Nascut pe 31 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti aniversezi ziua de nastere pe 31 octombrie, zodia ta este Scorpionul si esti guvernat de planetele Pluton, Marte si Uranus.

Te asteapta un drum lung si dificil catre succes , presarat cu momente de realizari neasteptate , avand darul de a iti reinvigora sperantele.
Te asociezi in mod natural cu oameni caracterizati de o gandire radicala , iesita din comun , si ii apreciezi pe cei din jurul tau in functie de motivele genuine care ii calauzesc , si nu prin prisma a ceea ce par a fi.Odata ce ajungi sa te legi afectiv de o persoana , esti gata sa faci orice sacrificii pentru ea si sa ii accepti aproape orice.
Dragostea si casatoria ies cu mult din tiparele comune dar, uneori , nu iti daruiesc o foarte mare satisfactie.

Orienteaza-te catre realizarea sinelui , psihologia si intelegerea fiintei tale interioare.
Nu te lasa tentat de intrebari paguboase despre sensul vietii , lipsa de organizare si o existenta lipsita de valori morale.

Culorile tale norocoase sunt albul si albastrul.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76 .

Personalitati nascute pe 31 octombrie : Alexandr Porfirievici Borodin , Bud Spencer , Dale Evans, Dan Hatmanu , Deidre Hall, Edmondo de Amicis , Eugen Lovinescu , Jan van der Vermeer , John Candy, John Keats, Marco van Basten , Michael Landon, Nicole Neumann , Nolan North , Peter Jackson, Tom Paxton, Vanilla Ice .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Numerologia zilei de nastere

Nascut pe 29 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 30 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 31 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 31 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.