Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Taurului

In luna iunie, Taurul va exulta in genere de o energie de zile mari , o energie impartita in mod benefic intre iubire si cariera.

Sa incepem cu planetele aflate in aspect retrograd in iunie 2010…Mercur retrograd in Varsator pare a te descumpani .Chiar atunci cand te credeai in centrul atentiei , trebuie sa iti reformulezi abordarea celor din jur.Imaginea ta publica devine controversata , asa ca va fi necesar sa te afirmi cu o mai mare claritate in plan social si profesional , mai ales datorita faptului ca pasiunea ta de a vedea lucrurile in mod global te poate face sa neglijezi amanunte esentiale.
Pluton retrograd in Capricorn marcheaza nevoia de transformare si descoperirea adevarului tau interior.Un astfel de tranzit are darul de a-ti infuza nevoia de purificare atat mentala cat si spirituala.Pentru unii nativi din Taur , acest aspect astral poate provoca senzatia ratacirii , derutei sau pierderii eului.Contracararea acestei tendinte se poate realiza numai prin focalizarea asupra lucrurilor cu adevarat importante din viata ta.

In ziua de 6 iunie ,subtilul Jupiter isi incepe calatoria pe taramurile febrilului Berbec , aducandu-ti beneficii din urma unor actiuni ferite de ochii celor din jur si anuntandu-ti un ciclu din viata in care vei fi mult mai sensibil si mai afectuos.Jupiter in Berbec , adica in a XII-a ta casa , este cunoscut pentru protectia spirituala pe care o acorda. , astfel incat , in urmatoarea perioada , te vei putea elibera de tendintele autodistructive si temerile ingropate adanc in sufletul tau .Este posibil sa te dedici unor actiuni caritabile sau de voluntariat .

Intrarea navalnicului Marte in Fecioara , odata cu 7 iunie , iti anunta o vreme a exprimarii plenare a personalitatii , in care vei fi strabatut de o mare energie dar , nu neaparat , si de autodisciplina.Creativitatea poate sa iti devina debordanta , asa ca o vei putea imparti cu generozitate in dragoste , pasiuni sau activitati sportive.

Pe data de 10 iunie , mercantilul Mercur isi face aparitia in Gemeni si inaugureaza o perioada de analiza la sange a balantei veniturilor si cheltuielilor tale , in care vei avea o atitudine mult mai practica si rationala fata de domeniul financiar.

Luna noua din 12 iunie , prezenta in a II-a ta casa iti intensifica registrul senzorial de percepere a mediul tau inconjurator si a oamenilor din jurul tau .Poti fi tentat sa iti reevaluezi viata din perspectiva autentica a valorilor si credintelor tale.

Fermecatoarea Venus isi incepe voiajul prin teritoriile Leului odata cu ziua de 14 iunie , deschizand o etapa a apropierii de viata casnica si familie.Vei dovedi o crescanda receptivitate si delicatete in iubire , avand tendinta de a te lasa in voia nostalgiei ori sentimentalismului.De asemeni, este posibil sa devii pasionat de estetica interioara si exterioara a casei / caminului tau.

Din ziua de 21 iunie , Soarele isi imprastie lumina asupra Racului si a domeniului comunicarii tale , sugerand o activitate foarte febrila .Este probabil sa te implici in explorari si cautari ale unor noi contacte , dar si in observarea mai atenta a mediului tau inconjurator.Capata pondere , in acest interval de timp , interactiunea sociala , in cadrul careia vei acorda oamenilor un mai mare timp si o sporita atentie , fiind gata de a-i ajuta sau a te asocia cu ei.Curiozitatea ti se infierbanta , iar agilitatea o sprijina mai mult decat de obicei, cu atat mai mult cu cat , dupa 25 iunie , Mercur isi face si el simtita prezenta in Rac . Vei fi antrenat , probabil , de valtoarea sarcinilor , drumurilor de ici colo , a telefoanelor si mesajelor email.

Eclipsa partiala de Luna din 26 iunie , amplasata in a noua ta casa din Capricorn , iti reaminteste ca pentru a inainta pe calea unui viitor promitator trebuie sa renunti la balastul trecutului , si te avertizeaza sa fii cat mai precaut in plan financiar si in relatiile amoroase sau cele cu prietenii.

In aceeasi zi de 26 iunie , cuadratul lui Mercur cu Jupiter te pune in garda asupra riscului de a trece peste sau a neglija importante detalii.In aceasta zi vei fi tentat sa exagerezi sau sa supralicitezi asupra unor chestiuni profesionale sau amoroase , sau vei fi defavorizat in transpunerea in practica a unor planuri.Ideile ori obiectivele tale pot fi prea mari pentru o realitate atat de ‘mica’…



Horoscopul dragostei Taurului in iunie 2010


Atitudinea visatoare si sensibilitatea inspirate de tranzitul planetei Jupiter in a douasprezecea ta casa , favorizeaza , dupa 6 iunie, inceperea unei discrete povesti de dragoste.Aparitia unui nou partener de cuplu coincide , in acest caz , in mod benefic cu recladirea credintei tale interioare.Este o vreme a reinnoirii spirituale si afective.

