sa fie nevoie sa dai dovada de o mare flexibilitate in cariera, sa nu te opui unor schimbari, ci sa te adaptezi lor si sa tragi cat mai multe foloase din ele. In intervalul 11 iunie - 18 noiembrie 2015, din pricina turnurii retrograde a lui Neptun, iti poate fi dificil sa intrevezi directia spre care ar trebui sa te indrepti in sfera profesionala, constatand in unele cazuri ca ai ajuns intr-o fundatura sau ca ai mers pe un drum ocolit in ceea ce priveste obiectivele tale. In aceasta perioada, este de dorit sa-ti supraveghezi pornirea spre idealism si inclinatia de a intra in aprige dispute cu superiori ori oameni influenti de la serviciu.

Perioada 15 iunie - 1 august 2015, marcata de aspectul retrograd al lui Saturn in a sasea casa a Gemenilor, pare a necesita sporite eforturi si a-ti pune in fata mai multe obstacole in viata profesionala. Poti sa te simti limitat in conlucrarea cu colegii si in exprimarea ideilor tale. Pe de alta parte, exista posibilitatea sa nu iti fie recunoscute meritele sau contributiile, sa ii vezi pe altii incununati cu laurii muncii tale. Desi poti fi foarte dezamagit de slujba ta, nu renunta inca la ea, intrucat iti va fi greu sa iti gasesti alta in aceasta conjunctura. Aminteste-ti ca telul lui Saturn este sa te faca mai puternic si mai eficient, asa ca pastreaza-ti perseverenta, si nu-ti pierde speranta, mai ales ca la sfarsitul acestui tranzit, intre 1 august  si 18 septembrie 2015,  te vei descoperi intr-o pozitie avantajoasa dezvoltarii carierei tale, gratie intoarcerii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion.

In primele sapte luni ale anului 2015, Jupiter in a treia ta casa contracareaza intr-o oarecare masura influentele saturniene, si vesteste o vreme oportuna pentru afaceri, negocieri si semnarea unor contracte, mai cu seama daca lucrezi in vanzari sau comert. Se anunta, de asemeni, insemnate beneficii pentru nativii a caror joburi au de a face cu comunicarea, transportul si calatoriile.

Horoscop Gemeni 2015 - Horoscop sanatate

Din 15 iunie pana pe 1 august 2015, tranzitul retrograd al lui Saturn in Scorpion si a sasea ta casa insista asupra starii tale de sanatate. Asta nu inseamna neaparat ca iti va crea sau iti va dezvalui mari probleme de sanatate, ci ca te va avertiza sa acorzi mai multa atentie trupului tau si sa fii mai grijuliu fata de obiceiurile daunatoare ce-ti pot afecta tonusul fizic si psihic.

Poti urmari in amanunt previziunile astrologice din acest an urmarind horoscopul lunar 2015 de pe Blogul Dianei.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Evenimente astrologice in horoscopul 2015

Horoscop Gemeni 2014

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscop Gemeni 2015 Horoscop Gemeni 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2014 Rating: 5

9 comentarii:

  1. "Scrii si tot scrii..." si bine faci , pentru ca scrii frumos, despre lucruri interessante! Felicitari ! Si te rog sa continui! Te imbratisez. O geamana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te imbratisez cu drag Diana!Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu pe tine. Chiar daca nu te cunosc, simt cumva caldura si sinceritatea ta.

      Ștergere
  3. Esti bine documentata si mi ai transmis o stare de confort deosebita!felicitari!!!Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Carmen. Si eu ma simt bine atunci cand ii fac pe altii sa se simta bine.

      Ștergere
  4. Wow multumesc mult Diana te ador! Catalin

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc!!
    desi unele lucruri nu s extrem de clar precizate..

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.