Odata cu 7 iunie , umbra lui Marte se aseaza peste taramurile celei de–a cincea tale case (casa creativitatii si dragostei) , producand efervescenta in viata ta amoroasa.Vei avea tendinta de a-ti revarsa energia peste zagazurile jocului erotic si al placerii , fiind inclinat catre excese ce te pot secatui in scurt timp daca nu ai discernamantul de a te controla.De asemeni, aceasta influenta astrala pare sa te inconjoare cu o aura stralucitoare de atractivitate fata de sexul opus.

O senzualitate extrema , angajand toate cele 5 simturi , este darul adus de Luna plina din 12 iunie.Placerea erotica poate capata , in aceasta circumstanta , subtilitati si delicii cu adevarat rare.

14 iunie deschide portile celei de-a patra tale case ( casa radacinilor si sentimentelor) pentru planeta Venus si iti intensifica si sensibilizeaza abordarea afectiva.Daca , in aceasta perioada, ai parte de vreun conflict acasa , vei face orice pentru a restabili o atmosfera pasnica si stabila.
Fidelitatea fata de partenerul tau de cuplu si sensibilitatea in dragoste isi pun mai mult ca niciodata pecetea asupra ta.

Stralucirea Soarelui din a treia ta casa ( casa comunicarii si a influentelor de mediu) , incepand cu 21 iunie , te inzestreaza cu incandescenta curiozitatii de a explora straturile profunde ale spiritului iubitului tau / iubitei tale .In loc de a te dedica unei aventuri exotice , pari a fi inclinat sa te aventurezi in lumea numai aparent minuscula a caminului tau sau a relatiei tale de dragoste.

Pe 25 iunie , Mercur revine acasa , in a treia ta casa, intensificandu-ti efervescenta daruita de Soare si nevoia de a stabili o comunicare cat mai cuprinzatoare cu partenerul sau tovarasul tau de viata.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in iunie 2010


Debutul tranzitului lui Jupiter in a XII-a ta casa , te inzestreaza cu o amplificare a laturii tale intuitive , astfel incat vei putea fi capabil sa fii mereu cu un pas inainte fata de colaboratorii sau colegii tai.Cu toate acestea , aplecarea ta de acum catre visare nu poate aduce lucruri bune in privinta deciziilor majore sau a proiectelor cerand o mare doza de concentrare.

Dupa 7 iunie , marsaluirea razbonicului Marte pe domeniile frumoasei Venus iti stimuleaza inventivitatea si iti ofera superioritate in concurenta cu cei din jur.Nu trebuie sa te sfiesti sa iti exprimi ideile nebunesti la prima vedere , intrucat ele pot aduce solutii imprevizibile sau avantajoase , care te pot ridica in ochii superiorilor.Totodata , poti fi inclinat sa te aventurezi mai mult decat de obicei in lumea jocurilor de noroc , cu un success limitat insa de calculele probabilistice.

A doua ta casa ( casa resurselor si banilor) intra , dupa 10 iunie , sub stapanirea planetei Mercur , oferindu-ti posibilitatea de a te concentra asupra finantelor si posesiunilor tale.Se anunta un interval de timp in care fie vei fi inspirat de noi idei de a face bani, fie de o reinvestire a unor sume de bani déjà existente.Cele mai mari castiguri financiare pot avea loc gratie comunicarii.

Pe 12 iunie, Luna noua iti readuce in atentie chestiunile banii , favorizandu-ti obiective realiste si planuri financiare riguroase.

Prezenta lui Venus in a IV-a ta casa , dupa data de 14 iunie , poate semnifica posibilitatea de a castiga bani lucrand acasa sau datorita unor oferte primate pentru locuinta ta.

Inceperea, pe 21 iunie , a tranzitului Soarelui in a treia ta casa , te injecteaza cu o energie aparte , care iti da abilitatea de a te preocupa de mai multe lucruri in acelasi timp.Capacitatea de a exprima si comunica idei este extrem de importanta acum pentru tine.Esti doritor sa investighezi noi domenii , stintifice sau tehnice.

Dupa 25 iunie , a III-a ta casa primeste inca o vizita , pe cea a planetei Mercur , infierbantand si mai mult “liniile tale de comunicatie” .Totusi, poate apare si tendinta de te consuma peste masura in detalii insignifiante , precum si cea a unei supraincarcari a retelei informationale interioare.


Horoscopul sanatatii Taurului in iunie 2010


Vizita lui Jupiter in XII-a ta casa iti recomanda meditatia si retragerea in sine drept actiuni benefice , capabile sa invigoreze si sa te regenereze mai ales sub aspect psihic ori spiritual.
Vanzoleala din a treia ta casa , determinata de tranziturile Soarelui si a lui Mercur , te poate suprasolicita mental si fizic . Aplecarea calma si relaxanta asupra unei carti sau o iesire in mijlocul naturii pot contrabalansa agitatia cotidiana , prevenind riscurile stresului.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia taurului .Caracteristici , compatibilitate si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Taurului

Zodia Taurului si Dragostea

Zodia Taurului.Citate , maxime , aforisme

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Taurului Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Taurului Reviewed by Diana Popescu on mai 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.